Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romantyczny weekend we dwoje w górach

Polecane posty

Gość gość
Jak szukasz smacznych dniach to koniecznie odwiedź pizzerie u Adama. Można w niej naprawdę smacznie zjeść. Zobacz jej ofertę, która znajdziesz na stronie pod adresem www.krynica-pizza.pl To miejsce, które obowiązkowo odwiedzam nawet jak jestem tylko przejazdem.

Gość gość
Super jest w DW Lala w Szczawnicy. Pieknie położona miejscowość, tłumów takich nie ma jak w Zakopcu lub Białce Tatrzańskiej. Pokoje są ok. Naprawdę można tam wypocząć jak i spędzić romantyczne chwile.

Gość Luiza2323
we wrześniu byliśmy w Stroniu Śląskim w Dworku Gallosa. Było cudownie. Na długo ten weekend zapadnie mi w pamięci. Planujemy tam wracać.

Gość gość
Spędziłam z mężem trochę czasu w tej okolicy i bardzo nam się podpbały warunki jakie zapewniają gospodarze z Dworku Gallosa. Widać, że wiedzą co to jest turystyka i potrafią zadbać o dobry poziom żeby dogodzić gościom. Bardzo romantyczne miejsce.Polecamy!

Gość gość
W styczniu spędaliśmy kilka dni w Szczawnicy i na nocleg wybraliśmy Lalę, która okazała się dobrym wyborem. Sam ośrodek jest bardzo fajny, a pokój w którym nocowaliśmy był wygony i dobrze ogrzany i to wszystko w atrakcyjnej cenie. Polecamy zakochanym!

Gość misianka44
Murzasichle może ;) na bookaparcie jest kilka fajnych apartamentów, takich idealnych na romantyczny weekend

Gość gość
Mąż mnie wziął ostatnio na kilka dni niedaleko Zakopanego do ośrodka http://www.uborowego.pl/ bardzo sympatyczni ludzie tam pracują, pokoje są zadbane i okolica przepiękna, widok na góry, klimat pierwszorzędny:)

Gość gość
Wybrałam się z chłopakiem na kilka dni do Stronia żeby nacieszyć się widokiem gór zimą. Zatrzymaliśmy się w Dworku Gallosa, gdzie mieli w przystępnej cenie pokoje, a także na miescu można było skorzystać z posiłków. Taki krótki urlop w tych plenerach to czysta przyjemność.

Gość gość
Do Szczawnicy zaglądam od lat i jak jest miejsce wolne, to lubię przenocować w Dw Lala, gdzie zawsze zapewniają najlepsze warunki, a pokój co dostaję jest elegancki. Idealnie można na nowo rozpalić w sobie ogień i spędzić romantyczne chwile.Warto zajrzeć!

Gość Hiacyntha
Ktoś wcześniej pisał o Murzasichlu, świetne miejsce. Ja znalazłam na Bookaparcie świetny apartament z kominkiem, bardzo klimatyczny i pewnie jeszcze raz go kiedyś odwiedzę :)

Gość gość
ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew ziew

Gość gość
Polecam hotel Gorzelanny w Pokrzywnej Cudowne miejsce! Hotel zauroczył mnie całkowicie i z całą pewnością nie była to moja ostatnia wizyta w nim. Położenie hotelu zachwyca; dookoła zieleń, lasy i jeziora, można spacerować, popływać, zrobić ognisko, jeździć konno. A do tego blisko do granicy. Super lokalizacja. Hotel urokliwy, przytulny, w sam raz na relaksujący weekend z rodziną. Skorzystaliśmy ze spa i z basenu- wszystko na plus. Z mojej strony pełne zadowolenie i polecam całym sercem to miejsce.

