Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój tata umiera na raka

Polecane posty

Gość gość
A ja jestem p*********m romantykiem, mnie by w*******o jakby się wszyscy litowali nademną, wolałbym doświadczyć takiej sytuacji: - zdechniesz na raka ! - i co z tego ? - nienawidze Cię! - tak ? a to niby czemu ? :) - bo nie potrafię bez Ciebie żyć !

Gość 1321
Michał wyjdź z tąd nikt Cię tutaj nie słucha i nie obchodzi go twoje zdanie widac że rodzice mieli cie w d gry byles mały albo jestes głupim dzieciakiem z jakiegos marginesu porzucony przez rodzicow. Trzymaj się kochana bardzo ci współczuje :(( mogę tylko przeczuwac jak się czujesz :(

Gość gość
Michał ? nie poprostu nie wszyscy są tacy sami jak Ty...

Gość gość
Autorko jestem z tobą i nie obwiniajcie tatę że palił,moja siostra nigdy papierosa nie miała w ustach i zmarła na raka płuc.

Gość gość
Michałku i co dupku podnieca cie to że możesz swoją opinią na temat palaczy dowalić autorce? Świnia jesteś i tyle,że czyjegoś bólu nie umiesz uszanować.Wyraziłeś swoje zdanie a teraz s********j, palił bo chciał i ma takie samo prawo jak ty oczekiwać pomocy od lekarzy.

''palił bo chciał i ma takie samo prawo jak ty oczekiwać pomocy od lekarzy'' Nie życzę sobie tego, żeby z moich podatków leczyć takich ludzi. W prywatnych szpitalach owszem niech się leczą, ale nie za moje pieniądze.

Gość gość
a ile tych podatkow zaplaciles cwelu?

Gość gość
kazdy kto je swinskie miesa umrze na raka

Gość akimka
Co to za s******l ten Michał.Gnoju spadaj. Autorko życzę duuużo sił tobie i rodzinie Trzymajcie się. ,

Gość Lycka0510
nie wiedzieliście wcześniej? przecierz płuca można przeszczepić...

Gość gość
Michał 3 ,, nie życzę sobie tego " ale to nie jest koncert życzeń c***o. Podludzie przecież nie płacą podatków o co ci chodzi?

Autorko wiem co przeżywasz.Miesiąc wstecz zmarła moja serdeczna przyjaciółka na raka płuc.Pół roku się męczyła, miała 2 chemie i po tym pogorszył się Jej stan zdrowia..Na operacje było za pózno,chociaż chodziła po lekarzach.Wiem że z tego się nie wychodzi.Ktoś tutaj napisał o przeszczepie płuc! Sporadycznie wykonaują takie operacje, pewnie nie w Polsce! Szczerze Ci współczuję.Bądz dzielna.Pozdrawiam serdecznie.🖐️

Gość gość
mój tata ma raka miał naświetlania które spowodowały że nie może jeśc ,rak gardła jest bardzo wycieńczony tak schudł że moge go spokojnie wziąć na ręce teraz jest w hospicjum co dziennie patrzę jak ginie w oczach mówi szeptem mi dziękuje że przyszłam dzisiaj mnie pogłaskał po twarzy aż mi sie zachciało płakać jeszcze tydzień temu myślałam ze wydobrzeje i wyjdzie do domu ale słaba nadzieja ma 85 a ja 47 ale to jest całe moje życie moja mama zmarła jak mialam 2 lata póżniej miałam drugą mame ale tata przeżył swoje takie osoby jak ja które mają kogoś ciężko chorego potrzebują porozmawiać jest im tak cholernie ciężko jest godz 00.45 płakać sie chce spać sie nie chce a jutro do pracy rano jeszcze zajade do taty może bedzie lepiej pozdrawiam prosze o info czy są jakieś spotkania dla osób które mają kogoś ciężko chorego