Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w ciąży jest piękny

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wieczorem kochałem się z żoną (5 miesiąc) - najpierw wypieła się i atakowałem ją na pieska a potem dosiadła mnie i tak pięknie ruszała dupcią, że spust był bardzo obfity i szybki.

Gość gość
I co to było spowodowane ciążą ? Zamiast się cieszyć, że będziecie mieli dziecko to Ty, a bo seks był fajny..FACECI dobrze, że mój taki nie jest...za to znam taki co się cieszyli, bo babce cycki urosły i się chwalili na prawo i lewo..żenada

Gość gość
skąd wiesz jaki jest Twój? w domu inny a poza domem drugie ja.

Gość gość
Wiem, bo go znam :) i on by czegoś takiego nigdy nie powiedział chociaż by dlatego, że ma do mnie szacunek ;)

Gość gość
szacunek, czemu nie. ja nie widzę w tym nic złego. piekne ruszanie dupcią to też nic złego. kolejna niew*******a laska, co to matka wmawiała jej przez lata, żeby nie brać penisa do ust. takie są najgorsze.

Gość gość
dla facetow tylko jedno sie liczy.a jak by ciaza byla zagrozona i lekarz by zabronil sexu to poszedl bys na dzi....?

Gość gość
a ja nie lubie sexu w ogóle, dla mnie może nie istnieć....

Gość gość
Akurat o braniu panisa do buzi to mi nie musisz mówić, bo tak się składa, że biore penisa mojego męża do buzi za każdym razem jak się kochamy, bo jemu to sprawia dużą przyjemność..a mojej mamy to do tego nie mieszaj i jej nie obrażaj, bo to ,ze Ty nie masz szcunku do najbliższych nie znaczy, że ja nie mam..nie będę pozwalać żebyś ją tu obrażał przez swoje urażone męskie ego o ile w ogóle je posiadasz

Kobieto o co Ci chodzi facet pisze, ze sprawie mu przyjemnośc z własną żoną a Ty sie czepiasz, że on tylko o jednym? Nie rozumiem cię.

Gość gość
A jest juz zaokraglona tu i tam? Ja jestem w 8 miesiacu i moj tez moglby sie kochac codziennie, ale ja juz poprostu nie daje rady, a pozatym wydaje mi sie, ze níe wygladam jakos seksownie. Z brzuszkiem to jednak ciezko znalezc odpowiednia pozycje..

Gość gość
Czepia się, bo u niej z sexem sie coś nie układa. Nikt nie mówi o ciąży zagrożonej. Po poprzedniej ciaży przez 2 miesiący był szlaban i na d****i nie chodziłem. Miałem kiedyś dziewczynę , co jej mama mózg wyprała na temat sexu i wielu innych zachowań. Zachowywała się identycznie jak Ty. Więc coś na rzeczy jest!

Gość daro infernooo
chyba coś w tym jest, że facetów podniecają kobiety w ciąży :D

Gość gość
właśnie ma ładny brzuszek, piersi. Niektórym to zawsze źle - bo za często, bo za rzadko, za krótko, za długo. A potem wszystkich ganią na forum.

Gość gość
Z moim sexem jest wszystko ok, tylko wydawało mi się, że to jest intymna sprawa dwóch osób, a nie temat o którym trzeba pisać na forum internetowym..

Gość gość
Rozgryzłeś mnie, z domu wyniosłam nauki o potrzebie seksu jedynie do prokreacji, facetom jedno w głowie. Mamusia miała rację, wszyscy jesteście jednakowi.

Gość gość
Wyszło szydło z worka, przyznała się że to wina mamusi.

Gość gość
piękny to może jest tak do 7 miesiąca, później jak brzuch jest wielki dziecko kopie i się ciągle rusza, nie można znaleźć wygodnej pozycji, po orgaźmie są nieciekawe skurcze macicy..... nie widzę w tym nic pięknego.

Gość gość
Piękny to jest wtedy w ogole jest. Moj mąż unikał mnie od 4 miesiaca ciązy, traktował jak trędowata i w efekcie do 2 miesiecy po porodzie w ogole sie nie dotykalismy.Moja samoocena spadla do zera

Gość gość
ciekawe czy takie chętne będziecie w 35-40 tygodniu jak ruszac się ciężko boli kręgosłup i macie skurcze przepowiadające, Mówie z autopsji bo kocham seks mąż również ale w 8-9 miesiącu było już po prostu ciężko-mimo ze ochota była a ja z 58kg ważyłam 69-po ciąży zdecydowanie lepiej.

Gość gość
Ja kiedyś chodziłem do ciężarnej panienki, super laska była i pozwalała strzelać sobie na rozchylone wargi zromowe, co niniejszym czyniłem :-) Ale miałem orgazmy. PS. nie, nie wkładałem jej fiuta bez gumy. Tuz przed dojściem wychodziłem z niej, ściągałem gumę i tryskałem na srom. Mega odjazdy miałem.