Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 letnia dziewica

Polecane posty

Gość ta dwudziestodwuletnia
ostatnio źle sypiam ;) zawsze do usług ;) Owocnych przemyśleń, dobranoc!

Gość he knows you know
toście mnie k***a pocieszyli, sama jestem 23-letnią dziewicą i skoro facet jest tym tak wstrząśnięty, że aż zakłada temat na kafe to ja swojemu przyszłemu na pewno tego nie zakomunikuję. dzięki bardzo :o🖐️

Gość ta dwudziestodwuletnia
chodzi raczej o sprzeczne sygnały... zależy na kogo trafisz, ale chyba też będzie wstrząśnięty, kiedy będziesz zgrywać doświadczoną ;) w ramach pocieszenia - jeden, z którym się spotykałam wstrząśnięty nie był (wiedział), a partnerek miał kilka

Gość gość
jasne, że facet może być wstrząśnięty bo kobiety zwykle tracą dziewictwo z kolesiem na imprezie czy klubie i to przed 20 rokiem życia. Chłopak prawiczek to jeszcze można zrozumieć w końcu ile to nastolatek czy 20 latek lata za starszymi facetami?!

Gość wergi
Byla u mnie. Bylo gdzies kolo 8:00, w kazdym badz razie bylo juz jasno ale nie w moim mozgu. Chciala ze mna "powaznie porozmawiac". Wytlumaczylem jej, najgrzeczniej jak tylko moglem, ze teraz nie jestem w stanie. Powiedzialem jej, ze moze zostac ale ja sie musze wyspac. Ona nie, to ona idzie, ale jak dojde do siebie, to jej mam dac znac, bo ma mi cos waznego do powiedzenia. Na odchodne jeszcze raz zapytala: zadzwonisz ? Nie zasnalem wiecej. O co jej chodzi. Ja mam juz dosc tego co mi powiedziala w czwartek. Chyba pojde pobiegac zeby przewietrzyc mozg...

Gość gość
Może pogadaj z nią o tym? Czy ona w ogóle odczuwa jakiś pociąg seksualny? Do kogokolwiek, kiedykolwiek? Bo jak nie - to sprawa prosta, seksu nie potrzebuje. Jeśli tak, to jak już tu pisali, powiedz jej, że nie przeszkadzają Ci małe piersi, że lubisz "modelki", że to Cię podnieca.

Gość gość
Tez tak sobie mysle. Moze w koncu nadszedl czas aby postawic warunek: dasz sie w koncu popiescic ? I nie chodzi mi tu o erotyczne miejsca, tym bardziej o seks, tylko normalnie ja przytulic. Chyba ze nalezy do tych, co to lubia byc "gwalcone". Kiedys juz mialem z taka do czynienia - ale ja "ciepla klucha" jestem, nie jak ci z p***oli............

Gość gość
Baby juz takie sa, raz wola romantycznie, kiedy indziej drastycznie....

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5751147 Jak w tamtym temacie ;)

Gość gość
"krwawa" - jak na to wpadlas ?

Gość ta 27
mnie to frustruje. mega potrzebuję chłopa do seksu, to go nie mam. ktoś nie lubi seksu, to go ma...

Gość ta 27
uwielbiam swoje ciało i nie mam kompleksów, a chłopa i seksu nie ma... ktoś nie lubi swojego ciała, to chłopa ma...

Jestem nieustraszonym poszukiwaczem prowokacji:classic_cool: Wczoraj i jeden i drugi temat mi przypomniał mi wytwór pióra pewnej nudnej ciapy i zaglądam a tematy nawet są powiązane. Ale nie wnikam ;)

Gość gość
"krwawa"; - jezeli to "plody" "nudnej ciapy" to skad ponad 100 wpisow ?

Bo się okazał wybitnie inteligentny, zabawny i bystry:classic_cool: Podobnie jak Maciek B, fiku miku i BSA których tematy też po tyle postów mają:D A co Cię to interesuje, kochasiu?;)

Gość gość
sposoby sterowania opinia spoleczna

Gość gość
Gdziekolwiek zwrócę lot swój, tam wszędzie piekło, piekło jest we mnie a na dnie odchłani głębsza, ziejąca czeluść się otwarła, przy której piekło dręczące jest niebem... Nie ma juz miejsca dla mej pokuty i dla przebaczenia... Nie ma Zostało jedynie poddanie i lęk przed hańbą która mnie okryje wśród duchów w dole...............

Gość gość
dziewica dziewicy nie rozdziewiczy

Gość gość
Nawet bym nie pomyslal, jak szybko mozna sie odkochac....

Gość nick i nikt nie ma znaczenia
To jest jakaś trauma w tych czasach być dziewicą albo prawiczkiem :( A jak się jest "starym" to już koniec, tylko pętla na szyję. Sam mam zaraz 30stkę i czuję się jakbym miał na czole wyryte Z jak złodziej albo N jak nazista - jakbym był jakimś odpadem społecznym. Albo to że jest się po prostu sam, że to jest patologia jakaś. Spotykałem się z 3 dziewczynami, z czasem wyszło jak ze mną i jest i kontakt się urywał - nie wiem do czego siebie porównać - odpada to chyba mało? Nie dziwie się dziewczynie co autor tematu pisze - w tych czasach to jest jakieś piętno a jak się już nie jest piękna księżniczką i jeszcze nie wyszło w życiu zawodowym - to każdy praktycznie czuje się jak dno. I jeszcze te wymagania, że trzeba mieć pasję, sport uprawiać, znać 20 języków obcych. Tak jakby ci co tak wymagają byli tacy wspaniali, a często gęsto nie są!

Gość gość
To jest tak samo jak z kosciolem. Albo sie jest wierzacym albo nie. Byc moze na poczatku zwiazku nie odgrywa to wielkiej roli ale pozniej juz tak. Bo jedno chce isc w niedziele do kosciola, miec slub koscielny a drugie nie. I tak samo jak "doswiadczona/y" trafi na dziewice/prawiczka. Na poczatku jest OK, bo zauroczenie, a potem zaczynaja sie wyrzuty.

Gość gość
Japonki nie aja takiego problemu. Tam dziewczynki zaraz po porodzie sa "rozdziewiczane".

Gość gość
I to jest wlasnie rownouprawnienie - powinnismy sie od nich uczyc !

Gość gość
Nie rozumiem. Jedni chca, inni dostaja szoku. Badz tu madrym....

Gość czym jestem pytajnik
No i jak to sie skonczylo ?

Gość fiku_mikuuu
Juz nie jest dziewica.

Gość gość
przeciez 24 letnia dziewica to raczej norma :)

Gość gość
przeciez 24 letnia dziewica to raczej norma :)

Gość gość
Dziewica analna :)

Gość gość
i byc moze oralna tez