Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mp86

Czy to może być ciąża czy raczej moja paranoja

Polecane posty

Gość Mp86

Witam, potrzebuje nie wiem czy rady czy wsparcia od bardziej doświadczonych. Sprawa wygląda tak, że okres spóźnia mi się już 4dni i nic ale to nic nie wskazuje na to, żebym miała go dostać. Nigdy nie byłam w sytuacji gdzie okres spóźniłby się choć jeden dzień. Mam regularne cykle-ksiązkowe 28dni. Wiem, że dzieci nie biorą się z kapusty i że kochałam się z moim partnerem w dni płodne bez zabezpieczenia. Nie mam żadych objawów niczego., Nie boli mnie brzuch, piersi też nie. Przez ostatni tydzień ciągle mam tylko zgagę i biały śluz w dość sporej ilości i jestem nieco bardziej senna niż zwykle. Zrobiłam dwa testy (oba negatywne), dzisiaj idę zrobię Bete. Nie chcę popadać w paranoje i chciałabym raczej żeby ktoś podzielił się swoimi doświadczeniami. Nie oczekuje od was, że powiecie mi jesteś w ciązy, bądź nie jesteś. Chodzi mi o to czy która z was miała podobne cyrki z testami ciążowymi. Z góry dzięki za odpowiedź

Gość gość
Ale jakie " cyrki"? Test jest negatywny albo zrobiony za wcześnie. 4 dni od spodziewanej miesiączki to jeszcze nie spóźnienie, a jeśli ciąża to bardzo wczesna.

Gość gość
A co do objawów to ja w ciąży miałam typowe objawy jak na okres - jak co miesiąc. Ból piersi tydzień po owulacjic(tydzień przed planowaną miesiączką), pobolewający brzuch.

Gość gość
a ja pamiętam jak latałam do łazienki ciągle w dn spodziewanej bo czułam że ze mnie leci, wypryszczyło mnie jak przed miesiączką, pierwsze objawy oprócz braku okresu były w 8-9tc a były to nudności

Gość gość
Autorko pamiętaj-nigdy wcześniej nie oznacza zawsze,do końca.Skoro 2 testy negatywne to czekaj na okres.Cykl mógł ci się wydłużyć.Mi przez parę miesięcy też miesiączka przychodziła około 33 dc a teraz wszystko jest jak wcześniej.27-28 dni.

Gość Mp86
Jutro się okaże już tak 100% czy to zwykły brak okresu czy może maleńka fasolka. Osobiście wolałabym drugą opcję, ale czas pokaże.

Gość gość
Daj znać jak wyniki

Gość gość
<<0,2200... Chyba nie powinno wyjść nic jestem w ciąży prawda?

Gość gość
A na wyniku nie masz przedzialow jaki poziom w akim tygodniu ciazy? Zycze Ci ciazy, byc moze jest jeszcze za wczesnie na test sikany, szczerze powiem ze nie wiem co oznacza Twoj wynik bo nie pamietam przedzalow ale dodam ze ja tez na poczatku nic nie czuam oprocz zmeczenia :-)

Gość gość
Mam nadzieję że beta będzie większa, a jeśli nie, to znaczy że miałaś ciążę biochemiczną :(. Ja w okolicach spodziewanej miesiączki miałam takie objawy: czułam że już dostałam okres tzn leciało ze mnie, a to był śluz. Do tego brzuch+jajniki mnie bolały, piersi w sumie nie bardzo - a bolały mnie zawsze przed okresem.

Gość MP86
Przedziały wyglądają dziwnie i nie wiem co o nich myśleć: do 2,4 poza okresem ciąży do 222895 1-10 tydzień ciąży 16564-200111 11-15 tydzień itd. Więc albo ilość jest śladowa, albo ja nie potrafię tego czytać. Tak czy inaczej w poniedziałek zamierzam powtórzyć dla swojego spokoju. Co rozumiesz przez ciążę biochemiczną?

Gość gość
to 0,22... to Twój wynik?

Gość MP86
Niestety tak...

Gość gość
Przy takim wyniku po terminie miesiączki to 100% nie ma ciąży!

Gość MP86
Też tak sądziłam, aczkolwiek wolałam się upewnić tym bardziej że te normy są dziwnie ustawione.