Gość gość
Ja polecam hotel Gorzelanny w Pokrzywnej. Z pobytu w hotelu Gorzelanny jesteśmy bardzo zadowoleni i z pewnością możemy polecić to miejsce na rodzinny wyjazd, zwłaszcza z małymi dziećmi, gdyż hotel jest przyjazny rodzinom z dziećmi. Przepiękne otoczenia, mozliwość spacerów po lesie, popływania w jeziorze czy jazdy konnej. Bliskość granicy i dużego miasta. Bardzo dobre jedzenie, restauracja przygotowana na wizytę dzieci. Pokój mieliśmy kilkuosobowy; duży, przestronny, bezpieczny dla dzieci. Ogólnie- na piątkę.

Gość gość
Dworek Galosa Polecam to miejsce. Lokalizacja bardzo dobra, pokoje i łazienki czyste, wszystko zgodne z ofertą. Pani właścicielka bardzo pomocna. Myślę, że jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam. :)

Gość gość
Z całą odpowiedzialnością polecam Dworek Galosa Stronie Śląskie . Kościelna 8. Bardzo fajne i romantyczne miejsce, które Serdecznie polecam:-)

Gość gość
Polecam na taki wypad Dworek Galosa jest tam miło czysto smacznie i przyjemnie . Naprawdę warto tam być.

Gość gość
Z czystym serduchem polecam Dworek Galosa. Jest tam naprawdę super. Romantycznie można tam spędzić czas. posiadają przepiękną salę weselną, mają dobre posiłki. Gorąco polecam to miejsce .Obsługa pierwsza klasa :-)

Gość gość
Na taki wypad polecam Dworek Galosa jest tam naprawdę bardzo miło przyjemnie i romantycznie. w pokojach jest czysto . Można poprosić o kolację przy świecach, jedzenie również jest smaczne. Serdecznie polecam

Gość martyka
pozwole sobie troche odkopac temat i stwierdzic ze na te pore roku gory nie sa tak slabe - no chyba ze ktos szuka spaceru po krupowkach, ha ha! cudownie natomiast mozna wypoczac w hotelu Grand Lubicz w Ustce (www.grandlubicz.pl) - przepiekna plaza, spa, pyszna kuchnia, spokojna atmosfera. czlowiek naprawde czuje sie tam swietnie. to jest wysmienity pomysl na spedzenie czasu z partnerem i odpoczynek

Gość gość
Na super extra romantyczny weekend polecam Dworek Galosa. Dla dwóch osób wyśmienity, dla więcej może być trochę ciasnawo przed telewizorem ale zależy kto i po co przyjeżdża. Serdecznie polecam

Gość gość
Jeżeli romantycznie to tylko w dworku Galosa My z narzeczonym Jesteśmy zachwyceni jakością usług! Przesympatyczni Państwo, pokoje czyste, zadbane, żadnych problemów. Serdecznie polecam

Gość gość
Moją dziewczynę w tym roku na romantyczny weekend zabieram nad morze do Ustki do Hotelu Lubicz hotel-lubicz.pl, gdzie jak twierdzą moi znajomi mają świetne spa oraz kompleks basenowy z rwącą rzeką oraz zjeżdżalnią wodną. Co roku jeździliśmy w góry więc myślę, że morze będzie ciekawą alternatywą i pozytywnie zaskoczę tym pomysłem moją ukochaną :)

Gość gość
Dworek Galosa jest dobrym miejscem na odpoczynek weekendowy. Najlepiej latem, okolica jest bardzo fajna

Gość gość
Ja zachwalam sobie bardzo dobrze Dworek Galosa, który jest położony w idealnej lokalizacji, a sam wystrój jest bardzo elegancki. Hotel nie jest drogi jak na standardy które spełnia

Gość gość
Bardzo fajne miejsce u przemiłych ludzi w stroniu śląskim, które polecam z całego serca to dworek galosa. spedziłam tam 5 bardzo miłych dni, czułam się jak u siebie. miejsce jest bardzo mocno nastawione na organizowanie różnych imprez, ale jest ten okazja spędzić tam kilka dni we własnym zakresie