Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ubrac na uroczysty obiad rodzinny w restauracji

Polecane posty

Gość gość

Dostalismy zaproszenie na uroczysty obiad rodzinny w reasturacji z okazji 80 urodzin wujka. Wogle nie chodze na zadne imprezy, uroczystosci. nie mam nawet co na siebie zalozyc. bo na codzien nosze zwykle dzinsy i bluzke. Jak sie ubrac?Tzn. w co? mam 29 lat. pomoze ktos. moze jakies linki podesle. bede wdzieczna,

Gość gość
Mała czarna, jakas prosta na każdą okazje dobra

Gość gość
Najlepsza będzie prosta sukienka :) najlepsza na każdą okazję ;))

Gość gość
nie lubie sukienek. moze jakies spodnie i bluzka. tylka jaka? i jakie spodnie? moze jakies linki.

Gość gość
ale ty w ciąży jesteś?

Gość gość
Nie lubisz sukienek ? Co z Ciebie za kobieta ?? To zaszelej raz i kup, tylko nie za krótką i wygodną do tego wygodne buty i będzie super..sukienka jest najlepsza na każdą okazję

Gość gość
ja jestem wytsoka mam 174 wzrostu. dziwna budowe ciala i od zawsze ciezko bylo mi dobrac odpowiednia sukienke.

Gość gość
O dziwo mam taki sam wzrost jak Ty i noszę sukienki :) czuje się w nich bardzo dobrze, figura ? Jak dobierzesz dobry krój to będzie dobrze leżeć :)

Gość gość
moj problem to tylek. latem przymierzalam pelno sukienek i w zadnej nie jest mi ladnie.

Gość gość
no nie mów, że żadnej spódnicy nie masz a jak chodziłaś na egzaminy na studiach czy na rozmowy o pracę? klasyczka spódnica, jakaś ładna bluzka i heyah !

Gość gość
nie mam zadnej spodnicy. tylko jakis stary garniutru jeszcze na maturze mialam. o i sukienke ze studniowki. nie kupuje takich reczy bo nigdzie nie chodze. wiec zawsze uwazam za zbedny wydatek. wole cos kupic co nosze na codzien.

Gość gość
to ubierz najbardziej klasyczne spodnie jakie masz i do tego białą bluzkę

Gość gość
mam 3 pary spodni materialowych na kant. ale bluzek eleganckich nie mam zadncyh.

Gość gość
Skoro masz duży tyłek to może kup sukienkę prostą, bez odcinania pod biustem itp...najlepiej ze wzorkami to jeszcze lepiej zamaskuje

Gość gość
https ://www.google.pl/search?q=prosta+sukienka+ze+wzorkami&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=htaPUs-oB6mF4ATN94G4Dw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=632#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ARIsWq5DapvokM%3A%3B1DeHQ7r4cCKYrM%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.deezee.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252F2013%252F09%252Ff01.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.deezee.pl%252F2013%252F09%252Fsukienki-dla-drobnych-kobiet-sprawdz-w-ktorych-bedziesz-wygladala-dobrze%252F%3B500%3B600 Coś takiego bez spacji po https

Gość gość
przy wzroscie 174 waze ok. 60 kg. od zawsze mialam wypiety tylek. niby sukienka ok ale unosi sie do gory przez tylek.

Gość gość
To kup taką, żeby luźno opadała a nie obciskała :) z resztą mogę Cie pocieszyć, większośc facetów uwielbia szczupłe laski z większym tyłkiem :)

Gość gość
klasyczne spodnie +elegancka bluzka

Gość gość
wiem o tym. jak bylam nastolatka to nie moglam normalnie przejsc obok grupki chlopkaow. bo tylko komentarz ale ma super tylek. zawsze mialam jedrny, wypukly tylek. w sumie dalej mam ale juz troszke opada ale pracuje nad tym. o znalazlam idealne okreslenie- sterczacy tylek.

Gość gość
Więc kup sukienkę i będziesz wyglądać EXTRA !!

Gość gość
a moze jakis link ze spodniami i bluzka. jakie buty do tego, kurtka?

Gość gość
wole jednak jakis zestaw bluzka i spodnie eleganckie. przydadza sie na inne okazje.

Gość gość
O matko, to nigdzie nie wychodzisz, nie bywasz? Jesteś tak szpetna, że nigdzie nie zapraszana, czy tak biedna, że tylko po barach mlecznych? Co za tragedia.

Gość gość
jestem tak brzydka ze tylko noca wychodze.

Gość gość
Kobieto to w takim razie po co pytasz nas o zdanie skoro na swoim się opierasz ? A idż w tych swoim spodniach i bluzce..nie chodź w sukienkach, masz rację..i ubieraj się jak własna babcia, chociaż ona to chyba chociaż w spódnicach chodzi

Gość gość
nie mam butow do sukienki. nie nosze takich rzeczy wiec nic nie mam w szafie. przeciez tez mozna zalozyc spodnie i jakas bluzke.

Gość gość
gość no nie mów, że żadnej spódnicy nie masz a jak chodziłaś na egzaminy na studiach czy na rozmowy o pracę? klasyczka spódnica, jakaś ładna bluzka i heyah ! + a gdzie jest napisane, ze trzeba isc w spodnicy? Osobiscie tez spodnic ani sukienek nie nosze , bo ich nie znaosze, sa niewygodne. Autorko - elegancke spodnie i ladna bluzka i bedzie super!

Gość gość
Nie masz butów do sukienek ? Żadnych butówe na obcasie nie masz ? Zwyłych całych czułenem albo kozaków ? To elegancka impreza więc buty na obcasie obowiązkowo muszą być !

Gość gość
Do sprzątania czy do siedzenia na kasie to wystarczy byle co. Eleganckie ubranie nie ca dla byle paciarap. Jak ktoś jest urodzonym tłumokiem, to mu najlepsze ubranie nie pomoże.

Gość gość
nie nosze takich rzeczy wiec nic nie mam.