Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 letnia dziewica

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj dziewczyna wyznala mi, ze jest jeszcze dziewica. Sciemnia ? Jak sie zachowac ?

Gość gość
masz szczęście :)

Gość gość
Ja mam 20, jestem dziewczyną i też nigdy z nikim nie spałam.Może i były różne "zabawy", ale na tym koniec. Nie jestem żadną cnotką, chodzę na imprezy, mam kumpli i nie jestem aspołeczna. Po prostu w jakimś stopniu nie lubię się tak mocno angażować.

Gość gość
Szczęście ??? O tym mam inne pojecie. Moj problem w tym, czy to prawda, jesli tak, to jak sie zachowac, dorosla kobieta podchodzi do tego na pewno inaczej niz nastolatka.

Gość gość
20 latko podaj kontakt do siebie :)

Gość gość
Nie nawiązuję znajomości przez internet, strata czasu i znowu za dużo zaangażowania. Jakbym chciała kogoś "z ulicy" do rozdziwiczenia, bez problemu bym znalazła.

Gość gość
ja nie chcę Cię rozdziewiczyć tylko poznać i jestem zdania że jak najszybciej w realu :)

Gość gość
Z tym, że ja jestem wybredna, a może nawet bardzo. I to być może kolejny powód dlaczego wciąż jestem dziewicą. Ludzi poznaję w "realu" i wtedy dużo szybciej można stwierdzić czy masz ochotę na dalszą znajomość. Przez internet to niepotrzebna otoczka i strata czasu. ;)

Gość gość
Oczekiwalem porady a nie zeby tu sie ktos umawial w tym temacie

Gość gość
Ja też jestem zdania, że internet to nie miejsce na nawiązywanie bliższych znajomości,wiec napisz skąd jesteś, aby można było Cię poznać w realu. To, że jesteś bardzo wybredna mi nie przeszkadza i to rozumiem :)

Gość gość
autorze, fakt, że poznana przez Ciebie dziewczyna jest dziewicą nic nie zmienia, poza tym że będziesz jej pierwszym partnerem seksualnym, wiec doceń to i zachowuj się naturalnie :)

Gość gość
Nikt nie będzie się umawiał. Masz zachować się normalnie. Jeśli podoba Ci się, nie rozumiem problemu. Jeśli macie otwartą relację i możecie pogadać o wszystkim, spytaj ją dlaczego tak jest. Jeśli Ci powie i nie będzie się wykręcać, to znaczy, że Ci ufa, proste. Więc nie bardzo wiem, w czym problem. Ja nie czuję się z tego powodu, ani gorsza, ani inna, a na pewno bym nie ściemniała. Zachowaj się jak mężczyna. ;)

Gość gość
Chyba jest normalne ze 26 letni facet zachowujac sie naturalnie, zachowuje sie inaczej niz 15-16 latka (mam na mysli pewne sytuacje). Zaczynam powoli rozumiec, dlaczego z nia tak wlasnie jest

Gość gość
Powiedziala mi, ze nie nawidzi swojego ciala, ze nie wyobraza sobie, zebym je zobaczyl a tym bardziej dotknal

Gość gość
To oczywiste, że 26 letni facet zachowuje się inaczej niż 15 latka, tu nie ma czego rozumieć. :)

Gość gość
Jest brzydka? Czy to jakieś jej wewnętrzne kompleksy? Jeśli nie jest, to mów jej, że jest piękna, że założyła ładną sukienkę i takie tam. Ale mów to tylko wtedy, kiedy tak na prawdę będzie. Dziewczyny mają nosa do takich rzeczy. ;) Jeśli Ci na niej zalezy, to polecam metodę małych kroczków, a z czasem to będzie akceptować i pozwalać Ci na więcej. Wymaga czasu, ale jeśli dziewczyna jest tego warta, potem możesz mieć niezłą nagrodę. Takie małe polowanie na kobietę, wykorzystaj instynkt samca. :)

Gość gość
Na temat urody mozna by bylo wiecznie polemizowac. Ile samcow, tyle gustow. Buzie ma ladna, nawet bardzo, tego zdania sa rowniez koledzy. Tylko ze jest bardzo wysoka i szczerze mowiac chuda, koledzy sie smieja ze wyglada jak wieszak....................

Gość gość
jak Ci nie pasuję to ją odstąp.

Gość gość
No to dlatego właśnie nie jest pewna siebie skoro aż się z niej śmieją. Musisz ją przekonać, że dla Ciebie jest piękna. I będzie Twoja. Poza tym wśród dziewczyn panuje trochę inny "kult". Im wyższa i szczuplejsza, tym piękniejsza. Mimo, że oficjalnie czasem mówią co innego.

Gość gość
Piszac "bardzo wysoka" mialem na mysli ze odbiega od normy i to bardzo..... Po za tym twierdzi, ze nie ma "kobiecych ksztaltow", bo tam gdzie kobiety "cos" maja, ona nie ma nic

Gość gość
Chirurgia plastyczna potrafi wszystko zkorygowac.

Gość gość
Mankoltent

Ja p******ę: porady w stylu: spytaj się dlaczego tka jest, jakby to był problem i trzeba było szukać usprawiedliwienia, niektóre dziewuchy są gupie ;) Do autora - zachowuj się normalnie. I nie pozwalaj sobie na więcej niż ona Ci pozwoli, ale to sie akurat zawiera w normalnie :)

Gość gość
"zachowuj się normalnie. I nie pozwalaj sobie na więcej niż ona Ci pozwoli, ale to sie akurat zawiera w normalnie" Czyli co ? Czekac z seksem do slubu ? A jak po slubie tez nie bedzie chciala ? A jak dojdzie do tego wczesniej i nie "wypali", to bedzie sie nazywalo ze ja zaliczylem ?

Zachowuj się normalnie :) Jak będzie jej z Tobą dobrze - to będzie chciała, w innym wypadku - po prostu się rozstaniecie.

Fiku, zastanawiam się po co udajesz, ze nie masz ze swoim dziewictwem problemu? jakoś Ci to łagodzi frustrację? :)

Gość gość
Naprawde, niektore wypowiedzi tutaj sa fenomenalne !!! Chcialem tylko wiedziec, co mysli 24 letnia (wg mnie dorosla) kobieta o swoim dziewictwie ? Ja mialem tylko jedna partnerke dziewice, ktora byla rowniez moja pierwsza i nie wspominam tego zbyt mile. Ale to juz prawie 10 lat temu. Dodam jeszcze, ze zanim mi to powiedziala, to bylem juz tak daleko, ze myslalem o pierscionku...............

Gość gość
dziewica: brak okazji , odwagi, ochoty, oto powód niejednej cnoty