Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 35 latek może spodobać się 20 latce jesli byłby przystojny i zadbany

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawy waszych opinii.

Gość Bozon Higgsa
nawet jak taki nie jest to sie czasem spodoba

Gość gość
Oczywiście:) Nie warto patrzeć na ludzi, tylko na własne szczęście:)

Gość gość
to ty taki stary i żony sobie nie znalazłeś czy szukasz 20 na boku?

Gość a czy 35latka mołaby się spodo
bać 20-latkowi, jeśli byłaby zgrabna i zadbana...? ;-)

Gość gość
a madry ? madry niechcialbys byc?? zaradny madry nie takie buractwo co pelno na ulicach a dwa jak chcesz robic za bankomat to naprzod ! bierz 20stki hahahah

Gość gość
Do żyletka: najbardziej to jej oczy i to jak mówi, jest w tym jakis taki żar i ekspresja. Do gość: Mądry? Nie dziękuje. Na bankomat to ja jestem za skąpy.

Gość księżna Anna
A niby jakiś inny może się podobać? Zawsze się zastanawiałam co dziewczyny widzą w 25 latkach jeszcze nie są dojrzali fizycznie.

Gość Allluśka
Witam, ją wczoraj zakladalam taki temat ;) mam 23 lata a facet z moich fantazji prawie 38, jest przystojny, inteligentny i bardzo męski ;)

Gość gość
Sam jestem w podobnym wieku i wiem z doświadczenia, że potrafię przyciągnąć sporo młodsze kobiety, które pragną dojrzałego i doświadczonego mężczyzny.

Gość gość
ja sie zakochałam w nawet jeszcze starszym..:O:O teraz cierpie z tego powodu dlaczego mnie to spotkało.. on nie wie i nie ma prawa sie dowiedzieć

Gość gość
Jeśli sponsoruje.

Gość gość
oczywiście

Gość do gość 0311
biedaku

Gość gość
Zapewniam cię że może.

A dlaczego nie. Tylko kto w tym wieku rozgląda się za zgęziałymi prykami. :O Ja będąc w tym wieku nie miałem zielonego pojęcia że takie kobiety istnieją. Nigdy co prawda nie waliłem rówieśnicy, bo pierwsza była o rok starsza a jak się skończyło to wziąłem sobie młodszą o dwa i to samo, cztery lata i koniec :( Po trzydziestce, miałem już tylko takie po trzydziestce, bo tak lubię...

To moja historia, ale znam co najmniej dwie dziewczyny, które miały wręcz tendencje do dziadów. Jedna, młoda naprawdę niezła laska, przychodziła zawsze do pubu ze staruchem. Taka ekipa się wytworzyła, wspólne stoliki te sprawy i tak ją poznałem. Drugi z pracy, nie mogłem uwierzyć że ona się bzykała z takim staruchem. :O A jednak, nawet się postarał o dziecko i to nie przypadek a ta wyglądała na wniebowziętą. Wszystko przed tobą, nie będziesz miał każdej ale jak marzysz sobie o dwudziestce, to szukaj. Nie jest to wykluczone i masz bonus, bo jesteś facetem.

Z wiekiem zacierają się pewne granice wiekowe, już się nie dba czy to pięć lat różnicy czy dziesięć. Co nie znaczy że jestem zaskoczony tym, że chce walić dwudziestki, przecież one mają siano w głowie. :O Du​py nadstawiają, bo chcą się rżnąć i byś się w nie spuszczała i tego chcesz, spuszczać się a nie czerpać przyjemności z seksu, dlatego tak zależy ci na dwudziestkach, zamiast rozejrzeć się za możliwością maga pierd​olenia się, gdzie dwie strony będą równie spocone i z niecierpliwością czekały by to powtórzyć.

Gość gość
sam masz siano we łbie :O:O:O widać po tym jak piszesz i uogólniasz takie co tobie chciały dawać faktycznie musiały mieć siano w głowie ale to nie dotyczy reszty :classic_cool:

Gość gość
Mam 25 lat i myślę że mogłabym być z facetem do dziesięciu lat starszym ale nie chodzi o to by był TYLKO przystojny i zadbany,ma być również inteligentny, ,szlachetny, z poczuciem humoru.

Gość gość
fakt

Gość gość
Ja lubie takich starszych.