Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiantkaa

Przyjaciel i milosc prosze o rade

Polecane posty

Gość agiantkaa

Witam. Jesteśmy przyjaciółmi.. jest idealnie. Wspaniale się dogadujemy. Te same zainteresowania, tematy. Rozmawiamy o wszystkim. Gdy się nie widzimy, to rozmawiamy przez tel po ok 2h dziennie, piszemy po nocach. Zwierzamy się sobie, wiemy wszystko. Jakieś 4 miesiące temu poznał dziewczynę, w której się zakochał i bardzo mu na niej zależy. Ona zdradza go po kątach o czym on sam mi mówi. Ciągle mi o niej opowiada. Boli okropnie.. ale przecież nie mogę powiedzieć, że nie będę o tym słuchać, bo to przyjaciel. Mieli już się rozstać, bo przespała się z 2 mężczyznami. Ma 17 lat.. ale ja nie będę mu nic zabraniać, bo nie mam do tego prawa. Jeśli tylko jest szczęśliwy - niech będzie. Od jakiegoś tygodnia baardziej się do siebie zbliżyliśmy. Cały czas mówiliśmy do siebie ładnie typu; słoneczko, skarbie itp. Dziś w ciągu 30 min usłyszałam, to 3 razy. Nie wiem czemu, ale to jest tak słodkie, gdy on, to wypowiada... I czasami już nie wiem jak, to odbierać. Martwi się o mnie, stara się. Właśnie napisał mi, że przepraszała go i znów są razem. Tzn. on jest zagranicą, ona w Polsce. Poznali się na weselu. Widzieli.. ok 10 razy. Po prostu cholera mnie strzeliła i napisałam mu, że nie wiem czy będę osiągalna w tym tygodniu.. Wszelkie konteksty, które mogłyby doprowadzić w końcu do myśli, że kocham go są odbierane jako niejakie, stare podrygi miłosne do byłego. Nie wiem jak mam się zachowywać, cholera.. NIE ZAMIERZAM ROZBIJAĆ ZWIĄZKU, ale irytuje mnie słuchanie o niej :(

Dodatkowo.. on jest moim wymarzonym i idealnym mężczyzną, a ja jego kobietą. Często żałujemy, że nie ma innych takich, bo, to przyjaźń, a nie warto psuć takiej przyjaźni dla związku, który może się nie udać, ale boje się też, że, to może być ten... Moje uczucie mnie dobija :(