Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam niech mi ktoś powie że to nie dzieje się naprawdę

Polecane posty

no to ze chcesz dobrze, widzi kazdy. Nie wiem co moga robic, corka na pewno zwiedzi Rzym, spedzi milo z Nim czas, nawet jak beda wspolzyc, to jesli dobrze corke wychowalas nie ma co sie obawiac. trzymam kciuki za jutrzejszy obiad. Postaraj sie zapomniec ze to obcokrajowiec, traktuj go tak jakbys w ogole o tym nie wiedziala. 3mam kciuki!

Gość gość
Ja tez bym sie bała o córkę.W najgorszym wypadku moze ją wywieść do burdelu,moze to psychopata?Wielu facetów sie maskuje.Jest sierotą,więc ma skrzywioną psychikę.Bądź czujna.

Gość gość
Boję się też o seks. Jestem prawie pewna, że jest jeszcze dziewicą i nie chciałabym żeby zrobiła to z nieodpowiednim facetem, a tam podczas świąt we Włoszech, będą sami we dwoje i może się zdażyć seks, jeszcze jest ryzyko ciąży, a córka studiuje i to by jej pokomplikowało życie.

Gość gość
Pewnie i tak już uprawiają seks. :)

Gość gość
Brazylijczyk to juz inna kultura, przypomnij corce zeby sie zabezpieczyla , bo on napewno maja seks, wiadomo latynos nie bedzie na to dlugo czekal. A wogole to wspolczuje.

Gość gość
Sądzisz, że oni już ze sobą sypiają?

Gość gość
Na 100 % ! :D

Gość gość
rżnie ją że aż wióry z łóżka lecą!

Gość gość
uwazaj, zeby corka nie zostala dawca organow badz nie trafila do b**, niestety o tym nadal sie za malo mowi

Gość gość
Na pewno będą uprawiać tam seks, możliwe, że już to robią. Pogadaj z nią o antykoncepcji.

Gość gość
Jestem bardzo zdenerwowana jego wizytą, a przyjedzie do nas o 16:00.. Wczoraj upiekłam ciasto, zrobiłam zakupy, zaraz biorę się za gotowanie obiadu, uszykowałam przekąski i napoje. Przygotowałam zastawę. Córka uważa, że przesadzam, że to normalny człowiek jak każdy ale się stresuje..

Gość gość
czekamy na wiadomosc jaki on jest. powodzenia

Gość kaloryferek_25
ratuj córke przed brudasem!!!!!!!

Gość gość
Jego wizyta u nas muszę przyznać, że przebiegła całkiem miło. Ten chłopak był bardzo otwarty i wesoły, poopowiadał nam trochę o sobie, o swoim życiu, o życiu za granicą.. Wydawał się być odpowiedzialny i poukładanany. Ładnie się wyrażał o córce, mówił, że myśli o niej poważnie, a może nawet zbyt poważnie? Stwierdził, że ma już swoje lata, a chciałby mieć żonę, rodzinę, chce też żeby córka skończyła studia i później może by przeprowadzili się do Włoch. Niby nie mam mu nic do zarzucenia.. ale i tak jestem zdania, że spędzenie z kimś jednego wieczoru to zbyt mało żeby poznać osobę. Mieszane uczucia.

Gość gość
chyba masz problem... :o