Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie w celu statystycznym

Czy jest tutat dziewczyna która chciałaby być w związku na tyle dziwnym że

Polecane posty

w ogóle nie rozwijającym się, który nie szedłby w kierunku "budowania czegoś", którego finałem nigdy nie byłaby rodzina i dzieci i w którym nie byłoby seksu?

Gość gość
to co to za związek? chyba tylko przyjaźń

raczej coś takiego pośredniego, ze zwykłym przyjacielem się jednak nie prowadzi wspólnego życia

Gość gość
aleee żal

Gość gość z wlkp
Ja. Kocham kogoś kto nie żyje więc miłość nie wchodzi w grę, a moje libido nie istnieje więc jestem potencjalnie zainteresowana.

Gość gość
oj, ja byłam w takim związku aż 5 lat, bez sexu, bardziej platoniczny, ale dodatkowo mój partner znęcał się psychicznie nade mną teraz się leczę psychiatrycznie:( więc nie polecam

Gość gość
Nie.no chyba, że mówimy o związku na chwile, rok, dwa i każde idzie w swoją stronę, tylko z drugiej strony po co marnować te dwa lata na coś co i tak nie ma przyszłości...?

Gość łukasz21z
ja kiedys miałem takom dziewczyenm i poszłem z nia do kina ale ona nie lubila tego filmu i poszlismy do mojego kolegi zeby pozyczyc lepszy film a on ma az no z 60 albo 90 filmów i jak pozyczylismy to ona powiedziala ze woli ogladac u niego te filmy wiec ja sobie poszlem do parku bo tam lubiem najbardziej chodzic a ona jak sobie woli mojego kolegi filmy to niech sobie tam siedzi a i tak wroci bo ja mam takom tajnom firme ze bardzo duzo zarabiam jak dobry czas przychodzi i ona wie ze ja jej mogem kupic i to kino nawet ale tego nie robie b o trzeba wiedziec jak z kobietami postempowac i nie rozpieszczac ich zanadto bo one wtedy robiom co chcom i nawet nie gotuja w domu a to przesaada.