Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wwieku 30plus uganiaja się za studentkami a nawet licealistkami

Polecane posty

Gość nrGG42477073
18 latki 20 latki maja wiecej do zaoferowania niz zdemoralizowane wychowane na glupich serialach 30 latki moje rowiesniczki

Gość gość
Sweet Hardy Boy - zgaduje że znajdujesz sie wlasnie w tym według ciebie najlepszym przedziele wiekowym :D jak przekroczysz 40 to bedziesz wkrecal ze najbardziej z******ty wiek dla faceta ta 40-50 :D

Gość drfjnnk
Mam 30 a moj chlopak 25 lat i to jest IDEALNA ROZNICA:p;):D

Gość gość
" W Polsce sredni wiek na ciaze to 28 lat i z kazdym rokiem przesuwa sie w gore. W cywilizowanej uropie sredni wiek rodzacych kobiet jest po 30 r.z. Najlepszy czas, poniewaz juz sporo osiegnelo sie zawodowo, a nie tylko cale zycie pieluchy i kosciol. " dokładnie. wiekszość 20, 21 latek z dziećmi to patologia kobieta wpadła więc wzieła z tym gostkiem co wpadła slub, nie mają pieniedzy, często pseudokatolicy co narobią bachorów bez sensu a potem narzekają że państwo im nie pomaga. co z tego że urodziła młodo?

Gość gość
Ja jakoś zawsze wolałam starszych... sama nie wiem czemu, bardziej męscy byli może dlatego takich wybiera łam... a koleżanki niektóre mi się dziwiły dlaczego nie wybrałam jakiegos młodszego,ale to mój wybór nie ich ;)

Gość gość
haha, a tak w temacie to kilka lat temu czytalam wywiad z Czarkiem Pazura i skomlal strasznie, ze "jest w najlepszym wieku" - skonczyl wtedy 50 lat - i baaaaaaaaaaardzo dziwil sie, ze (w tym) "SREDNIM" wieku tak malo rol mu proponuja:D:D:D

Gość gość
Ja jakoś zawsze wolałam starszych... sama nie wiem czemu, bardziej męscy byli może dlatego takich wybiera łam... a koleżanki niektóre mi się dziwiły dlaczego nie wybrałam jakiegos młodszego,ale to mój wybór nie ich xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx szkoda tylko że jak sama już będziesz stara w wieku tak po 40 to nie będziesz mogła znaleźć żadnego faceta, bo równolatki będą wtedy woleć takie młode kobiety jak ty teraz, więc sama sobie srasz w gniazdo spotykając się ze starymi prykami.

Gość ja szukam mlodszej
dla mnie tzw. "przebieg" u partnerki to bardzo wazna rzecz, takich co skakaly po 10 fujarkach nie trawie

Gość gość
a czym procz kasy taki stary ciul mzoe zaimponowac mlodej babce?? bo na pewno nie flakiem wiszącym miedzy gaciami buahaha siwym lbem, lysym lub z zakolami i bebzonem zakrywającym tego flaka. Za pare chwil nie pobzyka duzo i zostanie mu tylko kasa i zdrady

Gość gość
przezywają kryzys wieku średniego :)

Gość gość
I to przesuwanie wieku pierwszej ciąży to katastrofa dla Polski i Europy . Z wiekiem powstają problemy z zajściem i niepłodnością rodzi sie coraz więcej dzieci słabych chorych i upośledzonych. No i coraz mniej tych dzieci bo czas rozrodu drastycznie się kurczy . Im starsza tym więcej chorób ,poronień itp. Tak kończy się olanie przez państwo funkcji socjalnych =Polska i szkodliwa polityka feministyczna = zach .Europa . Ale natura próżni nie znosi .Kolorowi przybysze mnożą sie chętnie i już za 20-30 lat w wielu miastach zachodu rdzenna ludnosc stanie sie ledwie tolerowaną mniejszością . Obrazek z Polski grupka małych dzieci na zajęciach sportowych , obok gromadka niemłodych kobiet powinny już mieć pociechy w klasach maturalnych a tu ... "młode mamy" koło 40 tki...Pierwsze dziecko czasem drugie. Obrazek z UK -zajęcia dla dzieci imigrantów -masa dzieciaków sporo młodych kolorowych matek -czy jedno wam starczy? -no !!! zapewniaja że jeszcze będą miały...Mają 19 ,21 ,24 lata.

