Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nauczycielce wypada mieć konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
Nie, k****, ale wstyd. Nikomu normalnemu nie wypada.

Gość gość
Oczywiście że tak każdy mam prawo mieć spotkać sie z kim chce i co robić z nimi .

Gość gość
tylko w Polsce są zacofańcy z kamienia łupanego.trzymam za ciebie kciuki nie daj się zaszczuć tymi burakami ze wsi masz prawo sobie kogoś szukać na randkach to nie jest portal erotyczny,tam można poznać porządnego człowieka.tam też są porządni ludzie w takiej sytuacji jak ty,którzy nie mają czasu kogoś poznać .Od razu cię onenili taka mądra a nikt cię nie chce ble ble ble pustaki mają się nie wiadomo za kogo żeby kogoś oceniać.W Polsce jest dużo zawiści ludzie są wredni i tylko patrzą żeby kogoś wyśmiać. Takie jest moje zdanie...

Gość gość
Nauczycielka tez człowiek,a czy uczniowi wypada na takie kąty wchodzić

Gość gość
2013-11-23 16:16:25 [zgłoś do usunięcia] gość głupia pipko nikt nie pisze, że jej nie wolno szukać drugiej połówki o ile nie chce tylko seksu czy umieszcza kontrowersyjne zdjęcia!

Gość gość
A chociaz by chciała tylko sexu to co z tego po pracy to jest jej sprawa czym sie zajmuje byle by tego w pracy nie ujawniała przy dzieciach

Gość gość
no właśnie. co to znaczy:o ile nie chce tylko seksu??? co w tym złego? zyjemy w wolnym kraju, czy w arabskim zadupiu? a może w katolandzie? jakim prawem zaglądacie komus do łóżka, pytam się?

Gość gość
a chciałabyś by taka kobieta wychowywała czy uczyła twoją córkę czy syna? np w klasach 1-3 albo w przedszkolu? uczniowie nie będą szanować kobiety/ nauczycielki, która sypia po kątach z facetami z neta. i jaki ona daje przykład takim zachowaniem? równie dobrze można oddać dziec***od naukę u prostytutki. Nauczyciel tak jak rodzic jest w pewien sposób autorytetem. Dlatego nikt nie ma nic złego w szukaniu połówki o ile nie dostarczamy kontrowersyjnych informacji czy zdjęć.

Gość gość
a jak facet cie będzie zdradzał ale nie na twoich oczach czy dzieci to wszystko jest ok?

Gość gość
a skąd niby ludzie się mają o tym dowiedzieć? wątpie żeby ktokolwiek chodził i chwalił się że umawia sie tylko na seks, to intymna sprawa.

Gość gość
Tak, niech da zdjęcie z gołą pipą na wierzchu, twarzą i napisze, że szuka na seks i taki przykład daje dzieciom. Dziecko lub rodzic to znajdą i będą zachwyceni. Prostytutce to uchodzi i innym profesjom, ale nie nauczycielce pracującej z dziećmi.

Gość gość
Ludzie. Nauczyciele tez maja uczucia. :-D Troche tolerancji.

Gość gość
to juz zalezy od pani, jestem uczennica 2 klasy liceum i calkowicie przez przypadek znalazłyśmy profil naszej wychowawczyni na sympatia.pl (wpisalysmy jej imie i nazwisko w wyszukiwarke i wyskoczyło, uczniowie czesto tak robią), chcąc nie chcąc, za tydzień wiedziało pół szkoły.

Gość gość
hahahhaha no juz to widzę :P chyba myla ci sie portale typowo erotyczne z randkowymi? :P na randkowych zazwyczaj usuwaja profile jesli jest pokazana nagosc, ALE to nie znaczy że nie mozna sie umowic na seks. co innego wrzucic gola fote, a co innego poznac sie, spotkac sie i pojsc do lozka. co za moherowy narod!

Gość gość
Kiedyś założyłam. Byłam wtedy samotną matką nastolatka. To było głupie, od razu mnie namierzyli jego koledzy. No i uczniowie. Musiałam szybko skasować.

