Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój tata umiera na raka

Polecane posty

Gość gość
przepraszam ale chwilowo zeszlam z internetu jak teraz czytam te wwasze wypwiedzi to mi sie slabo robi ludzie nie zalamujcie mnei moj ojciec umiera na raka a wy tu takie rzeczy wypisujecie michal zastanow sie idioto prosze cie co ty piszesz ja nie mgoe przestac plakac a ty mi tu takie rzeczy wypisujesz wez wyjdz czlowieku prosze cie naprawde i dziekuje tym ktorzy mnei pocieszaja dzieki wam jest mi lzej ;* potrzebowałam tego

Gość gość
Ale jak widać znajdą się tępaki, które nie są w stanie tego pojąć :)

Gość Klub współczujących autorce
Nie zwracaj uwagi na tych co piszą głupoty i złośliwości i tak 99% ludzi ci współczuje olej margines jesteśmy z tobą

wiesz Michalku,latwica nie jestem ale czasami sie zastanawialam ile zarabia profi killer;)no wiesz,mam na mysli ekolologie,swiat bez bez tosksycznych odpadow:)

Nie zwracaj uwagi na tych co piszą głupoty i złośliwości i tak 99% ludzi ci współczuje olej margines jesteśmy z tobą

Gość gość
ej no Czarna i ekologia:Ddobra jestes

Gość gość
Michał3, ja mam takie pytanie, po co w ogole wlazłes na ten top?

Dla twojego starego ważne były, są i będą fajki, rozumiesz? To jest jego miłość na całe życie.

Gość gość
michal ty uwazaj co mowisz bo jezeli stanie sie tak ze moj tatus odejdzie to napewno przeczyta ten temat i w tej sprawie cie odwiedzi ...

''Michał3, ja mam takie pytanie, po co w ogole wlazłes na ten top'' Bylem ciekawy na jakiego raka, przeczytałem, że na raka płuc i w dodatku to nagminny palacz, który pali nawet w szpitalu i jeszcze wysyła po fajki swoje dzieci. To już mi nerwy puściły.

Gość gość
mówisz jakbys miał straszne rany w psychice. na pewno u Ciebie wszytsko ok? lepiej nie odpowiadaj. ' Do autorki... Bardzo wpolczuje, tez w tej chwili mam sytuacje gdzie jedna z bliskich mi osob jest w ciężkim stanie w szpitalu., jedyne co możemy zrobić to mieć nadzieje ze jakos damy rade to znieść i modlic się,, nawet jeśli w to nie wierzysz.. na przyszlosc nie otwieraj się zbyt dużo przyd ludzmi. gdy ludzie wiedza gdie masz slaby punkt to będą w niego uderzać. i niestety tu jest przykład(idiota jesteś wiesz Michał?).

Olej tych co piszą głupoty i złośliwości a patrz na tych co ci współczują. Jesteśmy całym sercem z tobą trzymaj się

Gość gość
dziękuje wam ;*

Gość gość
Autorko,mieszkasz z tatą?

Gość gość
ja sie zgadzam z michalem, bo co innego taki co nie palił a zachorowal (a są takie przypadki) a co innego nalogowy wieloletni palacz, ktory swiadomie trul ludzi wokol siebie, takich mi nie szkoda

Gość mraauuu
oczywiscie ostatnia wypowiedz 'gosc' to nie kto inny jak sam michal z pomaranczki ;) trzymaj sie autorko!

Gość gość
polecam to forum www.forum-onkologiczne. com.pl/forum/map.php?mode =forums bez spacji 6 PSYCHOONKOLOGIA-EMOCJE W CHOROBIE NOWOTWOROWEJ tam cie zrozumieja autorko :) badz dzielna ps. michale - na raka pluc choruja rowniez niepalacy wypierd.......j z tego topiku- zaloz wlasny-masz prawo do wlasnego zdania ale topik zly wybrales....

Gość gość
mam 23 lata i mieszkam z rodzicam

W*********j bo to nie ja pisałem. A autorce gratuluje w tak młodym wieku straty rodzica. Tak by zawsze coś ci pomógl w życiowym starcie, a tu nie wszystko z dymem wolał przepuścić.

Gość gość
Michał a rację, na własne życzenie umarł, przecież sam się truł papierosami i na dodatek ludzi do okoła!

Gość gość
dookoła*

Gość gość
ma rację*

Gość gość
Autorko nie jestes sama. Takie juz jest zycie paskudne

Gość gość
Ale to nie życie jest paskudne, tylko jej ojciec, bo tyle palił i to jeszcze potem nawet w szpitalu, to wszystko przez niego.

Gość gość
Palące kobiety rzadziej chorują na raka piersi i nie mają Parkinsona/Alzheimera.Tak napisał lekarz...

Gość gość
Palenie nie ma nic do tego. Co za glupek tak myśli. Male dzieci chorują, bo tez pala. Mój tata zmarl 6 lat temu. Widzialam jego bol, cierpienie i śmierć. Po prostu bądź przy nim. To jest Wasz czas.Nie ma dnia, żebym o swoim nie myslala...

''Palące kobiety rzadziej chorują na raka piersi i nie mają Parkinsona/Alzheimera.Tak napisał lekarz...'' I w dodaku są bardziej seksi, ten smród z ubrania, włosów, te żółte zęby z czarnymi osadami i po obnażanymi szyjkami, to jest to...

Gość gość
Hello, od palenia papierosów choruje się na raka płuc! To, że inni chorują z innych powodów nie zmienia faktu, że od palenia papierosów choruje się na raka płuc!