Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USA ciaza a praca

Polecane posty

Gość gość
Jezu jedna i ta sama osoba w kolko zaklada topiki o USA ktore koncza sie na zwyzywaniu wszystkich ktorzy pod nim komentuja. Byl taki moment ze wszyscy przestali komentowac jej topiki widze ze znowu ktos sie dal nabrac. Aha ta osoba tez komentuje i twierdzi ze mieszka w Kanadzie i UK.

Gość gość
A piszcie sobie glupie cipska ja mam z was niezla polewke buhaha

Gość gość
Kto tu z kogo ma polewke, glupia piczko

Gość gość
polewke masz? ale prymitywem jestes. PS co to jest szczala tepaku??

Gość gość
To jestes ty debilko!!!!

Gość gość
Wstydzibyscie sie! Zeby tak sie pastwic I gnebic kobiete w ciazy!potworami jestescie, bo inaczej was nazwac nie mozna!

Gość gość
Taak? A ona moze bezkarnie kazdego obrazac? I coz tego ze w ciazy? Ciaza to nie choroba. Swieta krowa nie jest

Gość gość
hahahaha ona w zadnej ciazy nie jest. PS nie ma w jezyku polskim takiego slowa jak "szczala" analfabetko

Gość gość
Tez nie wierze zeby ktos w tak wredny sposob atakowal kogos ciazy.To forum schodzi na psy.Teraz panuje taka spoleczna znieczulica. Wstydzcie sie! Jak wy sie zachowujecie?

Gość gość
19.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Wstydzibyscie sie! Zeby tak sie pastwic I gnebic kobiete w ciazy!potworami jestescie, bo inaczej was nazwac nie mozna! Kobiete??? Do kobiety jej daleko, to zwykla, wulgarna i pyskata szmata. Ch*j mnie to obchodzi, ze jest w ciazy, nie trzeba bylo gir rozstawiac. I jeszcze mysli ze jej sie bog wie co nalezy, bo w ciazy. Do roboty nierobie, a nie liczyc na benefity za nasze podatki! I gdzie tu ja ktos gnebi, czy sie nad nia pastwi??? jedna dziewczyna jej pomagala, to jeszcze opieprz dostala od wulgarnej autorki. I jej boguducha winnemu synkowi tez sie dostalo. to niech autorka sie wstydzi. Nie mam szacunki do autorki i nie, bynajmniej nie mam sie czego wstydzic. zreszta mam wrarzenie, ze to ona sama siebie broni pod innym nickami(jak to zreszta miala w zwyczaju), tu sie na niej juz poznano i nawet pies z kulawa noga o niej dobrego slowa nie powie

Gość gość
Niedobrze mi sie robi jak was czytam.Sama jestem w ciazy I tej osobie co sie wyzej wypowiedziala w tak ordynarny sposob ze az naprawde brakuje slow na to! Kim Ty jestes I kto ci dal prawo do oceniania kogos? Tak cie wychowali rodzice ,a raczej w tym przypadku pokazany jest brak dobrego wychowania!chamstwo, ordynarnosc, I brak zupelnie klasy!

Gość gość
To trzeba gdzies zglosic przeciez to nie jest ani humanitarne ani normalne! Myslisz ze takie wyzwiska w strone ciezarnej przez net gosciu ujda ci plazem?!

Gość gość
Bo to Polska wlasnie...zalosne...byleby sie wyrzyc..pouzywac..netowi tchorze!

Gość gość
Juz zgloszone. ;)

Gość gość
I dziekuje;) ja tylko dodam ze w okolicach lata bylam z wydrukami na policji tutaj w USA i kiedy odwiedzilam Europe tam... Efekt jest taki ze jak narazie jedna osoba zostala ustalona ( jej dane itd) nie chcialam zadnej pojednawczej ugody, sprawa trafila do sadu najpierw z powodztwa cywilnego pozniej zobaczymy;)) tutaj kazdy pod nickiem moze sie podszyc pod kogos I udajac ta osobe pouzywac sobie, a co!! Ta osobka ktora tutaj wyzwala mnie od szmat itp...tez za TO zaplaci, to tylko jest kwestia czasu i niewazne czy zostanie namierzona 1 osoba czy 10!.a ja niepopuszcze bo od dawien dawna jestem tutaj obrazana! Tamta ktora" zlapali" zaklinala sie na wszystko ze juz tego nie bedzie robila no coz, to late my "friend"..w uk kara za takie cos wynosi 12 tys euro w pl od 5-10 tys zl.

Dziękuje za wskazówki. Nie omieszk zgłosić tak jak Mówisz. Czy za obrazę mnie i mojego dziecka bedą podwójne kary? Szykuj pieniążki.

Gość To nie jest tak do konca
Jak tamta pisze------>Oh glupiutka karolko to musi trwac dlugie miesiace a nie taka jednorazowa pyskowka! Hehe darmowe pieniazki by ci sie przydaly przed swietami cio?!pozatym z tego co czytalam nie bylas bez winy I tez pyskowalas.Zalosnosc.G...ci sie uda jezeli pisze z komorki ..

Gość To nie jest tak do konca
Ehhhh jasne podawaj karolko na moje szczescie mam zmienne ip wiec get lost!

Czyli twierdzisz ze ty nas możesz obrażać bo masz zmienne IP ale ktoś ciebie nie. Tak siedze na forum i czycham na twoje pieniądze, nie mam Za co zrobić zakupów świątecznych i nadazyla Sie olazka :p Jestes oderwanan od rzeczywistości, powinnas mniej czasu spędzać na necie. I nie sił sie na angielskie zwroty, to jest polskie forum. My tu wszyscy po polski rozumiemy :p

Gość gość
Pisalam pod tym kontekstem( po raz kolejny nie rozumiesz tekstu pisanego) ze jest roznica miedzy jednorazowa pyskowka a gnebieniem kogos przez dlugie miesiace(!) jak robiono to w moim przypadku! Mam ok 123 stron z wydrukami z tego forum z ordynarnymi pomowieniami I wyzwiskami w moja strone!

Gość gość
to ze masz zmienne IP to nic ci nie da... hahahahaha juz srasz w portki malenka??

Gość gość
Wiesz jest spora roznica pomiedzy nie lubieniem" a psychicznym znecaniem sie, wyzwiskami..slucham? Ja sie boje? Idz juz...

Nie mówi sie "pod tym kontekstem" tylko "w tym kontekście" :p Robisz z siebie ofiarę ale mnie obrazilas a ja ciebie ani nie wyzywalam Ani nie obrazalam. Ustosunkujesz sie do Tego jakoś?

Gość gość
Pozatym osoba ktora zostala przezemnie pozwana nazywa sie Monika Szulimowicz I mieszka w east londynie. Bede tutaj podawala kazdego skazanca dane moze to nauczy was pokory.

Gość gość
Nie pamietam takiej sytuacji sorry

Gość gość
oj biedna, ucisniona od wielu miesiecy autorko :-o A ty to mozesz innych obrazac, wyzywac od szmat, zyczyc smierci, etc, etc ? Prawda jest taka, ze to ty najpierw obrazasz i prowokujesz innych, kto tylko ma odnienne zdanie, badz nie odpisze ci wystrarczajaco szybko. Paniusia ma postawe roszczeniowa i mysli, ze swiat sie tylko w okol niej kreci :-o A potem straszy zgloszeniem gdzies tam :-o ze niby to ja przesladuja :-o To ty zaczynasz, za kazdym razem, wiec sie nie dziw, ze komus moga puscic nerwy, gdy za nic zostaje zwyzywany. Cala ta sytuacja, jest tylko twoja wina i do siebie miej pretensje