Gość gość
do 17.25 a co nauczycielka na lekcji ma uczyc dzieci czy opowiadac jak jej bylo dobrze z kolesiem zapoznanym na portalu randkowym ksieza molestuja dzieci a tez je puszczamy na lekcje religi

Gość gość
z życia wzięte ... >na szczęście była już< żona założyła sobie takie konto na portalu randkowym ... Bardzo jej brakowało "normalnych" relacji z ludźmi - tak zawsze mnie utwierdzała. Tak bardzo ją wciągnęło życie wirtualne że straciła głowę dla jakiegoś faceta .... podobno miłość życia :-) . Hmmm tak bywa - odeszła dla niego , zostawiając dziecko i męża . Długo niestety nie trwało jej szczęście - Dżolo P*****lo - okazał się zwykłym podrywaczem jakich 95% w necie na portalach. Zostawił ją ... Potem znów sie zakochała w wirtualnym facecie: który okazał się być zabawnym szukającym przygód uczniem. Wyszły na wierzch pikantne - dość zabawne w sumie rozmowy ... czego konsekwencje nawet w dużym mieście były dość bolesne dla niej. Dziś - mówi gdybym była mądrzejsza .... życzę Tobie też tej mądrości życiowej ... Normalny Facet ;-)

Gość gość
gość do 17.25 a co nauczycielka na lekcji ma uczyc dzieci czy opowiadac jak jej bylo dobrze z kolesiem zapoznanym na portalu randkowym ksieza molestuja dzieci a tez je puszczamy na lekcje religi xx Ale co mają inni do tej sprawy? Nie księża molestują dzieci tylko konkretne osoby. Nie każdy ksiądz molestuje tak jak nie każda kobieta się puszcza. Gdybyśmy tak uogólniali to istniało by tylko zło. A przecież i dobro jest.

Gość gość
nauczyciel to też człowiek, sra,pierdzi,pije i się pieprzy

Gość gość
Nauczyciele mają być gorsi od innych? dlaczego mają być dyskryminowani?

Gość gość
zaloguj się na edarling, tam jest spora anonimowość .

Gość gość
Na początku oral , anal ..., a póżniej sex:))

Gość gość
A czy wypada jednemu facetowi zapinać innego, wychodzić na ulice krzyczeć o tym i oczekiwać, a wręcz żądać aprobaty i pochwały?

Gość gość
Zdesperowani? To mało o tym wiesz. Może i są tacy, ale są też i inni, bardzo wartościowi ludzie, więc ich nie obrażajcie, że zdesperowani. Jeśli ktoś ma trudności w poznaniu kogoś na ulicy ( bo na przykład nie chodzi na imprezy ), to nie znaczy, że jest zdesperowany. A wy, skoro nie jesteście zdesperowani, to po co z kimś jesteście? Po co? Poczekajcie sobie jeszcze z pięć lat na przykład, pobawicie się, będziecie - jak to mówią - "wolni"...więc po co z kimś jesteście? Może to wy jesteście zdesperowani? Portale randkowe są jednym ze sposobów poznania drugiej osoby i nie są absolutnie czymś gorszym. Ja też wykonuję zawód publiczny, mam pacjentów, szkolę, a to nie znaczy, że nie mogę szukać kogoś w ten sposób. To jest moje życie prywatne i nic złego nie robię. A jeśli komuś to przeszkadza czy nie umie tego zaakceptować i zrozumieć oraz uszanować, to jest to jego problem, nie mój. Masz prawo do swojego szczęścia i miłości, nie pozwól, by opinia innych Ci w tym przeszkadzała, bo to byłoby wtedy chore. Pozdrawiam Cię i nie musisz się niczego bać.

Gość gość
No jak jest mężatką to raczej nie. Jeśli natomiast jest wolna, to - jak samo określenie wskazuje - wolno jej, czemu nie? Cóż by w tym miało być nagannego? Nauczycielce wolno poznawać ludzi tylko przy pomocy swatów lub biur matrymonialnych? To chyba nie ta epoka. Swoją drogą, trzeba wykazać trochę ostrożności, bo młodzież bywa złośliwa i różne dowc**y się jej trzymają.

Gość gość
Oczywiscie ze nie wypada. W koncu nauczyciel to juz nie czlowiek.

Gość gość
Witaj ! Uwazam,ze stwarzasz problem tam,gdzie go brak ! Jestes czlowiekiem jak kazdy inny a jako nauczycielka masz napewno do zaoferowania o wiele wiecej intelektu niz niektore,obecne na portalu panie. Wiec smialo do przodu.Chetnie Cie tam znajde i popisze z Toba.

Gość gość
ale wy jesteście tępe! Jasne, że może szukać połówki ale nie wypada by nauczycielka szukała tylko seksu czy wstawiała nagie zdjęcie itd.

Gość gość
Uwazam ze moze miec konto jesli ktos uwaza inaczej niech to uzasadni jak widze te wpisy ze to osmieszanie sie to mi sie smiac chce czym jest to osmieszanie skoro tak piszecie? przeciez to normalne ze chce kogos poznac to ma kontona portalu randkowym nie widze w tym nic dziwnego czy tez smiesznego