Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wwieku 30plus uganiaja się za studentkami a nawet licealistkami

Polecane posty

Gość gość
Co was to obchodzi stare krowy, zajmijcie się swoim życiem, nam nie przeszkadza że walicie się z psami :D

Gość ja szukam mlodszej
mi nie przeszkadza, ze kobieta jest w moim wieku, przeszkadza mi ze 10 kolesi posuwalo ja w tylek

Gość gość
no tak, ale co z tego, ze 20stka rodzi zdrowe dzieci, skoro taka dziewczyna nie bedzie chciala w tym wieku jeszcze rodzic dzieci, bo to dla niejza wczesnie bedzie, bo studia, bo tamto....a facet 30+ chcialby chyba miec dziecko teraz, a nie majac 40 lat, wiec powinien sobie wziac dziewczyne 25+, ktora jest gotowa na macierzynstwo?

Gość 11piw
TO była przenośnia Dla mnie Menopauza to bardziej "stan umysłu".

Gość taa tacy idioci sie
"Zobaczcie sami jak nie pali i nie chla to ma zdrową cerę taka 20tka Na ogół ładne włosy często długie naturalne . Brak celulitu i rozstępów . Nie obwisłe piersi. Zdrowe zęby . " 90% nastolatek, dwudziestolatek ma cellulit idioto. Prawie każda z nas ma nawet te bardzo chude, cellulit nie zależy od wieku, tylko od stanu zdrowia, uprawiania ćwiczeń, zdrowej żywności. Nawet jak kobieta zdrowo sie odżywia, jest szczupła i wysportowana to pewnie ma troche cellulitu. Podobnie z zebami, przecież nawet małe dzieciaki mają próchnicę.Zeby zaczynają sie pieprzyć po 60 nie 30 roku życia :O

Gość ja szukam mlodszej
najwiekszy problem to zbyt duza liczba partnerow seksualnych

Gość gość
no ale sa tez przeciez dziewczyny 24+ z niewielkim badz nawet zerowym przebiegiem, wiec kiepska wymowka...

Gość gość
ja mam 29l., moj facet 28, i wygląda starzej ode mnie ;)

Gość gość
"e tam biologia, przeciez kobieta przed 30 rodzi zdrowe dziecie, wiec nie trzeba zaczynac od 18stek, 20stek..." Ale nastolatka rodzi zdrowsze bo to jest logiczne że sex pociąg seksualny nie jest dla waszych doznań tylko celem jest spłodzenie najlepszego potomstwa, prawda?? Nastolatki rodzą najzdrowsze dzieci.

Gość gość
Sama jesteś idiotką, swoje pierdy że starsza jest lepsza od młodszej bo młodsza w niczym nie jest lepsza od niej a tylko gorsza z powrotem do d**y sobie wsadź :D Całkiem się już frustratkom p**********o, będą facetom mówić co im ma się podobać i co mają woleć :D

A może to kobiety w tym wieku szukają sponsorów w tym wieku?? Ile się już czytało o takich przypadkach.

Gość taa tacy idioci sie
no wiadomo, że pokolenie p***ofilów będzie interesowało się tylko d**ą i cycami a nie tym co kobieta ma w głowie. Po co w ogóle z kobietą rozmawiać? Przecież kobiety to wory na spermę wg. was panowie prawda? gratuluję podejścia do życia i życzę "udanej" partnerki :D

Gość gość
Wiem że macie bardzo wybiórczą pamięć i zaprzeczycie, ale spróbujcie sobie przypomnieć co myślałyście w wieku 20 lat o kobietach 25-30, tych powyżej tego wieku nawet nie dopuszczałyście do myśli że mogą w ogóle uprawiać sex czy, nie mówiąc o konkurowaniu z wami :D ...więcej pokory i mniej hipokryzji bździągwy ;-)

Gość gość
haha, czyli kiepscy w łóżku piszą... co Ciebie obchodzi ilość partnerów?

Gość gość
No i sie biurwy rozszczekały...Masz rację ty który szuka młodszych -statystycznie im starsza tym większy "przebieg" Owszem możesz trafić na 20 letnią k-e ale jak dobrze poszukasz... A co do pani która twierdzi że zęby sie sypią dopiero po 60 tce . Idź wykładaj na stomie ! studenci cie śmiechem zabiją ! Zaproś na fotel den 100 20tek i 100 40 tek . Zobacz na stan ich uzębienia . Ile ubytków ile zębów martwych. Ile implantów koronek etc. coś paniusia zrozumiała ? Ciało niszczy wiek z pewnymi odchyłkami genetycznymi . Młodość u kobiety kończy sie około 25-28 roku życia . DEFINITYWNIE !

