Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USA ciaza a praca

Polecane posty

Gość gość
20.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Pisalam pod tym kontekstem( po raz kolejny nie rozumiesz tekstu pisanego) ze jest roznica miedzy jednorazowa pyskowka a gnebieniem kogos przez dlugie miesiace(!) jak robiono to w moim przypadku! Mam ok 123 stron z wydrukami z tego forum z ordynarnymi pomowieniami I wyzwiskami w moja strone! :-o taa, tylko, ze ty wyzywasz kazdego, kto ci sie napatoczy i tez od wielu miesiecy. Ja tez zaczne zaraz drukowac, wszystkie wyzwiska, ktore ty napisalas na innych, tak dla porownania. od razu bedzie widac czarne na bialym, kto zaczyna ;)

Gość gość
20.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nie pamietam takiej sytuacji sorry To zajrzyj na poprzednia strone ;)

Gość gość
Ja zaczynalam?? Taaaaa jasne! Zawsze jak opisywalam tutaj moj problem to jakas wariatka pisala zaraz " nie odpisujcie jej bo ona jest taka sraka" itd itp..nie!!! To byla moja reakcja na WASZA akcje( zaczepki).

Ja cie nigdy nie obrazilam a wyzylas sie na mnie jak na worku treningowym. I jeszcze udajesz ze nie pamiętasz.... To ty masz problem sama ze sobą...

Gość gość
kurde, az wyszukam te topiki, zeby ci przypomniec i udowodnic, ze to jednak ty zaczynalas. Dopiero, jak wyplulas pierwsze bluzgi, ktos owszem ostrzegal przed toba.

Gość gość
Skonczcie juz wy jestescie narwane ona w ciazy dosc tej niepotrzebnej pyskowki! Dajce se po razie i idzcie w swoja str.

Gość gość
20.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Skonczcie juz wy jestescie narwane ona w ciazy dosc tej niepotrzebnej pyskowki! Dajce se po razie i idzcie w swoja str. Co boisz sie? Tak chetnie zaskarzalabys innych, ale ty zniewazac wszystkich mozesz i mozesz pozostac bezkarna? A dlaczego by nie zaskarzyc ciebie?

O kurcze. Pisałam na tamtym topiku. Ale tam były same kłótnie. To ta sama osoba?

Gość gość
a zaskarzaj sobie i caly swiat :D jak tak dalej bedziesz upubliczniac dane osobowe to ktos i tobie sie do dopy dobierze psycholko

Gość gość
Temat do zamkniecia!

Gość gość
O karola o to ci chodzilo ahaaaa no sorry ze ci sie oberwalo ale ja jako student nie trawie jak ktos ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego albo jak po sto razy pyta sie o co chodzi w danym temacie albo powiera odp.doprowadza mnie to do szweckiej pasji wrecz, krew we mnie sie gotuje:pp

Jeśli nie potrafisz powstrzymać emocji to moze nie pisz na forum. Jestes narazie studentka, wiele jeszcze sie musisz nauczyć. Poza tym po co wylewasz takie żale? Myślisz ze jak sobie podnosisz ciśnienie to to nie szkodzi dziecku?

I nie obnos sie tak z ta studentka jak by to było najważniejsze dokonanie w twoim życiu :p w dzisiejszych czasach to chyba wieksoscudzi jest po studiach.

Gość gość
szweckiej pasji? chyba szewskiej...

Gość gość
20.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Temat do zamkniecia! A dlaczego do zamkniecia??? chcesz pousuwac dowody swojej winy? Poza tym, przyganial kociol garnkowi, zarzucalas Karoli bledy(choc co to za bledy, pewnie pisala z ipoda, czy cell, a wiadomo, ze te devices "poprawiaja" slowka i wyskakuje cos innego, niz chcialo sie napisac), a sama piszesz z bledami i w dodatku w jakiejs blokerskiej gwarze :-o

Gość gość
Tak wiec sorry:(

Gość gość
Tak was czytam I wy wszystkie jestescie tak samo temu wszystkiemu winne.

Gość gość
My??? Przeciez to ona nas obraza i wyzywa id scierw i zyczy smierci. To co juz nue moge wyeazic dezaprobaty?

Gość gość
Eh glupie baby skonczcie juz ten temat . I co zrobicie jest jak jest.