Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USA ciaza a praca

Polecane posty

A ty gdzie pracujesz ze sie tak martwisz? Moja koleżanka miała problemy z kręgosłupem i pól ciąży presiedziala w domu. Nikt problemu nie robił.

Gość Tez w ciazy
Mialo byc pozwac;) sorry

Gość gość
No I co? Kolejny dzien I dalej nic nie jest dostosowane do moich zalecen lekarskich?;( musze pod koniec zmiany kazdego dnia wydzwaniac do menagerow i spowiadac sie ze musze wyjsc o tej a o tej..cholerne ameryckie lenie;(

Gość gość
Omg pisalam juz w sklepie wielkiej sieciowce w usa

Gość gość
Omg jak nie chcesz być miła to radz sobie sama. Co mamy co Doradzić? Zadzwonić za ciebie czy jak?

Gość Glupia karolko
Wiesz jakie to wkurw....jak ktos czyta bez zrozumienia tekstu.jaki to trzeba miec IQ zeby to zrozumiec droga kolezanko?!

Gość gość
Masakra!!! Dziewczyna stara sie pomoc, a ta na nia wrzeszczy i wyzywa :-o Jestes p**********a, glupia i chamska!

Gość gość
Taka pomoc a zadna to jest to samo! Powtarzanie co jakis czas tych samych odp.niedoczytywanie ja p*****le taka pomoc;/

Gość gość
to s********j stad buraczana poleczko.

Gość gość
S********j to do swojej matki mozesz pisac !

Gość gość
To co? To moze ona ma jeszcze za ciebie zadzwonic :D Hehee, wtedy bedziesz usatysfakcjonowana?

Gość gość
pracowalam kiedys w MAcys jak jeszcze bylam w collegu. Retail to najciezsza harowka szczegolnie w takich sklepach jak macys gdzie pracujesz na commission. nie pomyslalas o tym zeby zdobyc jakas bardziej stabilna prace przed zajsciem w ciaze? Wiadomo ze w retail nie bedziesz miec zadnego wolnego i nie beda na ciebie czekac z posada, tam ludzie ciagle przychodza i odchodza. A nie wiem za co chcesz ich podawac do sadu skoro zarabiasz grosze w sklepie, wiesz ile kosztuje sam retainer u prawnika? Najlepiej tak jak ci ktos poradzil idz na disability albo sie zwolnij a po urodzeniu znajdz inna prace w sklepie takiej jest pelno.

Gość gość
No popatrz nie pomyslalam zeby znalesc bardziej stabilna prace;/ a jaka wedlug ciebie ona jest ? Wiesz tez studiuje z tym ze nie w collegu a na universytecie;]

Ale jesteście chamskie. Szkoda gadać. Autorko, napisałam ci tyle co wiem. A ty sie puszysz ze nie doczytalam. Następnym razem zapamiętam zeby nie pomagać. A ty weź na luz. Najpierw zachodzisz w ciążę ucząc sie i pracując dorywczo w sklepie a potem lament. Jakich benefitow oczekwalas od retailers? Szczególnie w okresie świątecznym gdzie maja pewnie 100 osób na twoje miejsce...

Gość gość
oczekiwala iscie krolewskiego traktowania jak wiekszosc poleczek. USA to nie Polska skarbie gdzie kobieta w ciazy jest chora na ciaze :o

Gość gość
Ty glupia karolko ja sie przynajmniej ucze a Ty? Jestes taka tepa ze nauka w innym jezyku pewnie przychychodzi ci z ogromnym trudem ( widzac jakie masz problemy z tekstem pisanym) wstyd! Bedzie mnie takie toto pouczalo!

Gość gość
Maja maja pewnie ze maja dlatego Ty siedzisz w domu bo ciebie nikt nie chce!!! Wola zatrudnic studenta niz tepa szczale hihihi;)bye bye

Ja juz sie nauczyłam dawno temu. Widać całkiem niezłe bo nie miałam takich problemów jak ty będąc w ciąży :) Zegnam ozieble. Następnym razem jak bedziesz zakładała topik zaznacz na samym poczatku jaka jesteś chamska zeby ludzie wiedzieli z kim maja doczynienia. Cóż mi pozostaje? Życzyć ci udanego Black Friday i okresu Świątecznego w pracy :p I skoncz z tymi wulgaryzmami. No chyba za nie stać cię na normalna wypowiedz...

Gość gość
I to ma byc matka???? Wooow nie wheeze zebys z takim iq skonczyla jakakolwiek uczelnie w USA I na calym swiecie.. Ty nie mialas to super wiesz pogrozilam im prawnikiem to szybciutko pozalatwiali co mieli pozalatwiac;)) i Ty sie nie martw o moje finanse moj maz zarabia 100 tys $ rok wiec luzuj macice!moja praca to kieszonkowe;)

Gość gość
a co to jest "szczala" tepaczko?? zal mi ciebie

Gość gość
karola ty sie nie przejmuj. takie cos przewaznie jest mega zakompleksione i nieszczesliwe, stad taki jad. Do tego jakies takie niesamodzielne skoro nie potrafi poszukac na necie co zrobic. A moze jezyka biedactwo nie zna :o

Gość Krola11
Dzięki gościu :) A ty tez w USA?

Gość gość
Kto ci powiedzial glupia cipo ze jestem zakompleksiona?? Lol heh doronobilo sobie toto swoja story:/

Gość gość
Pisalam ze postraszylam prawnikiem to sie wszystko wyjasnilo daaaa kolejna z problemami oswajania tekstu? Hihi

Gość gość
coz twoj jad, jezyk, chamstwo swiadczy o tym. Szczesliwi ludzie nie ziona jadem na innych. Glupia cipo??I ty bedziesz matka?? Juz wspolczuje temu dziecku tak ograniczonej matki