Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój tata umiera na raka

Polecane posty

Gość gość
oj michałku, michałku idź już na ławkę przed blokiem, bo zaraz stary wróci z roboty, a piątek jest i znów wp*****l dostaniesz.

Gość mraauuu
brzydze sie takim ludzmi jak michal3 :O autorko wspolczuje naprawde, musi ci byc ciezko jak i calej bliskiej ojcu rodzinie :( to naprawde smutne.. nie wiem czy to cie w ogole jakos pocieszy.. ale kazdy kiedys umrze, my kiedys tez, to niestety nieuniknione.. jezeli jestes wierzaca.. moze pomodl sie

Gość gość
moja mama zmarła na raka płuc i nigdy nie paliła żadnych papierosów wiec nie Michał gadaj głupot bo czasami człowiek może mieć podłoże genetyczne ale nie zawsze nikotyna może być przyczyną choroby nowotworowej

Współczuć nalezy ludziom normalnym, których spotkała tragedia. Palacz wie, że palenie powoduje raka płuc. Więc czego wspołczuć? Należy się raczej cieszyć, ze palacz osiągnął swój cel, chciał się zabić.

''moja mama zmarła na raka płuc i nigdy nie paliła żadnych papierosów wiec nie Michał gadaj głupot '' Ok, ale ojciec autorki był palaczem i to prawie na pewno było przyczyną choroby.

Gość mraauuu
no wlasnie.. tez znam osobe ktora nie palila a zmarla na raka pluc wiec jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.. zreszta zdrowie mozna stracic nie tylko przez uzywki! :O

''zreszta zdrowie mozna stracic nie tylko przez uzywki! '' No własnie! I takim ludziom trzeba pomagać, a palaczom, alkoholikom, narkomanom, nie!

Michal3 lecz sie na glowe.pluca masz zapewne zdrowe ale z glowka cos nie tak.takich jak ty to tylko do psychiartyka i pasy cala dobe.czy stosuja jeszcze elektowstrzasy?bo by sie przydaly w twoim ciezkim przydaku,aha,nie mam dzieci a ty jesli masz to szczerze wspolczuje tym dziecim.jesli nie masz to prosze,zostan bezdzietnym.

Gość mraauuu
aha.. czyli chory na raka ktory nie palil do leczenia a palacy niech spier.. bo sam do tego doprowadzil tak? :) zreszta.. nie wiem po co wypowiadasz sie w tym temacie, autorka ma ciezko, szuka jakiegos pocieszenia.. a ty jej musisz jeszcze dowalic.. beznadziejny z ciebie typ, naprawde..

Gość gość
nie zawsze papierosy czy używki są przyczyną śmierci znałem pewną osobę co nałogowo paliła papierosy od młodości za kołnierz tez nie wylewał a dożył do 94 lat i co powiesz ze umarł bo palił no Michał3 nie bądź śmieszny

Gość gość
Czarna,grabula:D

czarna79xxx skoro nie masz dzieci, to dobrze przygotuj swój organizm do zajscia w ciąże. Pamiętaj minimum 1 paczka papierosów dziennie, w czasie ciąży również nie odstawiaj fajek, bo taki nagły szok mógłby dziecku zaszkodzić. Jak się urodzi to koniecznie utrzymuj tytoniową duchotę w pokoju. Niech moc będzie z tobą, raczej dym...

Gość Krwista_86
A tak pier****cie. To jest jak z chodzeniem przez ulice. Jak nie chodzisz po pasach i przechodzisz w ryzykownych miejscach to jest większe prawdopodobieństwo że Cię coś rozjedzie, niż jak chodzisz przepisowo. Palisz - zwiększasz ryzyko zachorowania, nie palisz - i tak może się zdarzyć że zachorujesz. Co nie zmienia faktu że nie uważam, że należy wyzywać palaczy od śmieci i skazywać ich na śmierć.

Gość gość
ciekawe co by powiedział Michał jakby nagle okazało się ze ma raka mózgu, ze za mało go wietrzył czy jak?

Gość gość
Michałku.......Won!!!!!!!!!!!

Nigdy nie zrozumiem dlaczego sie ktoś użala nad ćpunami, palaczami i alkoholikami. Do piachu z tym ścierwem.

Gość gość
przeciez ojciec autorki nie jest cpunem a ty tak idealny jestes nawet nie wiesz co kupujesz czym jest nafaszerowane nasze jedzenie chemia to od tego tez mozna zachorowac

Gość gość
Wpisz do wyszukiwarki ,,leczenie naftą" i poczytaj, koniecznie, wszystko.

czarna79xxx ostro dajesz w płuco? Twój mąż też jara? Masz jeszcze swoje zęby?

Gość gość
gość mój tata zachorował 6 mcy temu na raka płuc są przeżuty do kosci i węzłów chłonnych lekarz powiedział mi dzisaj ze to kwestia dni jestem załamana ;(;/ x Autorko, byłam dokładnie w takiej samej sytuacji. dokładniej, mój brat usłyszał taki sam wyrok dot. mojej mamy (też rak płuc). Razem podjęliśmy decyzję, że nikomu o tym nie powiemy. Było ciężko to ukryć, zwłaszcza przed tatą. x To było kilka lat temu, ale teraz z perspektywy lat wiem, że była to dobra decyzja. Od tego momentu mama żyła 3 lata i 3 miesiące, czasem będąc w tak dobrej formie, że zwiedziła prawie całą Polskę. x Trzymaj się, bądź mądra i dzielna.

Gość gość
michał3 Nigdy nie zrozumiem dlaczego sie ktoś użala nad ćpunami, palaczami i alkoholikami. Do piachu z tym ścierwem. x Są odmiany raka płuc całkowicie niezależne od nikotyny. Trzeba być wyjątkowym tępakiem, żeby głosić takie poglądy. O ile dla chorego na raka zawsze jest nadzieja, dla Ciebie jej brak. Na głupotę lekarstwa nie ma. x Proponuję uszanować dramat autorki topiku i nie dyskutować z tym oszołomem.

''Są odmiany raka płuc całkowicie niezależne od nikotyny. '' Jest 1% takich przypadków...

Michal3 nie mam meza ani dzieci.ale zapewne zaraz napiszesz ze nie mam meza i dzieci bo pale:Di jak tu z toba rozmawawiac?jeszcze raz powtorze,tobie dzieci nie zycze,jesli jednak masz dzieci to ium bardzo wpolczjue.

czarna79xxx skoro nie masz ani męża, ani dzieci, to na pewno jesteś dajką. Takie co palą przeważnie takie są, puszczalskie dyskotekowe ździry. Ale ja lubię takie.

Gość gość
ja p.i.e.r.d.o.l.e ale ten Michał to pustak bezmózgowiec

Gość gość
michał3 ''Są odmiany raka płuc całkowicie niezależne od nikotyny. '' Jest 1% takich przypadków... x Bzdura. A nawet gdyby to był tak znikomy procent to zawsze możesz się (Ty albo niepalący członek Twojej rodziny) znaleźć w tej grupie, a potem jakiś kretyn będzie to komentował w ten sposób. Zastanów się zanim coś napiszesz.

Gość kateetrn
Przecież to nie ma reguły, że jak ktoś pali to umrze na raka płuc...Mam ciotkę która pali od lat a płuca ma czyste, inna ciotka w ogóle nie pali a ma płuca zawalone... Owszem, ci co palą są bardziej narażeni, ale nie można wszystkich do jednego wora wrzucać ;)