Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak jecie pierogi to po ile wkladacie sobie na talerz

Polecane posty

Gość gość

Dzis bylam u znajomych na obiedzie. Nie z przypadku ze sie nie spodziewali. Bylam zaproszona wlasnie na obiad. Dostalam trzy pierogi. Nie najadlam sie wcale ale moze tak sie jada a ja to zarloczna swinia zjadajaca zwykle te 10 a maz to nawet 20 potrafi. A wy jak jecie?

Gość gość
sredniej wielkosci zjem 7 moj maz ze 16 a nie raz wiecej duzych zjem 5 max takie jak moja mama robi moze nie mieli wiecej aby sie z Toba podzielic? bylas zaproszona na ten obiad?

Gość gość
oj przepraszam nie doczytalam bylas zaproszona no to cinko cholera jak sie juz kogos zaprasza to nalezaloby takich pierozkow miec wiecej na polmisku tak aby mozna bylo ich sobie dobrac

Gość gość
9-13 (zalezy od wielkosci)

Gość gość
ja bym sie wstydzila podac gosciom po 3 pierogi :O ja zjem max 6, jeszcze zalezy z czym. Jak zapraszam gosci, to zawsze nagotuje wszystkiego aż ponad, żeby nie było sytuacji, ze ktos wychodzi ode mnie glodny. Zawsze mi jeszcze zostaje, to zamrazam ;)

Gość gość
no ja jem tak 6-10 ruskich. 3 to można przedszkolakowi nałożyć :) Dziwnie się zachowali, ale cóż. Olej. Może się większość pani domu rozkleiła i tylko udawali, że oni takie sikoreczki? :D

Gość foldable cat
z reguły jem 5-6. chyba że jestem mega głodna to wszamię i o 8. trzema to bym się za cholerę nie najadła :D

Gość gość
no pierogów średniej wielkości 10 zjadam bez problemu a nie należę do żarłoków, do trzech szkoda zachodu a jeszcze komuś podać pod stół bym weszła ze wstydu.

Gość gość
6-7 na talerz, jestem kobieta :D

Gość kciukiem nl
Do mniej niż 15 nawet nie siadam. :classic_cool:

Gość gość
to ja jak wróbelek w porównaniu do was bo zjadam 4-5 pierogow takich średnich. więcej nie. duże to ze 3. chyba że jestem 'na głod zie' czyli od jem śniadanie o godzinie 19 to wtedy z 8 wcisne.

Gość wschodzące słońce
około 6-7 kobieta 3 to bida z nędzą :)

Gość gość
ja ruskie z kapucha i grzybami to wcinam do oporu.Jem nawet zimne.Powinni postawic polmisek na stol zeby sobie nakladac samaemu.A moze mysleli ze sie wstydzisz nalozyli i czekali ze sobie wezmiesz

Gość gość
ja ruskie z kapucha i grzybami to wcinam do oporu.Jem nawet zimne.Powinni postawic polmisek na stol zeby sobie nakladac samaemu.A moze mysleli ze sie wstydzisz nalozyli i czekali ze sobie wezmiesz

Gość gość
dokładnie jak juz zaserwowali pierogi, to powinni postawić na jakimś wielkim półmisku i niech każdy wcina na ile ma ochotę, aż półmisek się opróżni a tak na marginesie gospodarze ile mieli na talerzu?

Gość gość
nie wierze ze ktos ci dal 3 pierogi:(ja kobieta wcale nie gruba jem tak 15:)

Gość gość
zaprosili i tania impreza, 3 pierogi i poszła do domu, oj gospodyni zrobiła wystawny obiad