Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USA ciaza a praca

Polecane posty

Gość gość
Poza tym meliske sobie zaparz bo zaraz ci zylka peknie..."toto" a co to za twor jezykowy?? Niedosc, ze ograniczona to na dodatek ma problemy z jezykiem :o

Gość gość
Lubie draznic glupie polki droga karolko! A Ty idz gluta zetrzyj temu mateuszkowi( co to wogole za imie jest??) I nie pisz juz a reszta glupich polskich bab won!

Gość gość
buhahahah uwazaj bo urodzisz ;D co za zalosna ograniczona poleczka...rozwalila nogi przed pierwszym lepszym i teraz ma problem...albo hormony jej na mozg siadly. Sama idz sobie pobiegaj zakompleksiecu zasrany

Gość gość
Ty szmato j****a zebys zdechla scierwo jedne!!!! Won odemnie !!! I zebys szmato wiedziala ze mam meza!!!!

Gość gość
hahaha meza? Takiego samego zdechlego chama jak ty? Szmato? Scierwo? I tak sie wyraza matka? Czysta patologia z ciebie :D i ta patologie swojemu dziecko przekazesz zapewne. i dalej nie wiem co to to twoje "toto". Jakis regionalny polski slang? hahahahahaha

Gość gość
A i dziekuje za zyczenie "zdechniecia". Tylko wiesz uwazaj bo karma is a b***h :D

Gość gość
Do szmaty z 15:40 pisalam ze ta sie marginesie spoleczny juz nie odzywal? Kapisz pasozycie!

Wstyd dziewczyny. Myślałam ze będzie mina pogadać normalnie ale sie pomylilam.

Gość gość
Mina pogadac? A w jakim to jezyku? Hihi

Gość gość
jak na razie to ty autorko jestes pasozytem, pracowac ci sie nie chce, bo k***a swieta krowa w ciazy? nie musialas gir rozkladac, zebysmy pozniej my musieli placic za twoje bekarty z naszych podatkow. jeszcze moze na public aid idz, bezczelna!

Gość gość
Ty ciolku tepy jeden polaczku z fabryki niedouczony pisalam ci ze moj maz ma 100 tys $ na rok I ze to co ja zarabiam to jest moje kieszonkowe!!!!!!! Ale nie dziwie sie skoro to pisze debil bez edukacji buheheh!

Gość gość
Nie pisz scierwo!

Gość gość
przeciez to ty harowalas po fabrykach, a twoj maz nieudacznik nie moze znalezc pracychoc byl taki super student na roku. $100K to nic w dzisiejszych czasach, nam by to nie wystarczylo. Nie wysilaj sie juz :)

Gość gość
nic dziwnego, ze musisz 'dorabiac' skoro twoj maz tylko $100K zarabia, o ile to prawda, bo watpie ;)

Nie martw sie autorko, teraz na tylko $100k ale w końcu bedzie zarabiał porządne pieniądze. Musi sie tylko bardziej postarać.

Gość gość
Stul pysk suko ja cie dorwe to ci z tego tlustego dupska te krzywe nozki powyrywam albo dam ci w ta wredna morde az sie nimi zakryjesz!!

Gość gość
A Ty usrana karolko idz do tego bekarta a nie p*****l na forum trzy po trzy tepa niedouczona debilko po" kuledzu" buhaha przeciez to nawet w swoim jezyku pisac nie potrafi wstyd!

Gość gość
Mateuszek srudzek tluste to pewnie jak mamumcia buhaha zal mi tego bachorka bo z gory toto przegrane jak mamuska.

Gość gość
a jakbys weszla na forum hamerykanskie dla polonni wiecej bys sie dowiedziala.

Słuchaj uspokuj sie i przestań mnie obrażać. Jesli nie masz nic do Powiedzenia konstruktywnego to nie mów nic. Wydjesz sobie świadectwo a nie mnie. A internet wszystko przyjmie :p

Gość gość
Justynko nie w******j mnie!

Gość gość
i takie patologiczne scierwa jak autorka reprezentuja nas za granica. Jaki wstyd...Maz cos niezaradny skoro zarabia takie grosze...No ale takie cos jak autorka to przeciez brala co ja chcialo inaczej skonczylaby jako stara panna

Gość gość
Moja kolezanka musiala pracowac do ostatniego dnia przed porodem.tzn. musiala bo chciala. W Usa nie masz zadnych praw, chyba wiesz o tym. najbardziej p**********y i wiesniacki kraj na ziemi.

Gość gość
a skad ona ma o tym wiedziec skoro mieszka w gettcie polskim?? Jakby chciala zapytalaby na forum amerykanskim, ale pewnie by sie nie dogadala

Gość gość
Autorko, wychodzi z ciebie chamstwo, glupota i niskie spoleczne pochodzenie, na wielu topikach udowodnilas juz jaka wulgarna wiesniara jestes. Dziewczyna chciala ci pomoc, to ja jeszcze zwyzywalas, jak zreszta innych. Zaloze sie, ze tylko w internecie pozwalasz sobie na takie 'popisy', w realu boisz sie wlasnego cienia, dlatego tu wyladowujesz swoje frustracje. Na wszystkich zakladanych przez siebie topikach skarzylas sie jak to nikt cie nie lubi, kolezanki nie chca zadawac, w pracy dyskryminuja bos Polka. Jakos im sie nie dziwie. Kto by wytrzymal z takim wulgarnym babsztylem? Pewnie twoj chlop tez chcial cie zostawic, bo mial w koncu dosc, to zaszlas w ciaze, zeby go utrzymac, bo zawsze twierdzilas, ze nie lubisz 'bachorow'

Gość gość
Jeszcze jedno, i ty sudiujesz na univerku?? Jak ty nawet nie moglas zaliczyc placement test do community college :-o

Gość gość
Boże, co za chamstwo! Przeczytałam topik , współczuje Karola11 🖐️

Gość gość
karola, a moze ona oczekiwala, ze ktos za nia zalatwi ta sprawe? Moze myslala, ze ktos zadzwoni do hr czy jak to sie tam nazywa. Pewnie taka wyszczekana tylko przed monitorem. Doprawdy zal mi jej dziecka (o ile ta ciaza to prawda), bo bedzie mialo matke furiatke, ktora jak cos jej nie bedzie pasowalo to pewnie dziecku przylozy albo zwyzywa od szmat czy innych scierw