Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

molestowanie doroslych czy jest karalne

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16lat. mój brat ma 18.. mowil mi że nasz wujek (który jest homo) ostatnio gdy on (mój brat) był pijany to wujek go molestowal. robił mu loda i próbował się że tak powiem nabic na członka mojego brata. martwię się o brata bo nie je i w ogóle jest przybity. chcemy iść z tym na policję ale nie wiemy czy jak dorosły molestuje dorosłego który jest pijany to czy ten podlega karze. szukaliśmy czegoś na ten temat ale jest tylko o molestowaniu nieletnich..

Gość gość
dziecko, to się g***t nazywa...

Gość gość
Dodam tylko że mój brat nie był w stanie się bronić bo był tak pijany. mówił że czuł jak by był sparaliżowany od szyi w dol a po wszystkim usnal. wydaje mi się że wujek mógł mu coś wsypac do piwa bo brat jak do niego przyszedł to pił piwo jeszcze u niego.

Gość gość
Nie doszło do sexu analnego bo brat nie miał erekcji i tylko był ten lód..

Gość gość
policja nie policja taka sprawe zalatwia sie tak ze twoj brat idzie do wujka i spuszcza mu solidny wpiertol ;) jesli czuje ze sam nie da rady bierze ze soba ojca lub kolege i zagraza ze jesli sytuacja sie powtórzy wpiertol bedzie jeszcze gorszy i tyle;)

Gość gość
dziecko; g***t to doprowadzenie do czynności seksualnych wbrew woli zaintersowanego. I uwierz mi, że nie trzeba być zerżniętym analnie, żeby być zgwałconym

Gość gość
czy pocalunek i pieszczoty piersi to tez czynosci sekualne???

Gość gość
Brat nie może bo już ma zawiasy za pobicie. proszę.. powie mi ktoś czy to jest karalne ? Bo brat się boi że tylko się wykupi jak pójdzie na policję a okaże się że oni nic nie mogą zrobić..

Gość gość
Aha czyli spokojnie możemy iść na policję i zgłosić g***t tak ?

Gość gość
Tak - to jest karalne.Wiek nie ma nic do rzeczy.to było molestowanie i usiłowane g****u.

Gość gość
Dobra. dziękuje za pomoc :)

Gość gość
poszlam z facetem na spacer, usiedlismy na lawce i on zaczal mnie calowac******scic piersi, ja nie chcialam, odsunelam glowe, a on mnie mocno przyciagnal, to bylo wbrew mojej woli no ale na spacer sie w koncu sama zgodzilam.. co o tym sądzić?

Gość gość
doradzi mi ktos