Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nauczycielce wypada mieć konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
Jestem nauczycielem. Parę lat temu założyłam konto na profilu randkowym. Tam poznałam mojego męża, z którym jestem już kilka lat i mamy fantastyczną córeczkę. Ważne jest żeby nie podawać zbyt dużo informacji o sobie i takich zdjęć, na których jest się rozpoznawalnym. I jeszcze jedno, trzeba podejść na luzie - ja najpierw spotkałam paru świrów, erotomanów i dziwaków, aż w końcu poznałam T. :-)

Gość hankafranka
To dziwne,ale wiele nauczycielek jest właśnie samotnych.Najpierw w głowach im się przewraca i chcą być singielkami-( czytaj:nie dbać o męża i zasady związku małżeńskiego), a za kilka lat biorą wszystko jak leci..tzn. nie gardzą żonatymi, rozwodnikami , dewiatantami aby tylko mógł jeszcze...dostarczyć doznań.Tylko niewyżyte baby szukają tam przyjemnośc***oukładana kobitka znajdzie to czego szuka bez rozgłosu i wołania o pomoc ..bo mi się chce.Zdjęcia na takich portalach to jak casting i oczekiwanie na propozycję, a nawet chwalenie się ilością propozycji.Żałosne i niebezpieczne.

Gość gość
w moim miescie pełno nauczycielek miało profile,bo mi znajoma pokazywała,i to takie,co im łóżko nie stygło,i wiecznie były poszkodowane ,bo żaden im nie odpowiadał, to jeszcze na necie szukały!żenujace

Gość gość
hankafranka - a ty co, statystyki prowadzilas??

Gość hankafranka
statystyki nie są potrzebne- samo życie-dla tych które lubią rozgłos

Gość gość
ale pieprzysz to samo moge sobie wymyslec i napisac o jakiejkolwiek grupie zawodowej.

Gość gość
przecież nauczycielki to taka elita, facec***owinni się do nich w kolejce ustawiać, a muszą szukać na portalach randkowych.

Gość gość
niby czemu elita? taki sam zawod jak kazdy inny

Gość gość
czy nauczycielka moze miec konto na badoo?

Gość zofijka1
Może, ja posiadam na epolischwife.pl :)