Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wwieku 30plus uganiaja się za studentkami a nawet licealistkami

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, dlaczego faceci 30+ zamiast szukać kobiet w swoim wieku, ogladają się się za dziewczynkami w wieku powiedzmy 18-23 lat? Chcą się odmłodzić, czy co?

Gość 11piw
A po co im kobiety, któreych jedynym marzeniem jest biały welon i stado bachorów. Musiecie zrozumieć to, że faceci znacznie wolniej dojrzewają i o ślubie i dzieciach zaczynają myśleć zazwyczaj w wieku 35-40, czyli wtedy kiedy kobieta już nie bardzo może bo ma menopauze. Tak to natura stworzyła, że dojrzali prawdziwi faceci szukają młodych kobiet.

Gość gość
ja tam zawsze lubiałam takich troche starszych;) tzn o 30-stce . jako nastolatka nawet się umawiałam z takim i było fajnie

Gość gość
kupił ci dżinsy? :classic_cool:

Gość nie1 facet na kafe
11piw idealnie wyjasnil sytuacje.

Gość gość
a za kim mają się oglądać? takie po 30, to już w większości nieatrakcyjne stare babki są

Gość gość
Bo z 30-35 latka zostaje im niewiele czasu na rozrod. 30 latek z 20 latka to idealna para, on sie juz dorobil i jest w stanie utrzymac rodzine, ona jest w idealnym wieku do rodzenia dzieci.

Gość gość
dlatego ci po 30 umawiają się z 20 latką bo taka jest w nich wpatrzona jak w obrazek bo starszy nią się zainteresował taka młoda dupa nie ma nic do zaoferowania oprócz młodego ciała .. a facet w sumie tzn. większość z nich chce tylko ciała bo to co ma się w głowie mało ich interesi Poza tym kobiety w ich wieku myślą dojrzalej od nich a oni nadal są w wieku dojrzewania

Gość gość
11piw - rozumiem, ze młodszą, ale dlaczego zaraz osiemnastkę albo dwudziestke? Kobieta w wieku np. 25-28 lat to niby za stara? :P

Gość gość
a ja jestem po 30 tce i głupie gnoje przed 30 się za mną oglądają chcą się umówić i mówią różnica wieku im nie przeszkadza ALE MNEI PRZESZKADZA I Z DZIECINADĄ SIĘ NIE UMAWIAM BO WOLĘ STARSZYCH więc wybieram starszych od siebie :) bo z nim można rozmawiać na interesujące tematy są dojrzali emocjonalnie i umysłowo

Gość wunderlih
powiedzmy tak: poczawszy od 18ki im starsza tym gorsza. juz nie to cialo, nie ta twarz, nie ta figura. i tylko mi nie p********e o jakichs wewnetrznych pieknach.

Gość nie1 facet na kafe
im mlodsza, tym lepsza. oczywiscie nie mam tu na mysli 13 latki, tylko mloda kobiete... z liceum. tez mi sie taka marzy

Gość gość
"taka młoda d**a nie ma nic do zaoferowania oprócz młodego ciała .." a stara najczesciej nie ma do zaoferowania nic oprocz starego ciala ;-)

Gość gość
słuchaj bo tak już mężczyźni mają że najbardziej im się podobają nastolatki, tak na przestrzeni wieków wyewoluował gust mężczyzn bo z młodszymi mieli zdrowsze dzieci, kapujesz?

Gość taa tacy idioci sie
uganiają i biorą ślub z jakąś panienkę którą utrzymują a po latach:dlaczego z tą idiotką się ożeniłem albo rozwód. Tak to jest kiedy facet tylko na młodą d**e leci.

Gość gość
niby dlaczego 20 patrzy w 30latka jak w obrazek, bo sie nia zainteresował? to raczej powinno byc na odwrót - to temu starszemu trafiła się gratka w postaci młodej dziewczyny...

Gość taa tacy idioci sie
weźmie idiota młodą tępą naiwną d**e przypadkowo sie zakocha, ślub a dopiero potem wielkie zdziwienie:k***a przecież ona głupia i nie dogaduje się z nią !!

Gość gość
Bo małolatkom mogą zaimponować byle czym. Ich rówieśniczki maja zazwyczaj dobre wykształcenie, pozycję zawodową, jakiś majątek, wiec byle co im nie imponuje.

