Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma kredyt na ok 350 tys

Polecane posty

Gość gość

ile zarabiacie? pliz napiszcie

Gość gość
440 40lat

Gość gość
my zamierzamy tyle wziac maz zarabia 7 tys, ja ok 3 tys. - na czarno 750 pln - umowa o prace

Gość gość
do gosc z 23:00 a ile zarabiasz/ zarabiacie? gdzie mieszkasz?

Gość Jakie to dziwne
Nie miała bym na tyle odwagi żeby wziąć taką wysoka kwotę kredytu.O połowe mniej, to może,ale nie 350 tysięcy.Samobója bym nie strzeliła, oj nie! Choc nie zarabiam zle:D Mam stałe zatrudnienie.

Gość gość
My taki mamy. Na dobrych warunkach bo ze stała niską marża - byłam pracownikiem banku jak go bralismy. wtedy zarabialismy razem cos koło 8 tys. Teraz jest firma i tu jest róznie z dochodem ... ale standard życia nam sie raczej nie zmienił - tyle ze wiecej odkładamy.

Gość gość
nie wiem, czy to samoboj.. mamy prawie 10750 zl zarobku + kase za ewnet. wynajem mojego mieszkania w ktorym aktualnie mieszkamy jakies 1000 pln to jakby nie patrzec lacznie mamy 11750 pln kredyt + czynsz + oplaty za mieszkanie = 3000 tzw. zycie 4000 lacznie 7000 i tak nam zostaje 4750 pln mamy zaoszczedzone 330 tys. mamy ok 30 lat chemy kupic wieksze mieszkanie, a w Warszawie jest drogo;/

Gość gość
troche sie boje brac ten kredyt ale jakie mamy inne wyjscie?

Gość gość
My ok 40 lat. Dochód na miesiąc ok 25,000 zł. Kredyt wzięliśmy 30000 CHF. Ciężko jest spłacać, bo mamy wybitnie uzdolnione dziecko

Gość blecasx
nie rozumiem: wybitnie uzdolnione dziecko? i na co ta kasa idzie na korki? aby rodzice mieli przeswiadczenie, ze maja uzdolnione dziecko?

Gość gość
Właśnie nie. Zasugerowano nam jeszcze w prywatnym liceum, że trzeba wysłać ją na uczelnię do Berlina, bo tutaj nie rozwinie skrzydeł. Kosztowało nas to ok 20000 tyś miesięcznie

Gość gość
Właśnie nie. Zasugerowano nam jeszcze w prywatnym liceum, że trzeba wysłać ją na uczelnię do Berlina, bo tutaj nie rozwinie skrzydeł. Kosztowało nas to ok 20000 tyś miesięcznie ** aha i siedzisz na kafe :)

Gość gość
A co jeszcze mam robić. Pracowałam od niedzieli po 12 godzin, mąż poszedł na nocny dyżur. Jutro mam wolne, cudem jakimś. Córka dalej w Berlinie, teraz robi doktorak. Acha mam jeszcze psa, ale jest mało absorbujący

Gość gość
ludziom sie wydaje za jak ktos ma pieniadze, to nie korzysta z intenetu i nie moze siedziec na kafe a co ma robic? jesc ostrygi i popijac szampanem

Gość gość
podbija temat, bo mnie tez interesuje!

Gość gość
Gratuluje wybitnie uzdolnionego dziecka. Co do kredytu, to bym nie bral nigdy w życiu. Na pewno nie na 30 lat. Juz wole mieć mniej, ale spokojnie móc położyć sie w nocy bez myśli. Czy firma,,nie padnie, czy nie zachoruje itp itd.

Gość gość
masz koło 40 la i córka robi doktorat, to ile lat ma córka i w jakim wieku ja urodziłaś, kiedy się uczyłaś żeby zarabiać razem 25 tyś co za fach?

Gość gość
bajki pisze

Gość Jakie to dziwne
Osoby z bardzo dobrymi zarobkami i stałą pracą mogą sobie pozwolić na taki luksus.Mam wątpliwości co do niektórych którzy przechwalają sie że maja mnóstwo odłożenej kasy, mimo 30 lat??? W tym kraju to ewenement. Wątpię,ale cóż może niektórzy są w czepku urodzeni?:D :D

Gość goscdgrbggnnnmjmm
Ja pisalam ze mamy tyle odlozone. Niezle zarabiamy i staramy sie nie szastac pienieddzmi. Dodatkowo ja dost, od rodzicow kawalerke i nie placilismy za wynajem

Gość gość
podbijam temat

Gość gość
doktorat w wieku 20 lat :D?? ktos tu ma wyobraznie :D

Gość gość
Ja zarabiam 5500 na reke, moja dziewczyna od 1,8 do 2 i nigdy bysmy takiego kredytu nie wzieli. Mamy odlozone 100. 90 tys moje, plus mieszkanie warte 80 tys, moje sam kupilem za gotówkę, nazbierałem. Mam 27 lat i planuje dalej odkladac. Zyjemy dobrze, bie imprezujemy. W roku idziemy na k3 zabawy max, kaenawal, andzejki, sylwester. Ja dziekuje za kredyty. Juz wole mieć starego rzęcha i spokój niż szpanować autem, i zjadać paznokcie.

Gość gość
jesli masz corke, ktora robi doktorat, to chyba musialas ja urodzic, majac 10 lat :o. Moze jestescie hindusami, bo tam rodzenie dzieci w tym wieku, to norma

Gość gość
do goscia z 22:40:24 wiesz ja nie mowie o samochodzie ale o mieszkaniu to jest jednak roznica, bo mieszkanie jest jakas inwestycja a auto juz nie, bo traci na wartosci. Jak czlowiek planuje przyszlosc, chce miec dziecko to i jednoczesnie lepsze warunki mieszkaniowe.. a gdzie teraz mieszkacie?

Gość gość
Co cię obchodzą cudze zarobki? jeśli ktoś ma taki kredyt, to widocznie go stać. A zarobki nie mają nic do rzeczy, jeden ma niskie rachunki i zostaje mu więcej, inny dużo zarabia, ale np. dużo wydaje i relatywnie ma mniej.

Gość gość
do gosc z 13.11.13 to chyba normalne ze na forum mozna porozmawic anonimowo i to wlasnie czynie, skad to oburzenie? korzystasz pierwszy raz z internetu? jestem ciekwa jak ksztaltuje sie u innych stosunek zarobkow do raty kredytu

Gość gość
U mnie jest tak, zarobki w granicach 15000-17000. Kredyt 150000. Rata ok 1000zł