Gość gość
"A od kiedy 30-latek, chodzący na siłowinie, wysportowany, opalony, elegancko pachnący i modnie ubrany tak wygląda? smiech.gif" Identycznie jak 30-latka:p;):D

Gość gość
nie musi miec skonczone 30 by wygladac nak zapuszczone g***o. Mnostwo takich parchów dookoła. Sa wyjątki zarowno jak i umężczyzn tak i u kobiet. Kobiety po 30 w wiekszosci wygladaja duzo lepiej niz niejedna zapuszczona małolata

Gość ja szukam mlodszej
niektore nie ukrywaja bujnego zycia erotycznego

Gość gość
faceci tez nie ukrywaja bujnego zycia......chlop moze a baba nie? baba tez czlek i ma te same potrzeby ......osobiscie tez z meska k***a nie chcialabym miec do czynienia

Gość gość
Panowie 30+ są strasznie zdesperowani, a laski w wieku 18-20 też KONIECZNIE chcą mieć faceta, nieważne, jakiego. Ja mam 25 lat i facet ma być w moim wieku lub trochę młodszy, starzy są zaniedbani umysłowo i fizycznie najczęściej...oczywiście mówię o tych wolnych

Gość ja szukam mlodszej
niech sobie kobiety korzystaja z zycia, ale z dala ode mnie, ja nie chce takiej ktora spala z 10 facetami i juz!

Gość gość
tak samo wiele kobiet nie chce takiego ktory spal z wieloma bo to obrzydliwe, facet tez ma siebie szanowac a nie k****a w byle czym moczyc

Gość gościówka 26
Łatwe "bzykanie", młode ciało, zgoda na "zboczone akcje", a ja pytam gdzie w tym wszystkim jest sfera duchowa, miłość (nie mylić z pociągiem seksualnym/zakochaniem), szacunek, wdzięczność, wspólny cel i zrozumienie, przyjaźń, seks jako zwieńczenie pięknego uczucia???? Zbyt płytkie podejście do relacji powoduje m.in. zdrady i rozwody.

Gość gość
,,sfera duchowa, miłość (nie mylić z pociągiem seksualnym/zakochaniem), szacunek, wdzięczność, wspólny cel i zrozumienie, przyjaźń, seks jako zwieńczenie pięknego uczucia". Droga gościówko takie rzeczy i typowy facet? Niestety, ale to nie przejdzie.

Gość gość
Ja mam 23 lata studiuje i pracuje mój narzeczony ma 22 lata w przyszłym roku ślub. Jesteśmy ze sobą od kilku lat. Nie mamy dzieci. Wasze teorie nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością. Myślę że facet po trzydziestce przeżywa kryzys wieku średniego i stąd to uganianie się za małolatami chcąc sobie udowodnić swoją atrakcyjność i podnieść na duchu poczucie własnej wartości.

Gość gość
połowa facetów t ozboczuchy i dlatego. normalny facet dojrzewa jednak duzo przed 30 a nie w polowie zycia. naogladaja sie p***oli etc i tez chca takiej laseczki zamiast normalny zwiazek juz dawno prowadzic.

Gość gościówka 26
Droga gościówko takie rzeczy i typowy facet? Niestety, ale to nie przejdzie. ****************************************************************** Są tacy, że przechodzi, od człowieka zależy czy ulegnie żądzom ciała. Pewnie napiszecie, że to idealistyczne, ale są jeszcze wierni mężowie i faceci, wierni swoim zasadom też, np. prawik z kafe (jeśli pisze prawdę ;) )

Gość a szukam mlodszej
dokladnie, jestem wierny swoim zasadom

Gość gość
Jestem facetem, wiek 40 lat, kobieta mojego życia 35. Od 15 lat razem, ona teraz jest o wiele ładniejsza niż 15 lat temu.

Gość gość
syndrom piotrusia pana sie to zwie ;))

Gość gość
"zazwyczaj w wieku 35-40, czyli wtedy kiedy kobieta już nie bardzo może bo ma menopauze." Buhahahahahaha,biologii uczyłeś się tylko w zerówce?:D:D:D

Gość gość
dla każdego faceta powód jest inny, nie można rozpatrywać tego pod jednym kątem. ale najczęstszym powodem jest pewnie fakt, że hulali do 30stki zamiast w wieku 25 lat sie ustatkować a teraz starszej nie chcą bo 10 lat maczał tylko w młodej pipce. Są wśród nich pewnie tacy co od zawsze na rówieśniczke nawet nie spojrzą ale to pewnie jakieś zaburzenie...chooy jeden wie. Stronić od takich w każdym bądź razie bo nic dobrego z tego nie będzie. Tylko płacz i zgrzytanie zębów...po tym jak juz zdąży przedłużyc swoj ród :/

Gość gość
Nigdy w zyciu! Mam 23 lata, bylam w zwiazky z facetem starszym 8 lat. Gosc kompletnie niedojrzaly psychicznie!!!! Ludzie powinni dobierać się tak aby być na takim samym poziomie intelektualnym! Wiec jak 30parolatek jest na poziomie intelektualnym i zyciowym 20latki to cos z nim nie halo od tamtej pory omijam z daleka

Gość gość
dla mnie to jest lekka patologia