Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kociak18

Jak go rozszyfrowac

Polecane posty

Gość kociak18

Chodzi o pewnego chłopaka, którego znam od bardzo dawna, ale tylko z widzenia. Kiedyś miałam taką sytuację, że napisałam do niego na fb, żeby wybadać sprawę, bo myślałam, że on się ciągle na mnie patrzy i obserwuje w kościele. Okazało się, że on miał takie samo wrażenie o mnie. Od tamtego czasu zaczęliśmy, ze sobą pisać, właściwie to ja częściej pisałam i z tego powodu było mi bardzo głupio, że ja muszę zawsze zaczynać. Jednak, gdy długo się nie odzywałam to za każdym razem on zaczynał pierwszy pisać i pytać czemu się nie odzywam tak długo i czy już o nim zapomniałam. Powiedziałam, że nie chce się narzucać, a on, że się nie narzucam, że jak coś to by mi o tym powiedział, jednak i tak mi tak dziwnie z tym. Zaczęliśmy pisać w marcu, a w maju pierwszy raz się spotkaliśmy, zaprosiłam do wieczorem na film, dobrze się bawiliśmy i śmialiśmy z horrorów, przegadaliśmy prawie pół nocy, tego dnia próbował mnie pocałować, ale się nie dałam. Pod koniec lipca zaprosiłam go jeszcze raz i wtedy się całowaliśmy. Miesiąc później zaproponowałam mu spacer, zachowywaliśmy się jak para, potem spotkaliśmy się pod koniec września było to samo. W październiku jako pierwszy zaproponował spotkanie, znowu poszliśmy do parku. Czasami wypominam mu to, że chciałabym się częściej spotykać, niby obydwoje chcemy, a jest jak jest. Przeszkadza mi to też, że nie pisze pierwszy i nawet nie jesteśmy razem, nie wiem co robić, naprawdę nie chcę się narzucać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować