Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleriennn89999

Przemierzyłybyście kilkadziesiat km aby widzieć sie z chłopakiem

Polecane posty

Gość Brak Bery
boso? w śniegu? ..........jak najbardziej ,ale musi być oral z połykiem, anal i wyżywiewnie.

Gość gość
wiadomo że facet ma się pojawić ,ale gdyby coś mu było polecę na koniec świata

Gość KobietaDominująca
Nie jeżdżę sama do faceta. Jesteśmy w związku Femdom i on robi dla mnie wszystko, a ja jestem jego królową. Jak chcę go widzieć to go wzywam. Kiedy chcę go odwiedzić to on po mnie przyjeżdża samochodem i mnie zawozi do siebie. Na szczęście trafiłam na uległego mężczyznę, bo mogę poczuć większą władzę. Wcześniej też to robiłam, ale mężczyźni nie byli ulegli tylko zakochani. Olewałam ich, kazałam o siebie zabiegać na różne sposoby, a oni się starali się zdobyć moją przychylność. Niestety cierpieli, bo myśleli, że to tylko do czasu, a jak się zakocham to się zmienię. Wcale im się to nie podobało i mieli do mnie żal. Teraz mam odpowiedniego faceta i mu się podoba to, że tak go traktuje. Już wie, że cały czas będzie musiał mi nadskakiwać, a nie tylko do czasu rozkochania mnie.

Gość gość
Powiem wam w czym rzecz. Facet nie będzie cały czas jeździł tylko do kobiety, bez żadnych starań z jej strony, bo go koledzy będą nazywać pantoflarzem. Wielu mężczyzn uważa, że kiedy starają się głównie oni to są ośmieszeni przed ludźmi. Dlatego ciężko o faceta, który będzie dawał z siebie sporo, kiedy kobieta tylko pozwala się "zdobywać".

Gość gość
To ja jestem kobieta I chce byc traktowana, jak kobieta. xxxx Do garów kobieto!

to jest wszytko do czasu aż facet stwierdzi , że mu się to po prostu nie opłaca...po za tym nie popadajmy w skrajności, ja nie powiedziałam ,że kobieta ma przejąć inicjatywę, ale nie nalezy też być kompletnie bierną i nastawioną tylko na branie :)

"to jest wszytko do czasu aż facet stwierdzi , że mu się to po prostu nie opłaca...po za tym nie popadajmy w skrajności, ja nie powiedziałam ,że kobieta ma przejąć inicjatywę, ale nie nalezy też być kompletnie bierną i nastawioną tylko na branie " Dokładnie. A jak kobieta po zwykłym pojechaniu do faceta uważa, że to jest równoznaczne z błaganiem i desperacją to tylko niech się modlą by trafiły na facetów którym pasuje wieczne tańczenie jak im zagrają. ­ BTW, Wasi faceci tak bardzo Was szanują, że nie chcą z Wami zamieszkać?;) Bo jak się chce to wiele ograniczeń jest się w stanie przeskoczyć.

Gość waleriennn89999
Myślałby kto, że kobiety, po które faceci RZEKOMO przyjeżdżają za KAZDYM RAZEM, są takie wspaniałe.... ściemniacie jak nic

przemierzałam i korona mi z głowy nie spadła, ale wiedziałam, że mam po co jechać :P

Gość gość
jkugbhk

Gość gość
Ja znam taką jedną co to faceci po nią przyjeżdżają, Nawet jej płacą jak odwożą :-)

Gość gość
jak sie nie stara i ty nie czujesz tego czegos od niego, to daj sobie spokoj. widac, ze jestes tam niezbyt mile widziana. "sama zdecyduje" pffff, a cos to za propozycja. nie swiadczy to o checi zaprozenia Ciebie. jezdzilam kiedys do aceta 400km. ja czesciej, on narzekal, ze ja malo z siebie daje, ze robie z siebie ksiezniczke, taa akurat. w mróz, najgorszy upal jezdzilam z przesiadkami. a ten palant raz na jakis czas, a to za zimno i sie przeziebi, a to za goraco, a on zle znosi upaly, a czasem obiecywal, ze przyjedzie, ja gotowalam, cuda wianki, a tez nic, nawet nie raczyl poinformowac, ze zmienia plany. szkoda czasu na takie cos. od tamtego momentu olewam takich gosci, nie wyrywam sie i jest ok. faceci biegaja:)

Gość waleriennn89999
No on nie zmienia planów, w tym rzecz i stara sie

Gość gość
do wszystkich pań które się szanują i doopy nie ruszą - zmieni wam się to wraz z upływem lat i przybywaniem zmarszczek i fałdek. Karma taka...

Gość gość
Miłość nie wie co to odległość...

Gość gość
Nie ma nic złego w przyjeżdżaniu do faceta, o ile czujesz, że on daje z siebie tyle samo. Jeśli Ty jedziesz na złamanie karku, a on poświęca Ci 2 godzinki i nara albo spędza z Tobą noc, a potem się nie odzywa, to nie jedź. Jeśli natomiast łączy was coś głębokiego, miłość i przyjaźń, jesteś pewna, że jemu zależy, że on się stara, utrzymuje z Tobą stały kontakt, to jak najbardziej możesz go odwiedzić. Uważam, że to zdrowe, kiedy obie strony robią coś dla drugiej osoby, a nie tylko jedna.