Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokusowa8856

Czy wasi partnerzy mają podobne zainteresowania i gusta do was

Polecane posty

Gość Krokusowa8856

czy odmienne? Czy jesteście zdania, że partner powinien interesować się tym co wy, czy też nie przeszkadza wam jeśli ma inne?

Gość gosca
latwiej jesli zainteresowania sa podobne ale chyba nie jest to najwazniejsze, pod warunkiem ze nadal spedzacie milo czas i cos was laczy.

Gość gość
mają!:)

Gość gość
mój ma inne ale akceptuję to czasami nawet staram sie uczestniczyć w jego pasjach choc nie sprawia mi to radochy ale co się nie robi dla miłości

Gość Krokusowa8856
Też tak uważam. Fajnie nawet mieć jakieś osobne pasje, żeby nie było nudno. Mnie nie przeszkadza, jak facet ma odrębne hobby, które rozwija, o ile są też rzeczy, które nas łączą. Nie wiem tylko, czy inni też tak mają i czy nie ma ryzyka upodobnienia partnera do siebie.

Gość gość
nas raczej więcej różni niż łączy. mój interesuje sie historia- dla mnie straszna nuda bo nie interesuje mnie co sie działo 500 lat temu. jak mnie nie ma w domu to ciągle ogląda w tv jakieś programy historyczne itp. samochody i motory- dla mnie czarna magia ale już lepsze niż historia.;D czasem jak coś ma zrobić to nawet uda mi sie podpowiedzieć jak byłoby dobrze. a jaki wtedy szczęśliwy, ze o tym słucham mimo iż mnie to nudzi:D technologia- tego jeszcze trochę ogarniam:D z jego zainteresowań które jako tako mnie ciekawia to: on układa kostkę- dziwne ale lubi to. oczywiście sam wszystko projektuje, pokazuje dla inwestora czy mu sie podoba . tu moje role do popisu przy projektowaniu. razem oglądamy piłkę nożna. ja za to bardziej interesuje sie gotowaniem-on raczej jedzeniem pieczenie ciast. ja robię a on wyjada surowe z miski.;) ja fitness, aerobik itp- on woli iść na silke. w sumie ja też tylko w innym celu. ja ćwiczyć, on wyżyć sie.:)

Są tematy które mamy wspólne, a są takie na których jedno się zupełnie nie zna, a drugie tym żyje. Np. oboje interesujemy się historią, tylko zupełnie innymi okresami i aspektami :)

Gość Krokusowa8856
Ja chłopaka nie mam, ale że znam trochę faceta, który mi się podoba, też się wypowiem. Różnice: - inny gust muzyczny ( ja folk i rock, on szeroko pojęta muzyka elektroniczna, wspólnie lubimy jedynie jazz) - inne upodobania literackie (praktycznie ani jednego wspólnego autora) - on wysportowany, ja dopiero pracuję nad formą - ja wierząca, on ateista - on lubi militaria i inne męskie rozrywki, ja niekoniecznie Podobieństwa: - góry - pasja, jaką jest historia XX wieku - podobny gust filmowy - zamiłowanie do podróży -bardzo podobne charaktery

wszystko zależy co jest dla Ciebie ważne, o ile to co najbardziej się liczy jest podobno to reszta to tylko detale.