Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona252525

on sie spoznia z alimentami po raz kolejny

Polecane posty

Gość ona252525

Co zrobić, zaczęłam nowe życie, po raz kolejny nie płaci alimentów,przez chwile było już dobrze płacił regularnie ale po moim wyjeździe z dzieckiem znowu mi nie wysłał alimentów,chyba zrobił to na złość bo wyjechałam a on nie może teraz z dzieckiem się widywać bo 150 km to dla niego za dużo. jak tak można? Alimenty zasądzone są przez sąd, czy pójść z tym do komornika bo spóźnia się już tydzień,nie odbiera telefonów,prace ma dobrze płatną a 300 zl ciężko mu wysłać. Poradźcie mi coś bo zwariuje,każdego miesiąca muszę się z nim szarpać o kasę. Dodam że dziecko ma 4 lata,nawet nie mam jak zameldować dziecka posłać go do normalnego przedszkola,bo oczywiście tatuś nie zgadza się.

Gość ktoś z forum
Wyjedź do Norwegii lub Anglii tam dostaniesz pieniądze na dziecko od Państwa

Gość ona252525
oczywiście ja jestem ta najgorsza, bo chcę pieniądze na dziecko ale według nich na pewno przeznaczam te pieniądze na siebie,no oczywiście dziecko żyje powietrzem a 300 zl to kupa kasy na 4 latka,to śmieszne

Gość ona252525
w przyszłości pewnie wyjadę ale za pracą,tylko tatuś nie zgodzi się na paszport dla dziecka pewnie

Gość ona252525
poradzicie mi coś?

jeśli ma zaległości to faktycznie idź do komornika, wtedy będzie miał egzekucję z pensji no chyba że płaci zawsze ale z parodniowym opóźnieniem to nie wiem co z tym zrobić...powinien przestrzegać wyroku sądu który mówi do którego dnia miesiąca ma zapłacic

Gość ona252525
dzięki za odzew tylko,że to nie jest tak że spóźnia się kilka dni, dwa razy wpłaci mi alimenty a potem dwa razy nie,nigdy nie wiem czy danego miesiąca wyśle,ma w d***e telefony,co innego gdyby napisał że spóźni się ale tego i tego dnia wyśle a tak to co,nie może tak być,lepiej by było gdyby komornik mu wsiadł na pensje miałabym spokój i nie musiałabym go o nic prosić

no w sumie racja. zrób jak uważasz ale jak pójdziesz do komornika to twój ex na bank się vvk****i i wtedy będziecie mieli jeszcze gorsze relacje, będzie się mścił albo coś

Gość ona252525
już bardziej się mścić nie może,na zameldowanie się nie zgadza,na paszport też nie a alimentów nie płaci,nic innego zrobić nie może. dzięki szkoda że inni się nie wypowiedźą

Gość gość
dziecko powietrzem samym nie żyje. Też chce jeść , pić....... Pisz do Tuska z żądaniem zmiany polityki prorodzinnej na taką politykę jaka jest w innych krajach europejskich . Tz każda kobieta dostaje około 800zł na każde dziecko !!!!! Co Ci mamy powiedzieć więcej ? Na wszystko w tym kraju znajdą się pieniądze tylko na dzieci nie ma !!!!!! SKANDAL

Gość gość
Autorko Czy Ty jesteś Olą Maciejewską ?

Gość veronimineral2424242424
nie jestem żadną Olą :) a kto to?

Gość gość
Ola M. to dziewczyna z podobnym życiorysem do twojego :)