Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Swyft

Ateiści wytłumaczcie fenomen

Polecane posty

W takim razie ty poczulas zapach papierosa sasiada, ktory palil dokladnie takie same, jak twoj tata. I i tak nie tlumaczy to wrazenia smaku, ktorego akurat doswiadczam czesciej, niz zapachu. To tez od sasiadki? Nie mialam zamiaru cie obrazic, tylko pokazac ci, ze nie wszystko jest takie, jakies sie na pierwszy rzut oka wydaje. Bo jesli wytlumaczenie musi byc 'nie z tej ziemi', nalezy z tego wywnioskowac, ze duchy smierdza fajkami ;)

Gość gość
Mojej sąsiadki synek zmarł mimo ze bardzo żarliwie sie modliła dzień i noc przez rok od wykrycia guza w główce. Jest strzępem człowieka. Bóg dał jej dziecko po to aby następnie zabrać ? Dał jej cierpienie W jakim celu ? x Nie wiem,nic złego mnie nie spotkało.Trudno mi to wytłumaczyć.Ludzie umierają,śmierć dziecka to niewyobrażalny ból.Pewnie mi łatwiej mówić,kiedy sąsiadki syn zginął w tragicznym wypadku,tłumaczyłam sobie,że nie będzie musiał więcej cierpieć na ziemi.

Zawczasu doradzam Ci zmianę nazwy bloga na bezzębna kuchnia ;) Wtedy nikt sie dziwił nie bedzie jak szczerbaty z dnia na dzień będziesz. Tak chciałeś poznać patologię o której masz pojęcie teoretyczne ,ze chyba umozliwię Ci zapoznanie praktyczne :) Cieszysz się? Zawdzięczasz to tylko i wyłącznie swoim bajkom :) Zniszczę ie k***o wielkomiejska tak,ze mnie do końca życia popamiętasz :) Przekrozyłeśgranicę , której nie powinienieś i za to bekniesz :) Oczywiście wierzyć mi nie musisz ,przekonasz się z czasem :)

Gość gość
W takim razie ty poczulas zapach papierosa sasiada, ktory palil dokladnie takie same, jak twoj tata. I i tak nie tlumaczy to wrazenia smaku, ktorego akurat doswiadczam czesciej, niz zapachu. To tez od sasiadki? Nie mialam zamiaru cie obrazic, tylko pokazac ci, ze nie wszystko jest takie, jakies sie na pierwszy rzut oka wydaje. Bo jesli wytlumaczenie musi byc 'nie z tej ziemi', nalezy z tego wywnioskowac, ze duchy smierdza fajkami oczko.gif x Dla mnie wszystkie papierosy śmierdzą tak samo,nie pisałam o zapachu dymu,ale rąk,skóry przesiąkniętej dymem,chodzi o feromony.Tego nie można podrobić,każdy człowiek pachnie inaczej.

"to cie cwelu zaj***e" Coś w tym musi być. Pavlo grypsuje...

Gość gość
Owszem,nie zdziwiłabym się gdyby mój ojciec aby mi się przypomnieć wolał śmierdzieć znanym mi zapachem,niż mi się objawić,bo chyba umarłabym ze strachu.A tak,zwyczajnie zaskoczona,ucieszyłam się,że gdzieś jest.

Przy moim łóżku kilkukrotnie stał zakapturzony duch. Potem kiedy się odwracałem w drugą stronę, aby go nie widzieć kilka razy mnie coś uderzyło. A raz kopnęło w plecy...

Nie musisz zapraszać ja cie k***o odwiedzę i dorobisz się dzięki temu takiej traumy ze z pokoju do wc bał sie będziesz wyjść :) Gwarantuje Ci to :)

Gość gość
Kurcze fajni jesteście wszyscy,bez wyjątku:).

A co miałbyś mi pawełku do powiedzenia, gdybym nazwał cię patologią?

Gość gość
Dajcie Pawłowi spokój.

Pytam się pawełka, bo wie, gdzie mieszka maciek, ale mojego Hajmatu, to on nie zna (chyba)

Gość gość
Nie prowokujcie chłopaka.

Jeszcze byś się zdziwił :) Spróbuj a się dowiesz dolnośląski wolnomyślicielu antytrynitarski :)

Delirium tremens to nie powód do dumy więc nie wiem czym się pochwalić próbujesz ;)

Gość gość
Swyft e mądralo, co widzisz dziwnego w tym ,ż widać cały czas jedną stronę księżyca? Obrót synchroniczny (rotacja synchroniczna) – zjawisko astronomiczne obserwowane w układach dwóch wzajemnie obiegających się ciał niebieskich polegające na tym, że okres obrotu jednego z nich wokół własnej osi jest równy okresowi obiegu wokół drugiego ciała Obrót synchroniczny jest zjawiskiem dość powszechnym we Wszechświecie. W Układzie Słonecznym podlegają mu wszystkie większe księżyce o uformowanej kulistej strukturze za wikipedia :)

To odnośnie "trzęsiawki". Była scena w jednym filmie. Dobranoc pawełku. Życzę ci, aby przyśniła ci się alternatywna biografia, twoja biografia, skoro już maciek nas uświadomił do tej prawdziwej. No nic pawełku. Dobranoc :)

Jesteście g***ami i nic nie wiecie o tym co nazywacie bogiem, wasza wiedza o waszych bogach pochodzi z książek i wy ją tylko przekazujecie dalej i dzięki temu utrzymujecie przy życiu. Każdy debil tak potrafi tak zrobić. Już większy szacunek mam do ludzi którzy siedzieli i wymyślali różne religie i bogów, wykazali się większym artyzmem od baranów którzy im uwierzyli. TO POWINNO ZOSTAĆ NAPISANE JAKO TEMAT PRZYKLEJONY TU NA STAŁE!!! Jesteście dla mnie g***ami, chorymi psychicznie i medycznie. Wasze objawienia, wasze zlęknione osobowości, do pięt mi nie dorastacie ale to nie wasza wina. Gardzę wami.

gość, ale to jeszcze nie tłumaczy wspólnej wielkości kątowej księżyca i słońca i wielu innych fenomenów.

Gość gość
Rób jak uważasz.Niech Ci się przyśnią aniołki:).

Aniołka to już mam jednego :) No nic Dobranoc wszystkim...:)

Gość gość
Aaa,to o aniołkach do Fubu pisałam:),dobranoc.

Przy moim łóżku kilkukrotnie stał zakapturzony duch. Potem kiedy się odwracałem w drugą stronę, aby go nie widzieć kilka razy mnie coś uderzyło. A raz kopnęło w plecy Porażenie przysenne (paraliż senny, paraliż przysenny) - wikipedia Ciekawe jak teraz wytłumaczysz swoje zabobony? Jesteś zerem. W dodatku chorym. Możesz mi lizać podeszwy moich lakierków, a twojej perłowej królewnie mogę nasrać do ryja i powinna mi dziękować że może jeść g***o mądrego człowieka. "Zjawisku temu towarzyszą zazwyczaj bardzo nieprzyjemne doznania psychiczne, takie jak wrażenie ogłuszającego dudnienia lub dzwonienia w uszach, bezwładnego spadania, wykręcania ciała, przygniecenia klatki piersiowej lub kończyn. Prawie zawsze towarzyszy mu przyśpieszony rytm serca oraz uczucie strachu. Podczas paraliżu możliwe jest również występowanie różnego rodzaju halucynacji, zarówno wzrokowych jak i dotykowych."