Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polo 2002

Teściowie chcą mam kupić auto

Polecane posty

Gość Polo 2002

Chyba nic w tym złego tylko że mi jest bardzo głupio że auto kosztuje 12 tysięcy a my możemy dać tylko 3tys. Sam utrzymuje żonę i małe dziecko zarabiam niewiele przez rok tylko tyle zdołałem odłożyć rezygnując prawie ze wszystkiego Co o tym sądzicie?

Gość gość
Co to za auto w tak niskiej cenie?

Gość gość
a bierz skoro dają zawsze w innej formie można podziękować

Gość gość
bierz bierz ty sie nigdy nie dorobisz bo jestes miekim robiony. facet z taikm gow.nem na forum wchodzi..........FACET D:D:D:D

Gość gość
Niewiem i nieprzejmuj sie psychopatami powyzej

Gość gość
Jak są życzliwi i chcą wam pomóc ze szczerego serca, to nie ma co sie zastanawiać.

Gość gość
ja zrobiłabym tak jeśli bardzo potrzebowalibyśmy tego auta to przyjęłabym ale na zasadzie pożyczki czyli że oddamy jak bedziemy w lepszej sytuacji finansowej, zależy też jacy to ludzie jak mają wam poźniej wypominać to lepiej już jeździć autobusem i mieć swój honor

Gość gość
albo odłoż jeszcze z tysiąc i kup takie za 4 tys, kurcze za 12 tys to już ful wyspas, ja kupiłam bym takie na jakie mnie stać

Gość gość
Jeśli rodzicę chcą wam pomóc bo sami dobrze stoją finansowo to nie widzę problemu - też jakbym miała to chętnie kupiłabym córce autko dlaczego by nie?

Gość gość
widocznie widzą,że jest wam potrzebne,chcą pomóc,i tyle ,może widzą w tym inwestycję,będziesz miał auto to i może pracę lepszą znajdziesz i nie będą problemem dojazdy.Nie szukaj dziury w całym,bo tak trochę uraża to meskie ego,wiem,oni też to wiedzą,ale wiedzą myślę,że bardziej potrzebny wam samochód niż unoszenie się dumą.

Gość gość
i nie kupuj grata za 3-4 tys.jak tam wyżej ktoś doradza,bo w takie tanie auto trzeba inwestować i bedzie raczej obciążeniem niż pomocą,i nie unoś się honorem,że kupią wam w ramach pozyczki,utrzymanie,paliwo,będzie kosztować więcej niż 3 tyś rocznie które byłeś w stanie odłożyć,więc nie dasz rady przy obecnej sytuacji nic oddać,więc skoro robią wam taki prezent to potraktuj to jako prezent.

Gość gość
eh to już teraz wiem dlaczego ja pracując już pare dobrych lat i zarabiając coraz lepiej i tak jeżdze 20-letnim autem, zreszta wole odłożyc na inne rzeczy, a widze jak inni w gorszej sytuacji ode mnie, bez pracy za...ją furkami za kilkadziesiąt tysięcy, ale co tam trudno tak musi być kiedy się chce radzić sobie samemu i samemu na wszystko uczciwie zapracować...

Gość gość
Widac jakich masz tesciow. Chcesz pokazac swoje ego. Nie chcesz wyciagnac reki o pomoc jesli ci ja ktos oferuje.

Gość Śmiech na sali że ho ho
Teściowie widzą w co się córka wpakowała i chcą jej pomóc. Pewnie im przykro, że za zięcia mają gołodvupca.

Gość gość
Nam tez teściowie auto kupili ,bierz i nie szukaj dziury w całym :-)

Gość Polo 2002
To nie jest do końca tak bo żeniac się miałem juz własne mieszkanie i auto którym jeździmy do dziś 16letnie ale jest

Oj, to masz majątek ;) Znam ten temat, bo siostra też za gołodvpca wyszła; ten się stara jak może, ale i tak go nigdy nie zaakceptujemy, lecz jej pomagamy, z czego on także korzysta, niestety.

Gość Polo 2002
Ale na wszystko sam zapracowałem tępa dzido

Gość gość
Ty smiechu na sali ze ho ho jestes głupi. Ja wyszłam za niego bo go kocham. A pieniadze sa na drugim miejscu. Mamy jedna pensje a mam wyrozumiałych i kochajacych rodzicow ktorzy chca nam pomoc

Jabym nie przyjęła takiego prezentu. Samochód nie jest rzeczą niezbędną do życia. Albo mnie na niego stać, albo nie. Później jakieś wypominania- nie i jeszcze raz nie.

Jasne, miłością się nakarmcie. Rodzice pomagają, ale własnym dzieciom. Mąż czy żona dziecka to nie rodzina, to taki dodatek, często niewygodny.

Gość gość
Ty sam jestes gołodupcew gnido jedna

Gość gość
Lepiej przyjmij ten prezent od teściów bo im pewnie przykro że córka bieduje i jeździ twoim starym gratem a na lepszy samochód przy twoim tempie oszczedzania 3 tys na rok bedzie czekac kolejne pare ładnych lat. Chcą pomóc to im pozwól a nie unoś się godnością bo nie za bardzo możesz sobie na to pozwolić :-o

Gość gość
Wcale nie bieduje gnoju. Jest super

Szczekaj sobie gościu, szczekaj. Ja widzę jak rodzicom jest przykro za jej wybór, dlatego robią co mogą, aby jej pomóc. Za to ja się bawię tylko z mężczyznami na poziomie i z pieniędzmi. Kiedy ja podróżuje i zwiedzam ona wpieprza mortadelę i pasztetową, gdy robię zakupy za granicą, ta grzebie w chińszczyźnie, ona mpk, a ja porządnymi samochodami. Ja się nie dałam udupić bachorem byle golcowi. A teraz zgadnij z kogo są nasi rodzice dumni i czyjego partnera akceptują??

Gość gość
Moim rodzicom gnido jedna wcale nie jest głupio wrecz odwrotnie. Sa bardzo dumni z ziecia swojego a ty wydajesz na byle co na jakies fatałaszki ktore niedługo znajda sie w smietniku. Moze juz czas swoje zycie ustatkowac. Ja nie potrzebuje jezdzic za granice bo nie mam po co głupia kobieto

Pewnie, że nie masz po co. Muzea, galerie i hotele odpowiedniej klasy nie są dla byle hołoty. Z zięcia mogą być dumni, nie przeczę, skoro przygarną takie wybrakowane babsko bez ambicji.

Gość Polo 2002
Do śmiech na sali :-) Z mężczyznami się zabawiasz czy z klientami z kasą? Niedlugo ci wątroba wyceci od tych zabaw. Nawet jakbym miał miliony to bym cię nie ruszył brudna zdziro syfa można się na takiej nabawic nawet w gumie. Moja żona to prawdziwa dama i nie obrażaj jej syfiaro

Idź się popłacz i klep biedę dalej. Na byle biedaka bym nawet nie splunęła. Biedna ta żonka, a jeszcze bardziej jej rodzice, że maja za zięcia nieudacznika. tyle co oszczędzasz w rok to ja podczas studiów przepuszczałam na swoje przyjemności.

Gość Polo 2002
Czemu mam płakać nad twoim rozklapanym pi z dz i sk i em? Morda w kubeł szmacicho. Moja żona nie musiała się puszczać za kasę podczas studiów rodzice jej zasponsorowali stać ich