Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta miłość miałaby sens

Polecane posty

Gość gość
to co zrobiles i jak mnie sledzisz tez nie jest swiete jest chamskie i wogole swiadczy ze nie potrafisz porozmawiać szczerze tylko się ukrywales nawet tez nie powiedziales prawdy zadowolony jesteś ze swojej roli ???aktu zemsty

Gość gośća
minęło ponad 7lat, a ja sobie wytłumaczyłam, że byłam jedna z iluś tam lasek do rozrywki. Wydaje mi się jednak, że bardziej humanitarne jest powiedzenie komuś pewnych rzeczy wprost. Nie zamierzałam być nachalna, jakoś bym sobie pewnie poradziła z prawdą. A wtedy sobie pomyślałam, że pan jest po prostu rozpieszczonym przez życie adonisem, co to nawykł do adoracji i w sumie taka to jego cecha. No trudno od każdego wymagać, żeby był taki jak nam pasuje, no nie? Zwłaszcza, że ja jako mól książkowy miałam inne doświadczenia, niż ten gość. W sumie to się wtedy poczułam jakbym dostała w twarz. Ale i tak byłam psychicznie rozmemłana, więc wtedy wiele rzeczy dodatkowo mnie podcinało. Kończę już, bo czuję się, jakbym rozmawiała sama ze sobą. :)

Gość gość
przykro mi, ze tak uwazasz :(

Gość gość
dlaczego z mojeje tematu zrobiliście szambo the e___________________________________________________________________________________________

Gość gośća
piszę, że miałam inne doświadczenia jako mól, bo ten człowiek prędzej niż ja byłby duszą towarzystwa. Zawsze gdy szukam pracy to sobie przypominam to, w jaki sposób myślał o sobie gdy starał się o pracę :D.... od razu mi wtedy lepiej, bo to było takie śmieszne określenie :D:D

Gość gośća
ok gościu znikam. Już, nie denerwuj się

Gość gość
tobie przykro... ja sobie życie przez ciebie ułożyć nie potrafię wydymałaś mnie na całej linii i jak się znudziłaś, jak przestałem spełniać twoje zachcianki, aby zobaczyć jakim człowiekiem jesteś, to szybko się straciłaś z horyzontu pewnie myślałaś, że będę za tobą biegał i prosił o powrót - takiego... dziękuję Bogu, że dodał mi wtedy siły aby nie skomleć o miłość - przynajmniej teraz potrafię w lustro spojrzeć i nie wstydzę się siebie samego i jeszcze jedno - myślisz, że nie czuję jak cierpisz, oj widzę, widzę i tak jak sama powiedziałaś, kiedyś będziesz żałować, że odeszłaś - pewnie już żałujesz i będziesz żałować do końca swoich dni i nie ma w tym niczego złego - tak musi być

Gość gośća
aha i moglibyście się chociaż jako goście ponumerować.

Gość gośća
o tym skomleniu o miłość z 2013-11-10 19:14:23 to nie było do mnie :o To nie ja jestem adresatką.

Gość gość
przecież było nam dobrze ze sobą ...dlaczego tego nie pamiętasz ?nie chcesz pamietac

Gość gośća
ale tchórze :o Nawet się nie ponumerują :o🖐️

Gość gość
on i ona byli jedni jedyni niepowtarzalni , marzyli pomiędzy gwiazdami , spotykali się co noc , porankiem lub w ciągu dnia , zyli dla siebie blisko siebie z sobą , lecz nagle on zapragnął wiedzieć i czuc więcej i wszystko się zburzylo , teraz wszystko pokryło się lodem , nastaje zima , ona bez niego on bez niej i będzie mija dzień za dniem , ja już się nie zatrzymie , ani jedna łza nie popłynie została zamrozona nic nie zrozumiales ...mimo tak długiego czasu mimo ze tak siebie znalislismy wciąż nie zrozumiales ... A.

Gość gość
'' ja już się nie zatrzymie'' :D :D :classic_cool: 🖐️

Gość gość
A. jak analfabetka :classic_cool:

Gość gość
zadowolony jesteś ./??wyrwac z tekstu i się cieszyc słodkich snow kochanie ...

Gość gość
bez obrazania ok , ja tego nie robie i zyczylabym sobie tego samego

Gość gość
to pisz po polsku, troglodytko :O i to nie koncert życzeń, że możesz sobie życzyć lub nie :classic_cool:

Gość gość
wiesz co ?? sory, ale ja mam juz dosyc twoich gierek...jak Ci przejdzie to sie odezwij...moze nie bedzie jeszcze za póxno....ale nie sadzę. Bo już przegryzłem temat...wypłakałem...pogodziłem sie i chyba jeswtem jutro umówiony

Gość gość
autorze, a czy ty w ogóle wiesz kto to czyta?

Gość gość
?nie nie wiem kto to czyta , wiem jedno ale nie pwoiem dobrej

Gość gość
to zycze ci z******tej z kosmosu randki . pamiętaj ona jest tylko jedna niepowtarzalna i wyjatkowa ciao

Gość gość
autorze, czy ona tu jest?

Gość gość1001
gościem z 10.11.13 jestem ja byliśmy, dobrze to napisałaś... co ja miałem niby rozumieć? trzeba było powiedzieć wprost! a nie robić coś takiego, abym się domyślił... myślisz, że nie wiedziałem o co ci chodzi? wiedziałem od samego początku, tylko gdybym wtedy ustąpił, to z pewnością by nam nie wyszło... mówiłem, ci że coś się psuje, czułem nadchodzący koniec, ale za każdym razem gdy chciałem o tym porozmawiać, zbywałaś mnie jakiś głupim tekstem... za rozpad jesteś odpowiedzialna jedynie ty!

miałaby ta miłość sens...ale jesteś cały czas z Nią...więc trudno wierzyć, że to uczucie..

Gość gość
przecież wy nawet nie wiecie z kim dokładnie rozmawiacie...

Gość gość
może wy się wcale nie znacie, a tylko sytuacja pasuje..

Gość gośća
nie wiem, kto pisze o gierkach. Ten facet, o którym piszę wie, gdzie mieszkam, więc jakby chciał to mógł Tylko on chyba cały czas uważa mnie za knującą wariatkę. Aha-to było ponad 8lat temu, obliczyłam sobie teraz. gość1001 nie do mnie na pewno piszesz. Bo w przypadku tej mojej znajomości nie miało się co rozpadać. Ten temat jest chyba dowodem albo na to, że ludzie ze sobą nie rozmawiają, albo na to, że wiele osób potrafi uroić sobie różne rzeczy, tak jak ja wtedy latem 8lat temu.

gdybys mnie kochał tak naprawdę...każdego ranka budziłbyś się przy mnie..tymczasem zasypiasz przy Niej...wystarczyło podjąć decyzję..pkazać tak naprawdę, że coś znaczę....stanąć w moich drzwiach i powiedzieć prawdę..czekałam tak długo...i w prezencie dostałam informację, ze cały czas jesteś z Nią...pozostało odejść...

Gość gość
JESTEM AUTORKĄ :D JEST OK DOBREJ HAH