Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wwieku 30plus uganiaja się za studentkami a nawet licealistkami

Polecane posty

Gość gość
niemal każda kobieta ma cellulit i jakieś wady. Kobieta ma być idealna a facet ostatnim paszczurem zaniedbanym z nadwagą? pewnie wy brzydkie 35 latki musicie upić mocno dziewuche żeby sie nie zrzygała patrzac na was.

Gość gość
a ja mam gdzieś co myślą mężczyżni z kafe bo mam powodzenie za to jaka jestem a wcale miss pięknością nie jestem - ja tak uważam a mężczyznom się podobam i sama wybieram czy chcę być z kimś młodszym czy starszym od siebie a najważniejsze żeby dany człowiek miał rozum a tu na kafe mało który mężczyzna posiada rozum czytając to co piszą ....

Gość gość
"wykladowcy z mojego wydzialu chca sie ze mna umawiac"-kolejna brzydka mitomanka.

Gość gość
nie ma sensu czytać tych wypocin nieudaczników- mężczyzn z kafe którzy z wielkim i brzuchami , z marnym wykształceniem i brakiem intelektu oraz urody oczekują urody od kobiety jednego partnera na koncie i dużo kasy na koncie potencjalnej partnerki Spadać stąd zawszałe dziadostwo ... macie mniemanie o sobie samych a jesteście nikim

Gość gość
Nie masz rozumu, bo gdybyś miała to byś się za łeb złapała czytając co piszą baby, zwątpiłabyś w wasze człowieczeństwo :D

Gość gość
no to obciągnij im to zdasz

Gość gość
sama jestes mitomanka/mitoman - co zazdroscisz? mam ci w dowod przeslac maile jakie dostaje od dwoch wyladowcow? :D

Gość gość
ja p*****le :D piszecie, ze najlepszy wiek na rozrod (co za piekne slowo :D) to 18-25 lat i teraz moje pytanie - ile kobiet ma w tym wieku dzieci? :D bo ja widze po swoim otoczeniu ze niewiele, 18-25 to nie jest w dzisiejszych czasach wiek na rozmnazanie tylko na kształcenie sie i zdobywanie dosiwiadczenia zawodowego :O laski, ktore maja dzieci przed 25 r. ż. zaliczyly wpadke albo sa tak beznadziejne ze tylko rozmnazanie im pozostalo jako zyciowy cel :D

Gość ja szukam mlodszej
ja akurat nic nie mam do rowiesniczek, pod warunkiem ze nie maja za soba wielu partnerow. jestem przed 30tka i taka po 10 partnerach jest dla mnie aseksualna.

Gość gość
" gość no to obciągnij im to zdasz" - i tak z jednym nie mam zajec, bo wyklada na drugim kierunku na moim, a z drugim mialam cwiczenia, ale juz nie mam...wiec potencjalnych korzysci brak :D

Gość gość
a skąd wy wiecie z iloma spala, opowiadają wam? czy maja licznik przy c***e?

Gość gość
no i ten drugi podobno zaczal sie juz z kim innym spotykac...

Jako podstarzały kawaler (siwieję) niedawno skończywszy trzydziestkę, mogę powiedzieć że niewiele w moim otoczeniu wolnych kobiet powyżej dwudziestego piątego roku życia.

Gość gość
Żebyś się czasem nie zesrała frustratko, bo prawda jest taka że faceci skutecznie wyrywają młodsze a wy ze swoimi podłymi charakterami, chamstwem i przechodzonymi tłustymi d****i możecie o tym zapomnieć :D

Gość gość
a to jest takie prawo biologii że facet w wieku lat 35 ogląda się za 20 latką a facet lat 50 ogląda się za 35 latką tak jest na tym świecie i nie zmienicie tego ..... Bo znając psychikę mężczyzn powinnyście wiedzieć , lub domyślać się jakimi kryteriami kierują się w doborze partnerki ......:)

Gość gość
bez jaj

Gość gość
A co trzeba by zaimponować takiej nastolatce? Już samo to że zainteresował się nią starszy, dorosły facet jest dla niej wielką frajdą. - no nie powiedziałabym :D przeceniacie swą wartośc panowie :D :D oj jak przeceniacie :D

Gość gość
Bo znając psychikę mężczyzn powinnyście wiedzieć , lub domyślać się jakimi kryteriami kierują się w doborze partnerki ......usmiech.gif - być może jestem naiwna, ale zawsze myślalam, ze ludzie kieruja sie czyms wiecej niz rocznik przy wyborze partnera :O

Gość gość
kretynko tłuste d**y często mają te 20 a nie 30 tki a podły charakter można mieć w każdym wieku co widać po tobie

Gość gość
gość a to jest takie prawo biologii że facet w wieku lat 35 ogląda się za 20 latką a facet lat 50 ogląda się za 35 latką tak jest na tym świecie i nie zmienicie tego ..... Bo znając psychikę mężczyzn powinnyście wiedzieć , lub domyślać się jakimi kryteriami kierują się w doborze partnerki ......usmiech.gif -------------------------- BOLEK ZDUN