Gość gość
chodzi o seks biologię takiej nastolatki, rodzi najzdrowsze dzieci

Gość gość
to jak te 30latki takie super hiper, to czemu po 30 sa nadal same?

Gość 11piw
O 18-tkach ja nic nie mówiłem. To było ogólne spostrzeżenie. Wg mnie facet w wieku 35-40 jeśli szuka żony to nie będzie szukał 18 latki, tylko raczej 20-29 latki, a jeśli poluje na 18- tki to raczej na kilku tygodniowe-miesięczne związki niż na tzw "całe życie". Ogólnie uważam,że 18-20 latka to nie jest jeszcze materiał na żonę, na dziewczynę tak, ale nie żonę. Ale wydaje mi sie, że 90% facetów w wieku powiedzmy 28-34 nie zainteresuje się równolatką jako kandydatką na żonę, musie byc chociaż te parę lat młodsza, czyli 21-25.

Gość gość
30 latki sa juz pomarszczone... nastolatki to jest to

Gość gość
e tam biologia, przeciez kobieta przed 30 rodzi zdrowe dziecie, wiec nie trzeba zaczynac od 18stek, 20stek... poza tym taka dziewczyna i tak dopiero sie uczy, studiuje, wiec dziecko i tak urodzilaby dopiero pozniej, wiec...

Gość gość
11piw - no wlasnie, pare lat mlodsza, a jak 21 lat to jest juz kilkanascie lat mlodsza, a nie pare.. pare lat mlodsza kobieta to kobieta 24-28 lat...

Gość gość
ja mam 25 lat, moja ostatnia dziewczyna miala 19.... teraz szukam nastepnej, tez nie starszej niz te 22 lata. to normalne a oburzaja sie tylko stare pudernice

Gość taa tacy idioci sie
"Ale wydaje mi sie, że 90% facetów w wieku powiedzmy 28-34 nie zainteresuje się równolatką jako kandydatką na żonę, musie byc chociaż te parę lat młodsza, czyli 21-25. " może jeszcze 100%? skąd te dane bierzesz? może podaj linka, większość koleżanek mojej siostry (26-27 lat) wyszło za facetów o rok, dwa, cztery lata starszych a nie 10 lat starszych. Związki gdzie kobieta ma 21 lat a facet 35 to bardziej patologia. Chodzi tu o seks, nie związek i zrozumienie.

Gość ja szukam mlodszej
bo te w moim wieku sa zbyt doswiadczone seksualnie, spaly z 10 facetami i uprawialy anal

Gość 11piw
Ogólna konkluzja dla kobiet 30+: Dodajcie co najmniej 5-7 lat do wieku faceta i wtedy szukajcie, będzie mniej zawiedzonych. PS. Mam koleżnkę, która ma 2, a za parę miesięcy już 30 będzie mieć i nie potrafi tego zrozumieć. Ona by chciała rówieśnika na męża, a tacy to celują w laski powiedzmy 21-25, a ona się oburza, że jak tak można i wszyscy chcą młodsze. Nie potrafi zrozumieć, że nie znajdzie nikogo "normalnego" w swoim wieku, a faceci 30+ ją jak to stwierdziłą "obrzydzają" (to powidzenia jej życzę na "staropanieństwie")

Gość gość
Popieram głos powyżej z 19 .42 . Najlepszy wiek na rozród dla kobiety to 18-25 .Najzdrowsze dzieci ,najmniej downów itp. A do tego szybka regeneracja ciała po ciąży i porodzie . Ponadto największa szansa na "w miarę czystą". Niezatrutą 15 latami hormonalnej antykoncepcji po 1-2 partnerach a nie 10 itp. Do tego nie zgorzkniałą czy mającą sie za nie wiadomo co. Zobaczcie sami jak nie pali i nie chla to ma zdrową cerę taka 20tka Na ogół ładne włosy często długie naturalne . Brak celulitu i rozstępów . Nie obwisłe piersi. Zdrowe zęby . To są znaczniki działające na męską podświadomość . Sugerują zdrowie i płodność . Taka młoda ma dłuuuuuuuugi czas na zaciążenie i odchowanie potomstwa . Dla kontrastu 35 latka ma na to parę lat .Jak ma jeszcze dzieci raptem 12-15 letnie to jest już 50 letnia baba którą coś strzyka , coś boli ma menopauzę i humory etc ... To już rozumiecie?! To czysta BIOLOGIA !

Gość gość
haha 35 - 40 menopauza LOL