Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość gość
" I w życiu nie zgodziłbym się, by moja żona robiła mi loda i tymi samymi ustami całowała moje dzieci..." x W tym momencie zaczalem sie badzo glosno smiac. hahahahahahhaha

Gość gość
malalallalalala25 Aż musiałam sprawdzić co to jest strapon... jakby nie patrzeć no to jest to jakiś kompromis pozwalający przetrwać małżeństwom gejów z heteroseksualną kobietą... A wiesz że nie wiem ? jakoś tak mi się samo do głowy przypałętało :)

"kobiety uprawiajace seks bez zwiazku sie nie szanuja" nie wstyd Ci tak szerzyć durne stereotypy? Mężczyzna jak uprawia seks bez związku i ma na koncie niezliczoną ilość panieniek to bohater a kobieta od razu dz.iw.ka. A czym kobieta różni się swoimi potrzebami od mężczyzn? Rozumiem jeśli mowa o prostytutkach czy kobietach, które na prawo i lewo z kim popadnie. Ale jeśli to jest czysty układ nie krzywdzący nikogo to wytłumacz mi co w tym jest złego.

Gość gość
Zmieni, zmieni...Przestanie to wystarczać waszym panom. Żeby się podnicić będą potrzebować jeszcze silniejszych wrażeń. Obstawiam seks ze zwierzętami w trójkącie...:D

Gość gość
kobiety uprawiajace seks bez zwiazku sie nie szanuja . swięte słowa!

Gość gość
Ciemnogrod na forum. nie rozumiem takich ograniczonych ludzi.

"malalallalalala25 Aż musiałam sprawdzić co to jest strapon... jakby nie patrzeć no to jest to jakiś kompromis pozwalający przetrwać małżeństwom gejów z heteroseksualną kobietą... A wiesz że nie wiem ? jakoś tak mi się samo do głowy przypałętało" x Ach tylko tak sobie skojarzyłam po zdjęciu na wikipedii ale nie była to aluzja w Twoim kierunku:)

Gość gość
tyle stron na jeden temat czy sex jest naprawdę taki ważny? nie lepiej być w samotności, żyć swoim życiem wewnętrznym, w pełnej harmonii?

Gość gość
2013-11-10 12:12:15 gość kobiety uprawiajace seks bez zwiazku sie nie szanuja . swięte słowa! Coś co wszyscy zdają się jakby umyślnie pomijać.

Gość gość
" I w życiu nie zgodziłbym się, by moja żona robiła mi loda i tymi samymi ustami całowała moje dzieci..." x W tym momencie zaczalem sie badzo glosno smiac. hahahahahahhaha Dziś się możesz śmiać...Za parę lat mniej. Zwłaszcza gdyby twoje dziecko miało zapłacić za idiotyzm rodzica...:O

Gość gość
mistrzostwo. Smieje sie jeszcze bardziej. Oh ty glupi czlowieku. zal

Gość gość
2013-11-10 12:13:24 gość tyle stron na jeden temat czy sex jest naprawdę taki ważny? nie lepiej być w samotności, żyć swoim życiem wewnętrznym, w pełnej harmonii? Mi seks jest potrzebny do życia, bez niego zaczynam się dołować, popadam w kompleksy.

Gość gość
Nie wiem czy byście chcieli wiedzieć co wasze dzieci robią ze swoimi ustami...

Gość gość
Cóż za pruderia..robilam i robie loda tylko mojemu mężowi, jesteśmy siebie pewni i nie mamy zahamowań..kochamy sie i jesteśmy sobie oddani, nazywanie k***a its. Jest trochę nie na miejscu..

"2013-11-10 12:13:24 gość tyle stron na jeden temat czy sex jest naprawdę taki ważny? nie lepiej być w samotności, żyć swoim życiem wewnętrznym, w pełnej harmonii?" Nie wszyscy są powołani do samotności lub celibatu. Czy seks jest naprawdę taki ważny...? Sam sobie odpowiedz. Niby nie jest najważniejszy a jednak... spójrz co się dzieje gdy ludziom go brak lub gdy ich nie satysfakcjonuje. Osobiście uważam i uważałam, że jeśli w związku życie łóżkowe się nie układa to odbija się to na całokształcie związku. Bo seks tworzy między ludźmi niesamowitą więź i łamie sporo barier, likwiduje blokady, zbliża.

Gość gość
ta pruderia to przez wychowanie. Pozniej z domu rodzicow wychodza takie ciemniaki.

Gość gość
a ja nie mam takiego problemu, bo nie mam nawet z kim uprawiać sexu, a co dopiero oral :(

Gość gość
malalallalalala25 pisałaś, że masz teraz romans ze starszym facetem jak go poznałaś? bo mnei interesują starsi, a nie wiem gdzie można ich poderwać, poznać

To znajomy moich znajomych. Byliśmy wspólnie na kilku spotkaniach przy piwie. Tam go poznałam. Czy go poderwałam? To nie do końca było tak. Dobrze nam się rozmawiało. Sami nie wiemy do końca jak to wyszło. Jakaś wzajemna fascynacja zrobiła swoje. Na pewno z jego inicjatywy wyszły propozycje, żebyśmy spotkali się gdzieś sami. Poza tym zawsze miałam o wiele lepszy kontakt ze starszymi od siebie niż z rówieśnikami.

Gość gość
a są jakieś inne, ale podobne pozycje do 69? dajcie jakieś propozycje

Gość gość
malala niezła k***a z ciebie. i jeszcze sie wypowiadasz o tematach religijnych ty to jestes zakłamana

Gość gość
Uważam, że sex oralny i analny i tego typu praktyki to dewiacja i zezwierzęcenie. Powinno się uprawiać normalny sex, klasyczny jak dla ludzi, a nie bydła.

Gość gość
a mi malala kojarzy sie ze zwierzęceniem tego slowa mi brakowało

Gość gość
jak twoj kochanek ma 40 lat a ty 25 to jest starszy od ciebie 15 lat ty ździro

Gość gość
i gdzie ta d****a nawet sie nie obroni

Gość gość
liże sobie jajca, d**y, ciipska, srajcie na siebie i sikajcie, a co tam, ten świat i tak schodzi na psy

Gość gość
A ja to lubię i robiłam z każdym partnerem i każdy był zadowolony, ale tylko dwóm połykałam, bo trzeba coś czuć do partnera, musi być miłośc i ta chemia.

Gość gość
Ja zawsze połykałem partnerom, ale jak mnie wzięła partnerka to powiedziała że tak jest be i si i nie wolno tak robić. Przy niej nie połykam.

Gość gość
tak sobie mysle ze ta dyskusja nie ma sensu. czy naprawde obchodzi was zdanie innych ludzi na temat sexu ? Niech kazdy robi to co chce i nie wtraca sie w zycie innych ludzi. btw. pozycja 69 jest mega zaje.bista. anal tez jest super. A wasza opinie mam gleboko w du.pie. Zegnaj ciemnogordzie