Gość gość
chyba sie naogladaliscie jakiegos anime, gdzie nastolatki dostaja orgazmu od samego zainteresowania ze strony starszego faceta :D

Gość autorko topiku posłuchaj
Akurat to młodzi jeszcze wykładowcy bo 32 lata to najlepszy wiek dla faceta -już dojrzały ale jeszcze nie dziad- chcą sie z tobą umawiać sugeruje że wiele tracisz odrzucając to... Zobacz .Mają tłumy studentek często ladacznic samych pchających im się na pytonga . Mają mądre rówieśnice wykładowczynie . Maja ciut młodsze 26-29 letnie doktorantki . Mają zadbane i chętne 40 letnie panie adiunkt . W końcu napalone 45-50 letnie panie doktor habilitowany które przecież też lecą na młodszych kolegów a nie wszystkie to raszple stare ze strąkmi i w okularach jak denko butli na rum. TY powinnaś czuć się wyróżniona że tacy koneserzy damskiej urody mogący przebierać w was jak w ulęgałkach wybrali właśnie CIEBIE... Czemu odrzucasz ten dar losu ? Podniecają cie szczyle w bojówkach często jeszcze z pryszczami na buzi? Zarzygani koledzy w męskich rurkach (fuj!) ? Czemu odrzucasz prawdziwych inteligentnych pewnie jeszcze zadbanych mężczyzn? Masz jakieś opory ? Może błędy wychowawcze z dzieciństwa ?

Gość gość
ja uważam że każdym facetem łatwo manipulować mnie się to udaje zarówno ze starszymi od siebie jak i z tymi z swoim wieku ... proste to jak budowa cepa Nie mam problemu wystarczy uśmiech głupie słowa i każdy zaraz robi co chcesz ..... Ale mnie to nudzi i nie chce mi się zgrywać takich scen .. ale gdy tylko chcę to robię to i zyskuje swój cel :) \

Gość gość
Jaki wy w ogóle macie problem, młoda jęczy bo ma nadmiar adoratorów, starsze pretensje że ci adoratorzy nie podbijają do nich, pierwsza gdyby ich nie miała to by jęczała jak te drugie, drugie niech się zajmą własnym życiem i dobierają sobie partnerów jakich chcą a nie zaglądają innym do łóżek bo to nie ich sprawa :D

Gość gość
nie przekonacie mnie, ze starszy facet jest lepszy od mlodszego :D pełnia erekcji, świeżość, brak zdziadzienia :D nic tylko paluszki oblizywac po takim :D

Gość gość
"Akurat to młodzi jeszcze wykładowcy bo 32 lata to najlepszy wiek dla faceta -już dojrzały ale jeszcze nie dziad- chcą sie z tobą umawiać sugeruje że wiele tracisz odrzucając to... Zobacz .Mają tłumy studentek często ladacznic samych pchających im się na pytonga . Mają mądre rówieśnice wykładowczynie . Maja ciut młodsze 26-29 letnie doktorantki . Mają zadbane i chętne 40 letnie panie adiunkt . W końcu napalone 45-50 letnie panie doktor habilitowany które przecież też lecą na młodszych kolegów a nie wszystkie to raszple stare ze strąkmi i w okularach jak denko butli na rum." Wcale żadnych tłumów nie ma, kolesie raczej nie narzekaja na nadmiar powodzenia, a wydzial jest taki, ze dziewczyn czy doktorantek niezbyt dużo... A z tą dojrzałościa 32latka to bym polemizowała, bo rozmawiałam troche z tym wykladowcą i koleś ma dla mnie mentalnośc 20latka, wogole nie mialam wrażenia jakbym rozmawiała z 32latkiem, a myślałam, że jak taki wykształcony i inteligentny to w tym wieku bedzie reprezentowac wyzszy poziom, a tu jednak nie :D

Gość gość
Kto cię przekonuje, nam to lata z kim ty się prujesz :D

Gość jeszcze jedno
"ja p*****le smiech.gif piszecie, ze najlepszy wiek na rozrod (co za piekne slowo smiech.gif ) to 18-25 lat i teraz moje pytanie - ile kobiet ma w tym wieku dzieci?" w Polsce? w Polsce gdzie umieramy, bo się rodzi mało dzieci? chcesz patrzeć na polskie społeczeństwo i na nim się wzorować? :o

Gość gość
" gość dlatego ci po 30 umawiają się z 20 latką bo taka jest w nich wpatrzona jak w obrazek bo starszy nią się zainteresował taka młoda d**a nie ma nic do zaoferowania oprócz młodego ciała .. a facet w sumie tzn. większość z nich chce tylko ciała bo to co ma się w głowie mało ich interesi Poza tym kobiety w ich wieku myślą dojrzalej od nich a oni nadal są w wieku dojrzewania " true!

Gość gość
W Polsce sredni wiek na ciaze to 28 lat i z kazdym rokiem przesuwa sie w gore. W cywilizowanej uropie sredni wiek rodzacych kobiet jest po 30 r.z. Najlepszy czas, poniewaz juz sporo osiegnelo sie zawodowo, a nie tylko cale zycie pieluchy i kosciol.