Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witamina CCC

Problemy z oddychaniem po operacji nosa

Polecane posty

Gość gość
Płotka nerwowa się robi :)

Gość gość
Wiecie mi sie wydaje ze ten ktos kto to wszystko pisze musi bardzo cierpiec z jakies powodu. Nie dowalcie sobie badzcie ludzmi

Gość gość
Tak jest

Gość gość
czemu ją nazywasz płotka ?

Gość gość
moja op się uda bo to jest bezkomplikacyjna operacja tak mi powiedział szczyt...wszystko suki usunę o komplikacjach rozumiecie wszystko,bo odbieracie mi to,że mogę być nieszczęśliwa a ja nie chcę cierpieć..moja się uda

Gość gość
Jeśli wybierzesz dobrego fachowca to się uda. Doświadczenie jest wazne. Zobacz nos Frytki, idealny, a zobacz jej wyjsciówkę,. Ma super nosek i chciałabym mieć taki.

Gość gość
Nie rozumiem o co chodzi z tym Szczytem i dlaczego ta osoba (gość) która w żałosny sposób naigrywa się z komplikacji ciągle go wymienia. Może sama miała operację u Szczyta, ten jej źle poskładał nos albo po operacji pojawiły się komplikacje z którymi sobie nie potrafi poradzić i trochę jej się poprzestawiało w głowie. Kolejny przykład na to, że operacje plastyczne nie są dla wszystkich. Że oprócz wiedzy jaką powinno się posiadać na ich temat oraz starannego wybor****irurga specjalisty ważnym elementem jest też dojrzałość emocjonalna i stabilna psychika. Decyzja o skorzystaniu z porad i pomocy psychologa też nie należy do łatwych - przeciętna pacjentka boi się skorzystać lub nie chce szukać pomocy u psychologów. Ot, takim zacofanym mentalnie społeczeństwem jeszcze jesteśmy.

Gość gość
Lepiej wpaść na kafeterię i po litanii żalów i złości napisać w histerycznym tonie, że marzy się o śmierci :D :D :D

Gość gość
Posłuchaj, nie miałam operacji u tego lekarza, pisze, bo podoba mi się nos Frytki i nie ma tu podtekstów.

Gość gość
A czy to ty wyżej piszesz, że tutaj wszystkie to suki i że pousówasz topiki o komplikacjach? Bo ja pisałam o tej osobie, o tym gościu.

Gość gość
To nie ja, nikogo nie obrazilam na tym i innych forach. Brzydzę się takich osob...

Gość gość
To ja nie pisałam o tobie. Luz.

Gość gość
to pisze jedna i ta sama osoba...boże żałosne...wyśmiewa nas od suk,a sama swoją dogłębną wiedzę o operacjach-będać przed operacją czerpie z tego,że wklepiła sobie na kafe zdjęcie frytki...frytka ma ładny nosek ja też będę mieć...a wy suki (to jej tok myślenia ) brałyście beznadziejnych lekarzy...są tu wymienione 2 nazwiska z polanicy,kolebki chirurgi a twój szczyt tam się uczył. oglądła program szczyta i ona wielka hrabina już wszystko wie. To jest temat problemy z oddychaniem po korekcie nosa a nie kocham szczyta i zrobi mi gąbką operację...już mącisz na zwykłej kafe więc już tam zostaj. i dla twojej wiadomości-oczywiście nie będziesz miala żadnych komplikacji twoje słowa. poza tym zewnętrzny nos nie świadczy o tym jak on funkcjonuje.

Gość gość
Tak nikt o nikim nie pisał żal... Z ładnym nosem trzeba się poprostu urodzić albo ma się szczęśćie albo rodzimy się z garbatym zmieniając go jesteśmy narażeni na wszelkie ryzyko powikłań tak

Gość gość
Swój nos, to swój obojętnie jaki by był, łamiąc go nos automatycznie włącza blokade ochroną.. Nawet jesli zrobią piękny nos, to w środku on nie spełnia już należycie funckcji. Raz spieprzona i finito nawet drugi,trzeci, czwarty raz pogarsza sytuacje. Zostawcie te nosy w spokoju no chyba że chcecie do konca się męczyc to już wasz wybór.

