Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VBambino

Przeżyłem dziś w autobusie pozytywne zaskoczenie z Warszawiankami

Polecane posty

Jechałem sobie do śródmieścia i na każdym przystanku wsiadały dziewczyny. Ale tym razem było inaczej. Każda inaczej ubrana, wszystkie wyglądały ładnie i zadbanie. Jedna blond z grzywką i długimi nogami jak modelka, inna zadbana blond w okularach z futrzanym eleganckim kołnierzem, jeszcze inna też schludnie. Wszystkie w spódnicach, czy sukienkach. - To co było zaskoczeniem, to to, że Polki wreszcie zaczynają nie tylko dbać o siebie, ale też zaczynają się różnorodnie ubierać, nie patrząc na inne. Co najmniej z 10 dziewczyn w autobusie i każda inaczej wyglądała, każda ładnie i interesująco. Jeśli dodać, że jestem dumny z Warszawianek, bo mają najzgrabniejsze nogi w Polsce, a te wszystkie nie były w spodniach, to naprawdę, aż miło było popatrzeć. Jednak coś się może zmieniać na lepsze. I znów nabrałem optymizmu :)🖐️

Jechałem sobie do śródmieścia i na każdym przystanku wsiadały dziewczyny. Ale tym razem było inaczej. Każda inaczej ubrana, wszystkie wyglądały ładnie i zadbanie. Jedna blond z grzywką i długimi nogami jak modelka, inna zadbana blond w okularach z futrzanym eleganckim kołnierzem, jeszcze inna też schludnie. Wszystkie w spódnicach, czy sukienkach. - To co było zaskoczeniem, to to, że Polki wreszcie zaczynają nie tylko dbać o siebie, ale też zaczynają się różnorodnie ubierać, nie patrząc na inne. Co najmniej z 10 dziewczyn w autobusie i każda inaczej wyglądała, każda ładnie i interesująco. Jeśli dodać, że jestem dumny z Warszawianek, bo mają najzgrabniejsze nogi w Polsce, a te wszystkie nie były w spodniach, to naprawdę, aż miło było popatrzeć. Jednak coś się może zmieniać na lepsze. I znów nabrałem optymizmu :)🖐️

Gość gość
i tak nie p*****asz 😴🖐️

Gość Pan Płemieł
C***a się zmieni :)

Gość Edi Kindybał
najpiękniejsze warszawianki to przyjezdne

Gość Lycka0510
ja tam i tak będę chodzić w tych samych dzinsach i tłustych włosach... :D

Gość Don Pablo DeMarco
i kubkiem starbuksa :D

Gość gość
up

Na szczęście Lycka nie było ci w autobusie i nie zachwiałaś mojej wiary. Ani nie zakłócałaś mi odbioru pozytywnych wrażeń. A tak przy okazji. Też wam się często zdarza, że ilerazy patrzycie na jakąś ładną dziewczynę, to zawsze ustawi się na lini wzroku jakiś tłusty, albo nieatrakcyjny paszczur? Pomimo, że cały autobus jest pusty i mogłaby stanąć gdziekolwiek indziej, to złośliwie musi zasłonić widok. Ja tak mam bardzo często. Czasem mam ochotę podejść i p***********ć pasztetowi.

Gość gość
Ty Bambino lekcje odrobiłeś?

Gość Edi Kindybał
kalesoniarom z tłustymi kłakami Warszawiacy mówią - won w 'pisdu' !

Gość gość
nie, jestem wysoki i zawsze stoję więc mam dobry widok :classic_cool:

Gość gość
Przyjezdne to najczesciej ubrane sa w brzuchy ciazowe albo ubranka od sponsorow :(

Gość gość
ale dziewczyny średnio mnie interesują, mój wzrok przykuwają zgrzybiali menelowie wesoło podpiewujący patriotyczne pieśni :classic_cool:

Gość prawdziwy męzczyzna
Bambino a ty musiałeś obejść sie smakiem :D bo od paru lat jestes zmuszony posuwać jedną i tą samą oblesną dziure, żadna inna ci nie da, w sumie i tak miałeś farta hahaha :D:D:D

Moorland czyli wszystkie ubrane podobnie, tylko, że w twoim guście jezyk.gif - Właśnie nie podobnie. Każda wyglądała zupełnie inaczej. I to było piękne, taka różnorodność ubiorów i fryzur. Żadnych pieprzonych koczków, rurek, leginsów, emu i tym podobnych.

gość ale dziewczyny średnio mnie interesują, mój wzrok przykuwają zgrzybiali menelowie wesoło podpiewujący patriotyczne pieśni cool.gif - Raz takiego spotkałem w autobusie. W sumie był wesoły, śpiewał sobie o Tusku i rządzie, a słowa składał na poczekaniu. Cały autobus miał ubaw :D

ale wszystkie w sukienkach...i przynajmniej dwie z tym samym kolorem włosów :D

MIały inny odcień i diametralnie różne fryzury :D Kolorów, aż tak dużo nie ma, a raczej nie spotkam kobiety wracającej np. z pracy z zielonymi, czy niebieskimi włosami. W sumie nie wszystkie były w spódnicach. Jedna, czy dwie były w spodniach. Ale i tak patrzyłem na te siedzące przede mną, co rozchylały nogi w spódniczkach :P

Gość gość
jak wygladaja okulary z futrzanym kołnierzem? gdzie mozna je kupic?

Moorland i dlatego właśnie niektóre kobiety nie powinny nosić spódnic. - Niektóre, to znaczy te, co siadają na przeciwko mnie? :D Nie martw się, najwyraźniej im to nie przeszkadza. mam wyraziste spojrzenie i nie pozostawia wątpliwości gdzie patrzę, a jednak się nie peszą i nie zasłaniają :)

Gość Edi Kindybał
Moorland to teraz popatrz co widzi facet , gdy widzi kobietę w dopasowanych rurkach lub kalesonach i na dodatek kobieta wywala na wierzch palec wielbłąda http://www.youtube.com/watch?v=h6ei1Df1xrs z przodu rowek i z tyłu rowek widoczny, więc przemyśl to dokładnie dlaczego 1000 lat temu dla kobiet wymyślono suknie i sukienki , pomijam spódnice, ponieważ w kiltach i spódnicach nawet w czasie wojen walczyli faceci

takie, które nie wiedzą jak nogi trzymać razem i raczą ludzi widokiem swoich majtek (w najlepszym przypadku). To wygląda po prostu niechlujnie.

jeżeli chodzi ci o szkocki kilt to nikt w nim nie walczył, to dość nowy wynalazek. a legginsy nosi się do tunik.

sorry, ale ja takich legginsów nie widziałam. I napisałam, że nosi się to do tunik.

Gość Edi Kindybał
Moorland nie wiem, czy nie masz wiedzy na temat męskiej spódnicy, czy tylko udajesz ? to podpowiem, greccy żołnierze pełniący wartę nadal mają na sobie spódnice i to jest tradycja od ponad 2000 lat

Moor sorki ale co do spódnic to mężczyźni w takowych walczyli . Począwszy od prymitywnych szczepów z tropików (spódniczki z trawy ) przez Greków i Rzymian walczących w tunikach aż po naszych rodzimych Słowian noszących same nogawice do długich koszul.