Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dla 2latków i 2latek pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

macie już jakieś pomysły ? moja uwielbia ciastoline, i chyba kupię jej jakiś duży zestaw

Gość gość
rowerek biegowy - w domu potrenuje przez zimę i na wiosnę jak znalazł.

Gość gość
super pomysł ... u mnie nie przejdzie, za małe mieszkanie ;-)

Gość gość
podnosze, tez mnie to interesuje

Gość gość
Ja mojej córze kupiłam tory z wagonikami od Wadera. Zabawa była jeszcze przez rok, i okazjonalnie dłużej.

Gość cztery z plusem
Chyba szopkę taką drewnianą. Troche sobie kosztuje ale myślę ze to móglby być fajny prezent i zwiazany ze swiętami no i co roku można by z niego korzystać potem się schowa i za rok wyjmie wiec zabawa znów będzie od nowa bo wiadomo ze jak się czegoś nie ma na codzień to bardziej cieszy. http://allegro.pl/szopka-bozonarodzeniowa-stajenka-betlejemska-i3711080152.html i do tego książki do czytania i wypelniania zadań. Ale musze to jeszcze przemyśleć. Jak na razie nic innego mi nie przychodzi na myśl.

Gość gość
A co lubią?:) Może dla dziewczynki klocki hello kitty - super kolorowe, układające się w kształt tego stworka, a dla chłopczyka może kolejka taka ze zwierzątkami? zobacz sobie na rajsmyka.pl

Gość gość
Taką szopkę to już lepiej z Little People kupić niż cudo z pod linku.

Gość gość
sanki :) Takie fajne ze śpiworkiem i innymi dopinanymi akcesoriami. Sanki później przydają się starszemu dziecku lub dorosłemu :P

Gość gość
dobry pomysl z tymi torami, chyba sie rozejrze za jakimis, a myslalam tez nad klockami, moze jakies polecicie? Szopka- wg mnie fajny pomysl(choc niekoniecznie ta z linku) dla starszego dziecka, bo juz widze jak moj syn Jezuska wozilby traktorem, Maryja karmil kota, a Jozefa wrzucal do wanny, a czy to wypada :P

Ja się czaję na warsztat Bosha bodajże. Jest ta wkrętarka, klucze, jakaś wyrzynarka czy cuś. Oprócz tego ewentualnie zabawkę laptop, bo do naszych nie może się dotykać (koniecznie z myszką, bez nie przejdzie), lub właśnie jakieś tory. Dziewczynki jeszcze nie ogarniam, będzie miała 5 miesięcy niecałe.

Gość gość
a mozesz tu wstawic linka do tego warsztatu?

Gość gość
a dla dziewczynki ???

Gość gość
dla dziewczynki lalkę ktora mowi,spiewa itd dziewczynka rośnie i długo nie rozstanie się z nią

Gość gość
wozek dla lalki,jakiś zwierzaczek na biegunach

Gość andzia lubi miód
a co dla 20 miesięcznej dziewczynki??? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla synka nie mam w ogóle z prezentami kłopotów, ma 5 lat więc sporo się już zabawek przewinęło, poza tym sam mówi co chce z córą mam wielki problem:P

Gość Babiniec Poznań
My ostatnio szyliśmy przytulankę na podstawie rysunku 2,5 letniej Małgosi... To było wyzwanie :D wyszła biała pyra ....a niedawno dowiedzieliśmy co Małgosia próbowała narysować... Krecika (językiem Małgosi Asika :D Zajrzyjcie do galerii - może spodoba Wam się pomysł: www.babiniec.org/galeria-pluszakow/

Gość Babiniec Poznań
Realizowaliśmy też kiedyś zlecenie od młodej (55 lat :) ) babci z Polski, która narysowała lalę dla swojej 4-letniej wnusi, która z rodzicami mieszka we Francji. Szyłyśmy z różnego rodzaju naturalnych tkanin. To była biało-czerwona szmacianka. Ciekawy i wzruszający pomysł. Przyznam, że szyło się tą lalkę z mocniej bijącym niż zwykle sercem.... <3

Gość Beatricelandra
ja dla 2latka kupuję to: http://www.fisher-price.com/pl_PL/product/73182 dostałam info, że mały będzie zadowolony ;) A ja liczę, że zgarnę fiata w mattelowskiej loterii świątecznej- grunt to wydać pieniądze i może coś jeszcze na tym zarobić :D