Gość gość
Jak tak czytam tego gościa od "pousówam" to zaczynam tęsknić za laskami z tego tematu, tych od prób samobóczych, marzeń o śmierci i totalnego doła pełnego smarków, które wyniosły się stąd jak niepyszne i przeniosły na maile :D

Gość gość
Bu ahaha witaminac chciała robić jeszcze trzećią,bo dwie to dla niej za mało bu ahaha potem założy wątek na kafeterii odpadanie nosa po trzeciej bu ahaha

Gość gość
ale ciebie nikt nie zadowoli buahahahaha pierwsze nam piszesz,że nic nie robimy,a jak ktoś się stara i chcę naprawić fatalne oddychanie to też ci źle...jeśli doszło do uszkodzenia przegrody,performacji przegrody,podrażnienia śluzówki to drogi gościu hrabiono (przed operacją bo szczytuś ci zrobi gąbeczką ) to myślisz ,że to da się wyleczyć kropelkami. PILNUJ SIĘ DZIECKO.

Gość gość
bede miec nosek jak frytka taki cienutki kinolek i bede oddychać jak ptaszek. a wy to suki hahahahaha

Gość gość
no i wątek zepsuty przez jakąś no-life wariatkę.. szkoda. nie ma na ciążowym jakiegoś pasjonującego tematu o karmieniu piersią, żebyś tam mogła się bawić?

Gość gość
komplikacje nie istnieją...buahahaha

Gość gość
te, ty gościu od "pousówam" i Szczyta ty jesteś też od tej "gąbeczki" ? łooooo :D

Gość gość
nie bądź tylko zdziwiona jak szczyt spartoli twój cieniutki piękniutki nosek i nie dość że będzie krzywszy niż teraz, to dodatkowo nie będziesz mogła oddychać 🖐️

Gość gość
appires, Natela czy aga242 tak się tajniaczy? ej, no laski, odwagi, możesz gościu wrócić do swojego nika bo przecież i tak się nie znamy :D

Gość gość
szczyta mi obiecał,że nosek będzie jak frytki i go wkleiłam jak z okładki gazety,zrobi gąbeczką,cieniuktki a oddychać będę jak ptaszek. i pewnie sobie też cycki zrobie. a wy tu dzikwki,k***y i sucze i usunę wszystko o komplikacjach i nikt się nie dowie,usunę wszystkie mozliwe posty o komli.

Gość gość
To witaminac jest pod tymi nickami mam ją bu ahahaha

Gość gość
usunę wszystko o komplikacjach rozumiecie d***** i na beauty w polsce też wejdę i rozj***e te 300 postów o komplikacjach to to wszystko głupie laski...tylko ja jestem madra i jak będę mieć cieniutki nosek jak ptaszek,szczytus mi obiecał a wy mnie nie zniechęcicie i nie wystraszycie d***** i sucze.

Gość gość
no dobra już wiem jaki czeka cię cud po operacji ale już nam nie musisz tego powtarzać...wiemy i też się cieszymy.

Gość gość
jak ci szczyta obiecała to jak już będziesz po operacji tą gąbeczką to wpadnij tutaj i się pochwal foteczką z ptasim noskiem. Życzę ci z całego serca aby nie spotkały cię komli po operacji. :D ale jaja, ta osoba jest zdrowo walnięta :D

Gość gość
już od 14 strony wałkujesz jakie to jesteśmy głupie a ty gąbeczka,szczytuś i cieniutki nos...już wszystko wiemy juz nam powiedziałaś tylko,żebyś nie przegapiła tej swojej operacji przypadkiem. my jesteśmy głupie ,ty jesteś mądra masz rację.