Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny kobiety jak wygladala wasza pierwsza randka

Polecane posty

Gość asiulka101
tu chyba nie chodzi o kolacje w jakiejs drogiej restauracji tylko o herbate w kawiarni gdy jest zimno lub sok gdy jest ciepło. spacer może być ale w taka pogode krotki i koniecznie potem jakas rozgrzewajaca kawa lub herbata;) rozumiem, ze pierwsza randka moze byc rozczarowaniem wiec nie wkladamy w nia tyle energii co do spotkań z kims ukochanym ale jakis poziom trzymajmy :) ja bylam na spacerze na 1 i 2 ale to pazdziernik byl, potem juz chlodno było wiec u mnie w domu... koles nie wydal zlotowki... i juz wiecej spotkan nie było. chyba mielismy inny cel spotkan ;)

Gość gość
Asiulka- strzał w samo sedno sprawy.:)

Gość gość
Moze ktos jeszcze cos doda? Proszę uprzejmie.:)

Gość gość
A mnie facet zaprosił do mc donald na herbatę i jeszcze komentował że jest drogo.po co komentować,wystarczy nie chodzić tam gdzie niby tak drogo.

Gość gość
ja chvce zawsze podymac wiec wydaje jak najmniej a najlepiej wcale, fajnie jak laska dolozy jeszcze do gumek albo sama kupi wtedy jestem dumny z sieibei

Gość gość
A ja z moim spotkałam się w pubie. Poznalismy się w necie ;-). Po 2 godzinach wylądowaliśmy u niego i spędzilismy w lożku dwa dni:-) Dzisiaj 5 lat po ślubie,mamy syna;-) Jest tak samo wspaniale jak na początku.A sex jeszcze lepszy.

Gość gość
Fajnie, piszcie jeszcze.:)

Gość gość
Ufff... całe szczęście, że trzymam się od was z daleka. Zniszczyłybyście mnie z uśmiechem na twarzy. Jednego karmiącego was frajera mniej.

Gość gość
Karmiacego? Herbatą?!:D:P

Gość gość
do modnej knajpy, ale oboje byliśmy tak zestresowani, że po kolei stawialiśmy kolejne heinekeny i wyszliśmy oboje pijani :o na szczęście nie było to nasze pierwsze i ostatnie spotkanie i już 2lata razem jesteśmy

Gość myrasor
Mnie zaprosil do swojego mieszkania gdy weszlam do salonu kazal misie poczuc jak u siebie w domu to co nie potrzebne to z siebie zdjelam on zadzwonil do resteuracji i po chwili dwuch kelnerow sie zjawilo i stol nakryli i sie splawili. same smakolyki na stole byly a i jakas butelka na rozluznie byla Po prawie dwuch godzinach gdy juz pelna bylam i w butelce pol zostalo na igraszki mnie naszlo i pieszczot mi sie zachcialo a gdy przez przypadek na jego kroczu reke polozylam i pale wyczulam to zaraz zdanie zmienilam i jego rycezem sie zajelam,szybko na bacznosc go postawilam faceta na plecy powalilam jego rycerza w swoja spragnionaszparke wlozylam i juz w swoim zywiole bylam bo ile chcialam to sobie jego ryceza w siebie wposzczalam i jeden podrugim orgazm mialam bo w tej pozycji dobra bylam do szczytowania go doprowadzilam i w mojej buzi zakonczyc mu pozwolilam a jego spermy nie zmarnowalam i na druga randke zazaz zaplanowalam za nim z nim sie rozstalam

Gość gość
myrasor- żenujący jesteś :o

Gość kroki
Ale pierwsza, pierwsza czy każda pierwsza z kolejnym facetem? :D Pierwsza, pierwsza poszliśmy do kina - jak się okazało na film dla dzieci - a potem do knajpki. Było bardzo sympatycznie. Kolejna "pierwsza" poszliśmy właśnie na jesieni do parku (pięknego) po zmroku, światła latarni (stylizowanych na stare) rozpraszały mgłę. Było zimno ale też romantycznie :) Potem poszliśmy się ogrzać przy kubku gorącej czekolady. Ostatnia "pierwsza" to też spacer po przepięknym Ostrowie Tumskim we Wrocławiu, również na jesieni. Później nastrojowa knajpka - było naprawdę idealnie.

Gość habababa
Ja zapytałem krótko... Zwalisz mi konia dupą?