Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta miłość miałaby sens

Polecane posty

Gość gość
masz "cudowną kobietę", to po co ci ta druga?

Gość gość
wypraszam sobie podszywy , moja oststnia to 00:31 żeganam

Gość gość
ale, ja sie w niej zakochałem w tej drugiej. Gdybym jej nie poznał moze by było inaczej... teraz tak trudno mi docenić to co mam...pewnie jak wszystko strace to dopiero zrozumiem...jestem taki głupi wszystko musze sam na sobie sprawdzić. Rozum mi podpowiada, zeby szanowac to co sie ma. Ale serce...dalej cierpię choc wiem, ze juz nic z tego. Ta druga mnie po prostu niechce takiego jaki jestem. Mam nadzieję, ze ta która mnie kocha...poczeka jeszcze troszkę...moze przejdzie mi ta głupota...mam taka nadzieje... bardzo bym był jej wdzieczny gdyby tak się udało..

Gość gość
a ta, co cię kocha wie, że kochasz inną?

Gość gość
Arek jestes glupi !

Gość gość
skoro masz taką super kobietę, to po co szukałeś innej?

Gość gość
ja jej nie szukałem

Gość gość
to skąd się wzięła?

Gość gość
no dalej nie moge nic powiedzieć, nawet na takim forum. To jest jej prywatnosć. No wzieła się miała jakis powód, ale nie dostała tego co chciała i mnie nie chce. Nie pasuje do jej wzorca...tak to chyba mozna nazwać, albo jest głupia, albo chora, albo skrzywdzona, nie wiem ja tego nie rozumiem.

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
Tyle, że jeszcze myslę sercem

Gość gość
masz tą cudowną kobietę i chciałeś być też z tamtą drugą?

Gość gość
ja z ta pierwsza mam takie poukładane zycie, jak z obrazka, na zewnatrz to wyglada jak bajka. Tak jak bym sie stosował do wszystkich zasad co powinno byc, zeby miec rodzinę i tak sie starałem to wszystko robic. Ale...mam cos z przeszłosci..myslałem, ze to juz minęło....

Gość gość
to tym bardziej nie ma tam dla tej drugiej miejsca

Gość gość
no i czemu mu wpieracie takie pierdoły? nie ma na drugą miejsca?? właśnie, że jest. ta druga jest wszędzie- w głowie, w sercu, we krwi i w każdej komórce ciała. ona w zasadzie nie jest drugą, ona jest jedyną. obecna to towarzyszka życia, partnerka w znoju i zgryzocie, a także w tych radosnych chwilach. tamta- to Miłość. nie mogę zdzierżyć waszej obłudy i hipokryzji. choćby ktoś starał się ze wszystkich sił, choćby się zaparł i latami walczył, nic nie zdziała, jeśli "była" to miłość. bo miłość, jeśli jest, jest wieczna. "„Człowiek przez całe życie milczy o czymś, co w tym jego życiu jest najważniejsze. Czasami umiera na to milczenie.”

Gość gość
czy wy nie rozimiecie co to jest miłosc ? byłem gotowy dla niej zostawic wszystko bo to była własnie ta. Ona miała wszystko co kocham,. te jej cholerne wady wszystko. no nic to temat bez sensu dla innych. I dlaczego nawet na takim forum nie jestem w stanie tego opowiedzieć, qrwa nikt mi mnie został z kim moge o tym pogadać, qrwa nikomu o tym nie powiem co za paranoja

Gość gość
!! dzieki !! gosciu wyzej i tak płaczę ;( ale dzieki

Gość gość
dziękujesz? a za co? ja wiem, o czym piszesz, doświadczyłam tego. ktoś, kto nie przeżył, nie wie. jeśli to była miłość, nigdy nie zapomnisz, choćbyś przez tysiąc lat był z tysiącem kobiet. twoją rolą jest nauczyć się żyć z tą miłością. żyć tak, aby możliwie najmniej skrzywdzić innych. i nie kłam, że kochasz, jeśli nie kochasz. to bluźnierstwo.

Gość gość
skup się na tej, z którą jesteś, sam widzisz, jaka jest wspaniała (rzekomo), to siedź z nią i zapomnij o tamtej

Gość gość
''zapomnij o tamtej". a ty zapomnij jak oddychać. powodzenia.

Gość gość
nie chce gadać wiecej, pijany jestem nie wytrzymałem...co z tego ze nie kłamiesz o miłosci...jesli ktos Cie nie chce to ta miłosc nic tutaj nie załatwi, tylko tyle, ze czujesz ze kochasz i ta ososba sie czuje kochana i moze wszystko. pokazywała mi ze jest jej przykro, ale w ogóle to sie skończyło. jak bym wam opowiedział co i jak to naprawdę dobra ksiazka by z tego była. teraz to mi wszystko jedno bo tak sie czuję bo wypiłem w koncu. Jutro bedzie masakra...

Gość gość
autorze, a masz kontakt z tamtą drugą?

Gość gość
no własnie... jak oddychać :( tak mi jej cholernie brakuje

Gość gość
mam z nia kontakt...ale ja juz tyle próbowałem, tyle pisałem ze masakra juz takiego idiote z siebie zrobiłem, ze az wstyd. Ona jest mocna bo mnie nie chce i tak to jej sie udaje. no bez sensu/ To chyba juz jasne, po co jej skamlacy pies, bez sensu.. nie che byc namolny, jest dorosła i wie co robi..

Gość gość
dlaczego to robisz >>???? dlaczego ???? wiesz dobrze co ja czuje bardzo dobrze wiesz ze jest mi przykro . nie zrobiłam tych rzeczy celowo . cokolwiek ci powiem to nie uwierzysz

Gość gość
a zostawiłbyś dla niej tą swoją kobietę ktora cie tak bardzo kocha i która cie nie zostawia, bo się cieszy kiedy jesteś z nią?

Gość gość
oczywiście, że by zostawił. tak jak ja bym zostawiła męża, gdyby tamten On wrócił.

Gość gość
wiesz, czasem to sie tylko tak mówi