Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia900

Czy jest możliwe że Bóg wybrał dla mnie samotność pytajnik

Polecane posty

Gość Nadia900
ja jestem z okolic Krakowa no narazie pozostaje mi przytulanie się do poduszki;]

Gość Nadia900
a może moim problemem jest to, że jak spodoba mi się jakiś facet to za bardzo to okazuję? Może powinnam udawać taką niedostępną?

No to też fajne przytulenie Tyle że bez wzajemności. No to dość blisko siebie mieszkamy, A z jakich okolic jesteś Krakowa?? Ja mieszkam w okolicach Będzina tak z 40km od Olkusza.

Hmm!! No niby okazywanie że na kimś ci zależy nie jest niczym złym. Ale jednak co niektórzy różnie to odbierają. Ja np nie mam nic przeciw bo sam okazuję swoje uczucia jeśli na kimś mi zależy.

Gość Nadia900
okolice Wieliczki dokładniej, tak, ale ja to okazuje jeszcze zanim miałabym się umówić na randkę, po prostu po mnie widać, że ktoś mi się podoba i może dlatego faceci odpuszczają, bo lubią zdobywać, a tak już nie trzeba się starać, tyle, że jak ktoś mi się tak bardzo spodoba to nie umiem tego ukryć i to chyba błąd bo mam koleżanki, które udają niedostępne, jakby im nie zależało i mają powodzenie, a niektóre nie są ładne, a i tak przyciągają facetów, z drugiej strony pewnie dużo robi moja nieśmiałość, wstydliwość.

No być może myślą że jesteś łatwą dziewczyną skoro okazujesz tak szybko swoje uczucia. Co najczęściej nie jest prawdą że jeśli kobieta okazuje że na kimś jej zależy to jest łatwa. Ja tam nie miałbym nic przeciw żeby kobieta okazywała mi swoje zainteresowanie. Z pewnością też bym odwzajemnił np przytulenie czy nawet całusa w policzek. Lecz jak tak rozmawiam z tobą to wnioskuję że dalej byś się nie posuneła. Po prostu masz swoje granice a Przytulenie czy chociażby całus w policzek czy czoło to oznaka sympatii.

Gość Nadia900
no masz rację, ja ogólnie jestem nieśmiała i długo mi schodzi aż komuś zaufam, odważę się na coś więcej, nie przekraczam tych granic, ale ciężko mi ukryć, że się kimś interesuję, ale chyba nad tym muszę popracować. Raz spytałam terapeuty czy mogę się do niego przytulić, ale skrzyżował ręce i powiedział, że nie, jak chciałam podać mu rękę na do widzenia to zrobił tak samo:( brakuje mi takiego zwykłego kontaktu, uścisku dłoni, dotyku, przytulenia, bez gadania, bez niczego, ale w dzisiejszych czasach nawet o to trudno. Lepiej będzie zająć się nauką i czytać więcej, zabić jakoś czas.

Prędzej czy później znajdziesz kogoś komu zaufasz i będziesz szczęśliwa. Musisz tylko być sobą i dbać o swoją Godność. Jesteś naprawdę fajną osobą z tego co widzę i zasługujesz na miłość. Bo masz ciekawe wnętrze.

Gość gość
jarek6776 dzięki za miłe słowa, chyba rzeczywiście po prostu muszę poczekać, a niecierpliwość to jedna z moich wad:P

Korcze jeśli kiedyś chciałbym mieć kobietę to właśnie taką jak Ty jesteś. Wydaje mi się że mieli byśmy wiele wspólnych tematów do rozmów. Szkoda tylko że duża różnica wieku nasz dzieli.