Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy musze utrzymywac kontakt z ex

Polecane posty

Gość gość
Wykazałem jakie są te biedne, wspaniałe matki-polki. Łajdaczą się i nie łożą na swoje dzieci. A w odpowiedzi taka właśnie joblana pisze: bo masz małego ptaszka. No niech tu ktoś dojrzy logikę :classic_cool:

Gość gość
Wykazałem jakie są te biedne, wspaniałe matki-polki. Łajdaczą się i nie łożą na swoje dzieci. A w odpowiedzi taka właśnie joblana pisze: bo masz małego ptaszka. No niech tu ktoś dojrzy logikę xxxxxxxxxxxxxxxxx dlaczego na końcu swoich wypowiedzi zawsze prosisz innych o potwierdzenie i przytaknięcie? NIKT CI NIE PRZYTAKUJE!!! więc już o to nie proś! a faktu, że masz małego i nie umiesz się nim posługiwać i tak nic nie zmieni - tym bardzie plucie na matki polki!

Gość gość
i nic nie "wykazałeś'!!! to tylko twoje chore opinie, z którymi i tak nikt się na tym wątku nie zgodził!!!

Gość gość
tylko tobie nasuwają się tak debilne wnioski!!! dlaczego uogólniasz? cały czas piszemy o tobie i twojej byłej! nie o wszystkich kobietach! jeszcze raz dla kundla: to TY nie umiałeś zadowolić swojej kobiety to TY jesteś zazdrosny, że znalazła kogoś innego to TY wylewasz z tego powodu od kilku dni żale z tego powodu to TY swoją nienawiść do niej przenosisz na wszystkie kobiety i wszystkie starasz się obrazić

Gość gość
Przecież ty nie znasz tej kobiety i nie wiesz dlaczego odeszła. To TY wysnułaś teorię - że odeszła dlatego że mam małego. Znaczy to ni mniej ni więcej, że uważasz że kobiety odchodzą od mężczyzn z małymi ptakami i szukają takich z dużymi ptakami. To TY tak stwierdziłaś - nie ja.

Gość gość
tak, stwierdziłam tak i zdanie podtrzymuję!!! odeszła bo jesteś cienki jako facet!!! a jako człowiek - zwykła zawistna menda!!! xxxxxxxxxx i jeszcze jeden wniosek po powyższej twojej wypowiedzi - bycie mendą raczej przeważyło szalę że odeszła bardziej niż bycie cieniasem w łóżku!

Gość gość
To jak to jest? Menda łoży na swoje dziecko żeby mogło się uczyć, a kobieta nie łoży i nie jest mendą?

Gość gość
i od nowa! i w kółeczko! więc kundlowi jeszcze raz: córka jest dorosłym człowiekiem! alimenty płacisz córce, nie matce! wszystkie pieniądze jakie dajesz dodatkowo to wyłącznie twoja wola - i nie możesz mieć o to do kogokolwiek pretensji! nie musisz tego robić! i nie masz prawa wymagać od byłej, żeby córce dawała tyle ile ty!!! a jak córeczka ma do mamy pretensje o za małe wspomaganie finansowe to może jej założyć sprawę o alimenty!!! jest dorosła i pełnoletnia!!!!!!

Gość gość
I od nowa i w kółeczko.... Twoja moralność jest równie plugawa jak twoje obelgi. Pozwolisz że pierdne, splune i żygne. Po czem się oddalę :classic_cool:

Gość gość
nie dziwię się wcale! - brak argumentów zawsze w mendach wywołuje taką reakcję! mam nadzieję, że już tu nie wrócisz!

Gość gość
wiem, że prawda boli! nic na to kundlu nie poradzisz!

Gość gość
I kawałek szkła :classic_cool:

Gość gość
ha ha ha ha ha!!! rozbawiłeś mnie przy niedzieli, kundelku

Gość gość
miałeś oddalić się do swojej budy - a nie wrzucać swoje fotki!!!

Gość gość
Ależ to twoja fotka. Rozbawiona :)

Gość gość
Oplułam monitor. Herbatą :):):):):):):)

Gość gość
a po co masz utrzymywac kontakt z ex?? po to brales rozwod, zeby nie miec kontaktu, powiedz niech sie od ciebie odp******i i juz

Gość gość
kobiety troche konsekwencji... jak kobieta odchodzi od faceta to: mial on malego ne dbal o nia napewno byl katem i pewnie psycholem lajdaczyl sie Jak facet od kobiety to : Znow byl on katem itd;) to jest smieszne ze za wsyztsko obwinia sie faceta!!! zastanowcie sie co piszecie