Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 letnia dziewica

Polecane posty

Skąd mamy wiedzieć, co myśli Twoja kobieta o swoim dziewictwie, każda kobieta jest inna. Jeżeli chcesz stworzyć z nią związek to zasada jest prosta: zachowuj się normalnie, szanuj(to zawiera się w normalnie), miej trochę empatii (też zawiera sie w normalnie) i traktuj jak kobietę, którą pożądasz, zabiegaj, staraj się itp. (też zawiera sie w normalnie).

Gość gość
"....pożądasz, zabiegaj, staraj się.." Ona sie nie da nawet dotknac. A ja do "brutali" nie naleze, nic na sile, preferuje kobiety ktore same wykazuja "inicjatywe"

Gość gość
Owszem to tak, ale moge ja tylko objac a ona i tak kladzie rece na mojej klatce, zebym, jak ja mocniej "przytule", nic nie poczul. A bron Boze gdyby moje dlonie gdzie indziej powedrowaly.............

Gość gość
24 latka dziewica to budzi u mnie szacunek do niej, nie to co rozjechane nastolatki na imprezach dajace d**y kolegom. w czasach ktorych d****arstwo wsrod nastolatkow jest modne malo jest takich osob

Może z nia porozmawiaj i nie o dziewictwie, tylko o tym, czy sie wstydzi, boi ... czego? bo fakt, że nie chce być przytulana jest niepokojący.

Gość gość
Tak, tylko ja nie naleze do tych, ktorzy oczekuja od swojej partnerki / zony, ze "rozloza" nogi i beda czekac az skoncze

jesteś bardzo wulgarny :O masz problem na etapie zwykłego przytulania a rozprawiasz o sprawach seksu, skoro coś jest nei tak na tej płaszczyźnie seksu WCALE NIE będzie.

Gość gość
Pisalem juz, wstydzi sie swojego ciala, wrecz, jak to powiedziala "nie nawidzi go "...

Gość gość
ja bym sie na twoim miejscu cieszyl z takiej dziewczyny. stopniowo ja wprowadzaj w swiat seksu. ja tak zrobilem z moja dziewczyna dziewica i teraz to takie rzeczy wyprawiamy ze hoho :-P

Gość gość
dlaczego jestem wulgarny ?

Gość gość
pokaz jej ze ty sie nie wstydzisz jej ciala, uswiadamiaj jej co dzien ze jest piekna, łp za d**e, za cycki, podrywaj ja i nigdy nie krytykuj jej ciala. powodzenia

nie mów do niej w ten sposób: "Tak, tylko ja nie naleze do tych, ktorzy oczekuja od swojej partnerki / zony, ze "rozloza" nogi i beda czekac az skoncze ". Dorośnij i zachowuj się jak facet albo odpuść ją sobie. P.S.: Nie licz, że na tym etapie waszej znajomości oan przejmie inicjatywę, albo to będziesz Ty albo nikt.

Gość gość
Nie raz jej mowilem, ze podoba mi sie taka jaka jest, taka jaka ja poznalem. A ona swoje. A tak nawiasem mowiac to nachodza mnie mysli, czy ona nie sciemnia i tylko sie ze mna bawi - chociaz trudno mi w to uwierzyc - tyle czasu.........

Gość gość
Tak jej nigdy nawet nie zainsyunowalem. Bralem na siebie pytajac sie czy jej nie odpowiadam, moze jestem za maly, moze zapach nie taki, moze struktura mojej skory jej nie odpowiada. Wiem z doswiadczenia ze powodow moze byc mnostwo. Mialem tez mysli ze moze byla kiedys zgwalcona i ma traume....

Gość gość
olej ja

Gość gość
struktura skóry :) :) nie mogę :)

Gość gość
ile ma wzrostu 180?, więcej?

Gość gość
moze byc aksamitna, zmijowata, krokodylowata, sloniowata albo po prostu Cellulitis............

Gość gość
w szpilach 203

Gość gość
Chcesz wiedzieć, co myśli 24-letnia kobieta o swoim dziewictwie? Mi do tego wieku brakuje dwóch lat. Na pytanie mogę odpowiedzieć, więc pytaj jeśli chcesz ;)

Gość gość
no co?

Gość gość
nie myslalas nigdy jak to jest ? nie kusilo Cie nigdy zeby sprobowac ? nie boisz sie, ze zawiedziesz faceta ? (chyba ze trafisz na prawiczka) jezeli juz zostaniesz z tym "pierwszym", nie boisz sie, ze bedziesz chciala sprobowac jak to jest z innym ? Przeciez to jest tak jak z ksztaltowaniem gustu, smaku. Trzeba wszystkiego sprobowac. Jezeli pierwszy raz dostaniesz nadgnilego banana i ktos Ci wmowi ze to jest dobre, to bedziesz przez cale zycie jesc zgnite banany ?

Gość gość
ja biję rekordy, pamiętam jak kiedyś moja koleżanka zwierzyła mi się "mam 17 lat i jestem dziewicą, porażka, co?" , no to ja dziś mówię, że mam 27 i jestem dziewicą, czy to porażka? nie, po prostu pech. bo jak były "okazje", to facet się nie podobał, albo podobał, ale uznawałam że po pijaku to by było dziecinne i nierozsądne. w związku nie byłam nigdy. no i stało się :P

Gość gość
a jak znam zycie, to wczesniej czy pozniej bedzie mi robila wyrzuty, ze mialem X partnerek przed nia

Gość gość
a może ona jest aseksualna? albo ma opory przez jakieś doświadczenia z dzieciństwa albo wbijanie tłuczkiem do głowy, że to zło i można dopiero po ślubie.

Taka dziewczyna raczej nie zderzyła się z odbiorem siebie, swojego ciała przez facetów :P A jak ogólnie nie należy do pewnych siebie to może mieć kompleksy. Musisz czekać i stopniowo ją rozbudzać skoro sama ma niewielką inicjatywę. A jak zależy Ci na tym by sprawdzić jaka ona jest w łożku to od razu szukaj innej może.

No to jak tak doskonale znasz życie to ją zostaw i szukaj sobie takiej z certyfikatem seksualnym poświadczonym przez Twoich kolegó🖐️