Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość malalallalalala25
Seks to zrzucenie z siebie nie tylko ubrań ale też pewnych barier, to otworzenie się na drugiego człowieka w bardzo osobisty sposób. To cała otoczka - klimat, bielizna, nastrój, wszystko co budzi instynkty. Jak tam czytam o tej niechęci do "robienia loda" to w każdej z wypowiedzi wyczuwam jednocześnie obrzydliwość i teraz nasuwa mi się kilka wniosków bo to nie bierze się znikąd: - człowiek podniecony zdolny jest do różnych czynów więc być może te kobiety nie były odpowiednio nastrojone/wyluzowane - trafiły na mężczyzn, których zachowanie sprawiło, że czują się poniżone przy tej czynności, traktowane były przedmiotowo - jakiś uraz może z dzieciństwa...? Zapamiętanie obscenicznego widoku, który teraz tak się na nich odbija - brak poczucia bądź bardzo niski własnej wartości, kobiecości - efekt wychowania w domu bądź przez kościół itp., z nastawieniem, że seks jest brudny, zły, grzeczne dziewczynki tak nie robią itp. Może się mylę ale staram się to jakoś zrozumieć. A seks w pełni, pozwalający być sobą, pozwalający wyzwolić się to coś pięknego.

Gość gość
frajerze j****y nie jestem katolem nie lubię katoli i moherów a jednocześnie loda nie zamierzam robić nikomu i sp i e r d a l a j a na drzewo jeśli tego nie rozumiesz bezmózgowcu j e ba ny

Gość gość
malalallalalala25, ależ chciałbym taką dziewczynę jak Ty za żonę :)

Gość gość
I śmierdzaca cipe to pewnie pierwsza nadstawiasz

Gość gość
ty d****o pisze że nie jestem katoliczką a loda nie lubię przestańcie w końcu łączyć katolizyzm z lodem pisze wyrażnie chyba nie jestem katolem i jednocześnie nie będę robić loda a ty rób i zraza kolejka się ustawi do ciebie bo przecież na takie jak ty jest największe zapotrzebowanie wśród samców co widać tu nawet w tym wątku

Gość gość
a ja mam fantazję żeby partner zrobił mi minetkę w trakcie okresu, ale on nie chce:( jak go do tego przekonać? pytam serio

Gość malalallalalala25
Gościu z 20:09 nic straconego, ciągle jestem stanu wolnego :) może kiedyś trafimy na siebie przypadkiem, życie jest nieprzewidywalne

nigdy nie zrozumiem, jak można dac roochac się w doope? Jak można chcieć wsadzać kootasa w dziurke, która się sra? pewnie niedługo dewianci będą się dopraszać od partnerki, żeby im lizala tylek, albo żeby się roochala z psem, bo jego to kreci! a te durne baby zrobia wszystko. jak slysze ze kolezanka uprawia anala, to az mi się potem na jej widok niedobrze robi. Lepiej niech przemilcza takie cos, bo to wyraz szmaciarstwa dlamnie a nie nowoczesności. Jednak jest jeszcze grono kobiet, które nie daly sobie wmowic tych wszystkich p***osowatych zachowan, które faeci chcą wcisna naiwnym idiotkom

Gość gość
Jesteś typowa Polka katoliczka - tylko po bożemu. Pokazujesz to w każdym komentarzu.

Gość gość
malalala weź się już nie podniecaj, przecież my to wszystko wiemy

Gość gość
pewnie niedługo dewianci będą się dopraszać od partnerki, żeby im lizala tylek, albo żeby się roochala z psem, bo jego to kreci! x x no to już się robi coraz bardziej popularne niestety, nawet niedawno na kafe był o tym wątek i samce wielce zdziwione, że kobiety nie chcą im lizać anusa :O zezwierzęcenie totalne, gdzie w tym wszystkim miłość?:O

Gość gość
to widać jakie pojęcie ma przeciętny Polaczek o miłości czyli że kobieta jak robi loda to najważniejsze dla niego żal mi was frajerstwo ..je b a n e Ale trafiacie na szczęście na swe obciągarki jedna się tu ujawnia i reklamuje że o*******e jeszcze wielu z was więc umawiać się na loda zrobi to za darmo okazja

Gość gość
ooo widze duze zainteresowanie tematem ja jestem autorka klaniam sie wam:) dzieki za odpowiedzi i dyskusje podjelam juz decyzje nigdy wiecej loda nie zrobie po wczorajszym mam odruch wymiotny..