Gość gość
nie pisz koleś głupot bo nie każda kobieta lat 30 miała 10 partnerów bo np. ja i moje koleżanki miały 1 góra 2 a raczej te wszystkie gimbazy teraz mają już po 5 partnerów na koncie Miałam jednego faceta z którym nie wyszło i nie zamierzam dawać d u p y tak jak wy myślicie że każda to robi

Gość stąd że faceci patrzą
wyłącznie na ciało a umysł kobiety mają gdzieś i że kobiety boją sie samotności i wyjdą za byle kogo ze strachu- stąd jest tyle rozwodów. Potem wychodzi na jaw, że nic o sobie nie wiedza i nie potrafią się porozumiec. Tylko szkoda później dzieci... (jak je maja oczywiście)

Gość gość
myslalam, ze raczej te 30 szybciej wyskakauja z majtek, bo bardziej zdesperowane i zarazem bardziej doswiadczone, wiec sie nie certolą... a co do przebiegu, to niejedna 20stka, moze miec wiekszy niz niejedna 25-tka...

Gość gość
Ja szybko wyskakuje z majtek :)... jak mi się srać chce

Gość stąd że faceci patrzą
facecie od zębów-p******o Cie? zeby są najważniejsze w związku? nie związałbyś się z fajną, ładną dziewczyną która ma z zębami coś nie tak? K U R W A wasze kryteria są oszałamiające. Powodzenia w szukaniu kobiety bez cellulitu....

Gość gość
Ale pieprzycie. Mam 29 lat. Chodzę na zajęcia z grupą 20-latek (kolejna szkoła). Te dziewczyny mają gigantyczny przebieg. BARDZO śpieszy im się do małżeństwa, a połowa ma niezłe zwisy i zmarchy... Kwestia na kogo się trafi.

Gość gość
Kobiety to głupie istoty, krótkowzroczne, jako młode wszystkie jak jedna szydzą z tych starszych, 10 lat starsze to dla nich próchna bez prawa do seksu i miłości... następnie po upływie tych 10 lat nagle zmieniają zdanie o 180 stopni i wrzeszczą o wyższości 30-latek nad 20-latkami, wydaje im się że z babą to jak z winem i skrzypcami :D

Gość gość
Ja też lubię jak facet ma ładne żeby, ale Polacy to akurat mają okropne.

Gość ja szukam mlodszej
ilosc partnerow jest bardzo wazna, bo nikt nie chce przechodzonej panny. a stan uzebienia to podstawa, bo sam regularnie odwiedzam dentyste, chodza na scalling i piaskowanie

Gość gość
Same sobie jesteście winne, facetów zdobywacie jedynie ciałem, nie oferujecie nic innego, nie macie innych zalet, skutkiem tego facet zawsze wybierze młodszą :D

Gość gość
A ten lament i psioczenie na facetów, szydzenie z nich że wolą młodsze jest żałosne, nie tędy droga :D

Gość gość
Ja nigdy nie szydziłam ze starszych ani nie leciałam na starych facetów

Gość gość
"Stąd że faceci ". Niestety potwierdzasz że niby dojrzała a rozumu mało . Przedmówcy już ci pokazali że nie masz racji a nawet nie masz pojęcia o fizjologii własnej płci -bronisz się odwracając kota ogonem. Do tego część kobiet po 30 ma wielkie wymagania lubi 'miażdżyć" mężczyzn swoim intelektem często pieprząc trzy po trzy. Sporo z nich to zwykłe zołzy . I tu kryje się niejednokrotnie brak męża i dzieci po 30 roku życia.

Gość gość
Teraz oni nie lecą na ciebie, a że młodsze od ciebie lecą na nich nie powinno ci przeszkadzać, bo zwyczajnie to nie twój interes :D

Gość gość
z tym psioczeniem to sie grubo mylicie - ja, autorka topicu mam 21 lat i zalozylam ten temat, bo dziwi mnie wlasnie takie postepowanie facetow i meczy mnie jak sie za mna ogladaja faceci w wieku 30+, wykladowcy z mojego wydzialu chca sie ze mna umawiac :P a dla mnie koles w wieku 32-34 lata jest jednak troche za stary... poza tym ja tez wole towar nie z odzysku :P