Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad 75proc polskich nastolatek uprawiało lub uprawia seks za pieniądze

Polecane posty

Gość gość

Przerażające statystyki!

Gość gość
nie 75:% tylko ok 60% i nie uprawia seks a wykorzystuje swoje ciało do celów zarobkowych ja znam takie statystyki z połowy tego roku. Badania zostały zlecone na rzecz fundacji Panoptykon

Gość mraauuu
masakra :(

Gość gość
Są różne badania. Oficjalne i nie oficjalne, prywatne itd . Są też takie że jest ok 80%. A w domku udają takie poukładane..

Gość gość
nie taka maskara tak zmienia się rzeczywistość ,dostęp do "seksu" i hałas wokół niego zmieniają postrzeganie i wg młodszych ludzi nie jest to nic niezwykłego tyle,że starsi uważają to za łagodnie mówiąc grzechy.Nie jest to poprawne ale nie ma co osądzać. Nie chodzi tu tylko o prostytucje jako taką a np pokazywania swojego ciała w sieci czy nie tylko pokazywanie...szeroki bardzo temat

Gość gość
No i dobrze :) tak to jest jak mamuśka ma chcicę, ale pieniążków nie. Lepiej uprawiać seks za pieniądze niż chodzić jak ten dziad ostatni i być powodem do śmiechu w gimbazie lub wyżej. Życie.

Gość gość
Tak wysoka podaż płatnego seksu prowadzi do jego dewaluacji. Dziewczyny mogą zapomnieć o stawkach po 200-300 złotych za godzinę. Obecnie tzw. "full serwis" w wykonaniu licealistki wart jest 50 złotych, a w przypadku studentki - 100 złotych.

Gość gość
nie przesadzaj nie każdy, wielu nie obchodzi co inni,interesują się sobą. Co mnie obchodzą sąsiedzi czy inni? Mam swoje sprawy nie obchodzi mnie ich życie niech nawet skaczą:D

Gość gość
W małych miasteczkach licealistki mają nawet stawki 20-50.

Gość hauu
Wy mi lepiej powiedzcie czemu nikt nie chce pozostałych 25%

Gość gość
Pozostałe 25% to wyjątki :) Skarby dla wybranych ,a inni muszą płącić za szmatki no niestety

Gość gość
Po prostu w obecnych warunkach ekonomicznych licealistka nie dostanie więcej jak 20 złotych za obciąganie lub 50 złotych za oral i anal. Studentka, jeżeli jest ładna, może za "full serwis" dostać 100 złotych.

Gość gość
Jedźcie sobie do Tajlandii tam macie godzinkę z nastką w przeliczeniu za 2,50zł

Gość gość
Polki to jednak drogie są ciągle :/ Mam nadzieje że pozostałe 25% też zacznie pracować i stawki spadna poniżej dychy ;) Kwestia czasu

Gość mataczz
wreszcie zaczyna byc normalnie

Gość gość
5 dych za ładną licealistkę? Zapomnij. W maturalnej pod koniec jak zaczęłam to brałam 300, i to nie full serwis.

Gość gość
A wszyscy mówią że za PO drogo w Polsce

Gość gość
Czy te 25% to skarby? Hm.. Prują się za darmo jak nikt nie widzi.

Gość gość
to że ty bralas 300 to nie znaczy ze inne braly po 50. A 300 to zdzierstwo ... jakies naiwniaki sie na to zlapia moze. A inni za 300 6 razy pukaja :) EKONOMIA

Gość gość
Jakaś naprawdę ładna i świeżynka to mozę liczyć ew na 100

Gość gość
Głupia byłam, że wcześniej nie zaczęłam, ale wierzyłam, że rodzice mi pomogą lub facet. A tu h*j. Życie.

Gość gość
ale p********ie ;D

Gość gość
dziwne czasy mamy. Dawniej prostytutki to stały gdzieś po krzakach, pochowane,a dziś każda ktora widzisz w szkole, pracy, w sklepie daje for many

Gość gość
Jakie 25%, wbrew waszym chęciom usprawiedliwiającym wasze kurewstwo nie wszystkie nastolatki uprawiają seks w ogóle, nie mówiąc o pieprzeniu się za pieniądze :D

Gość gość
Im dłużej trwa spowolnienie gospodarcze związane z globalnym kryzysem (który trwa już 5 lat), tym więcej dziewczyn oferuje seks za pieniądze, konkurencja rośnie i stawki spadają. Wynika to nie tylko z konkurencji, ale również z tego że faceci mają coraz mniej kasy. Edukacja jest droga (nawet na poziomie liceum), rodzice skąpią kasy, pracy brakuje (nawet po studiach)... a jakoś żyć trzeba. Jeżeli licealistka chce się przebić na rynku to musi zaczynać od 50 złotych za "full serwis" (oral, waginalny i analny). Jeżeli zdobędzie renomę to po 2-3 latach może liczyć nawet na 100 złotych. Studentka może od razu zacząć od 100 złotych.

Gość gość
nauka religii nie poszła w las, wyspowiada się , da na tacę, jako pokuta i znów dziewicza i czysta, może uprawiać miłość płatną, bo za friko to z Renią Rączkowską

Gość gość
Te 25% to zbiera żetony na SZOŁAPIE

Gość gość
Co prawda wiele nastolatek uprawia już seks itd ale z tym seksem za pieniądze to myślę że te statystyki sa bardzo przesadzone

Gość gość
Zrszta mam dużo ładnych koleżanek i może tylko jedna to robi za kase

Gość gość
a reszta sie nie przyznaje