Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żlobek Warszawa Bielany pomożcie

Polecane posty

Gość gość

hej, moja 2 letnia córka właśnie wybiera się do żłobka. do wyboru mam Bambino na tołstoja (jest bardzo miło, tylko mało miejsca i strasznie drogi) Akademia Uśmiechu na przybyszewskiego (wizualnie bardzo mi sie podoba ale opinie jakie kraza w internecie daja do myslenia...duzo negatywnych, fakt ze na AU w innych lokalizacjach a nie konkretnie bielanskiej ale...) chętnie przyjmę i inne sugestie. dodam takze ze w brzdące na łące jest genialnie, ale niestety dla nas jeszcze ciut za powaznie i za glosno. bardziej przedszkole niz zlobek, wiec odpada:(

Gość gość
A ja jestem zadowolona z Radosnych Odkrywców przy ul. Estrady 128A. Wg mnie rodzinna atmosfera i niewysokie czesne. Ja płacę 610 zł i to z pełnym wyżywieniem.

Gość gość
Na Bielanach na ul. Tołstoja jest genialny żłobek Bambino. Mam wykupiony karnet 45 godzin - 530 zł. Nie muszę zostawiać malucha na cały dzień i fajnie, że jest taka możliwość. Mają fajne i elastyczne podejście.

Gość gość
A jak w tym Bambino z wyżywieniem? Dobre? Zawsze się boję o jedzenie dla mojego dziecka, bo straszny z niego niejadek. No i taki troszkę wycofany jest, więc zastanawiam się, czy się tam odnajdzie...

Gość gość
Na pewno nie dawała bym dziecka do innego żłobka na Przybyszewskiego. Nazwy pozwolę sobie nie wymienić. W ogole uważam ze żłobek to zło konieczne.

Gość gość
Moje dziecko nie ma problemu z jedzeniem w Bambino. A normalnie jest niejadkiem. Więc o to możesz być spokojna, dobrze karmią dzieciaki!

Gość gość
Moje dziecko ma nietolerancje pokarmowe, więc zawsze jest problem z jedzeniem. Ale właśnie sporo czytałam, że Bambino to dobre miejsce, więc umówiłam sie tam, żeby porozmawiać, czy mogę tam zapisać moje dziecko.