Gość gość
gość 20:19, idź już stąd smutna stara cnotko i nie przynudzaj o tej miłości, bo się rzygać chce

Nie do wiary, że urozmicenie w seksie to u was uzwierzecenie. Ja w was widzę większe zwierzaki jak dobieracie się patrząc tylko na wygląd. Nie potrafiłbym znieść myśli, ze moja kobieta w łóżku ogranicza się tylko do klasyka. Nic dziwnego że potem są zdrady xd Malalala25 to świetny materiał na dziewczynę.

Gość gość
No to z całego serca współczuje Twojemu facetowi. Leć do kościoła pomodlić się, żeby Cię nie zostawił :)

ja katoliczka....dobre dobre. znam swoja wartość zj***e i nie dam się ponizac zadnemu frajerowi! jeden z drugim brac chooja do pyska i zasmakować rozkoszy. ciekawe czy wam się spodoba frajerzy!!!! i jeszcze was ktoś powinien wyroochac w sra.ke!!! zj*******i dewianci francowaci! w ogole dziw ze takie frajerstwo jest w stanie poderwać kobiete.....ale jak się to mowi ciagnie swój do swojego!!!

Gość gość
Hahaha, oral i dewiacja :D Ty chyba dziewczyno nie wiesz o czym mówisz :D

Gość gość
Pokolenie wychowane na p o r n o l a ch nie ma pojęcia o miłości. Liczy się tylko zaspokojenie popędu...Jak zwierzęta:O

Gość gość
masakra :D uśmiałam sie. Do matek na nauki powinnyście iść :D później sie chwalić będziecie jak dobre jestescie. "dobrze ciągniesz - wiem, mama uczyła, na tacie". Zaścianek.

Gość gość
ja nie bede robic loda ale moj facet uwielbia mi robic minete tylko ze ja niecche tego bo nie lubie i tyle ale on sie upiera przy tym wiec juz mu daje wkoncu niech ma chlopina jak lubi..tylko niech mnie nie prosi o to samo bo nie chce i koniec kropka

Spier... zuza z tematu, tego się czytać nie da. Ile masz lat? 10, 12? I proszę mi katoliczek nie obrażać bo to najlepsze kochanki. Te ci pska ateistki które uważają się za oswiecone, są bardzo nudne w łóżku, bo każda pozycja to dla nich upokorzenie przez seksistowskiego dupka.

Gość gość
w d**e tez by chcial ale to juz szczyt wszystkiego !!

Gość gość
ja nie lubię sexu oralnego, brzydzi mnie penis, ale mam dziwny pociąg do anusa, to lubie lizać :)

Gość gość
Zuza to pewnie stara dziewica

Gość gość
Nie wiem jak w ogóle można seks ograniczać do samego r******a :/

Gość gość
oralny to dewiacja macie racje a faceci wiadomo że lubią jak idiotki po k ur ewsku ciągną im fu jarę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
tylko potem jak taki koleś zerwie z laską to chwali sie kumplom "ale idiotka, a przynajmniej j****em ją w mordę" itd.

no tak....jak szczytem dla takiego polskiego buraka to wyrwanie Mariolki spod monopolowego, to nie dziwota, ze chce orala, bo nie musi na taka nawet patrzeć, a sposci z kija. Dla takich 2 minutowych roochaczy, to faktycznie tylko lodzik. frajerstwo nie potrafi porządnie się wyseksik, to liczy choć na loda. A Mariolka robi w pocie czola laske, bo w końcu ktoś na nia spojrzał i ja chce....hahaha takie jak ja to sobie roochaja przez 3-4 godziny i nie musza nikomu ciagnac, a facet i tak wraca....haha

To powiem tylko, że z taka idiotka co robi laske wezmę z chęcią ślub, będę miał dzieci i będę szanował najbardziej na świecie. Widzę że niestety jesteście w większości, muszę jakiś patent wymyślić żeby wiedzieć która jest zdrowa i lubi oral i łóżkowe zabawy.