Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancjanka

Duchu Janusza czy tęskniłeś pytajnik

Polecane posty

zapamietaj psinko dobrze daj sobie spokoj, a jak juz sie tak fotka chwalisz ktora dostales od wiadomo kogo, to w koncu Wam powiem ciemniaki,ze to nie moja. Bo w przeciwienstwie do Was nikomu prawdziwych nie pokazalem a to sprawia,ze jestem gora;-)

"złośliwym gorszym ode mnie" janusze ty nie jesteś złośliwy , jesteś upośledzony umysłowo :classic_cool:

Gorzej z Toba ala.Zachowujesz się jak k****.szcze najgorszego burdelu.Tu jest ta twoja kultura.jak sie urodziłaś wróbelkiem nigdy nie będziesz gołębica:D

Twoja fanka jest jak słońce - jak się patrzy na nią to bolą oczy :classic_cool::D

Twoja fanka jest tak gruba że spada z dwóch stron łóżka jednocześnie :classic_cool:

Mogę posty wkleić twoje jak się ustawicznie wyrażasz do mnie.Byś sie wstydziła jako kobieta.nawet facet tutaj tak nie mówi jak ty.A na nowym temacie sie robisz cnotką nie wydymka HIPOKRYTKA w najgorszej skali.

twoja fanka jest tak gruba, że jak wchodzi do kina to dostaje zniżkę grupową :classic_cool:

twoja fanka jest tak brzydka że nawet bumerang do niej nie wraca :classic_cool:🖐️

twoja fanka jest tak gruba, że czeka na autobus na przystanku Woodstock :classic_cool:

Ja mam naprawdę w głębokim poważaniu ciebie i wszystkie twoje projekty, wszystkie twoje durne tematy o mnie i wszystkie durne posty.Każdy wie, że jest pok*****ony i zrozum to raz na zawsze, nikt ciebie nawet nie szanuje bo jesteś szuja a ja przynajmniej mam odwagę ci to napisać z własnego nicka a nie jak ty masz w zwyczaju :)

Jaki, miałbym cel zakładać o tobie tematy z pomidora??Zmanipulował cie Juken ,czy inny ćwok a Ty się na mnie wyzywasz.Nigdy nie załozyłem o Ciebie tematu.uwierzysz??

twoja fanka jest tak gruba, że wokół niej krąży mniejsza stara. :D

twoja fanka zawija się w dywan i mysli, ze jest krokietem :classic_cool:

"Jaki, miałbym cel zakładać o tobie tematy z pomidora" tego nie wie nikt, czemu starszemu panu nagle odjjjjeeeebało i zaczął pluć z pomarańczy na kobiety :O

Pomyśl sama Ala.Jesteś w wieku mojej najmłodszej latorośli.I miałbym nienawidzieć Cię za coś??Były przepychanki moze 3 lata czy wiecej ale jak długo można sie boczyć na siebie.?Mnie to nie bawi a Ciebie widocznie tak.

twoja fanka ogląda p***osy do końca, bo myśli, że będzie ślub :D