Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem juz co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

Prosze pomozcie mi ustalic jakas diete najlepiej jakas warzywna bo juz nie mam pojecia co zrobic...jestem teraz w ostatniej klasie technikum i wiadomo jaka jest mlodziez, nie chce zeby cos zauwazyli bo beda sie ze mnie smiac...a schudnac chce bardzo...

Gość kjcbrkjhc buhdu
hej ;) ja jestem na diecie od 3.10.2013 i schudlam juz 12kg ale jest troche poswiecenia. przede wszystkim 5 posilkow dziennie w minimalnym odstepie 2h a max 4 i po 18.30 nie jeśc no i oczywiscie zero fast foodów i slodkiego. ja akurat ciwcze tez 4 razy w tyg po 1 h ale zalezy ile chcesz schudnac. ja choruje na niedoczynnosc tarczycy i przytylam ok 15 kg w roku i teraz sie za siebie wziełam :)

Gość gość
Oooo z nieba mi spadasz !! A napisalabys mi swoj jadlospis dokladny? Tez zamierzam cwiczyc i wytrwac aby schudnac ok. 20 kg....

Gość gość
Ale nie chcesz, żeby co zauważyli? Że się odchudzasz?

Gość gość
to ty jaskierka'

Gość gość
Wiem ze to glupie ale tak... zaraz sie zacznie gadanie itp...

Gość gość
co głupie?

Gość kjcbrkjhc buhdu
podam ci np co dzisiaj jdłam ok ? rano ok 8 jogurt jogobella 0% owocowy ale nie light ok 10.30 chleb razowy ze sałata pomidorem i białym serem. 13 obiad dzisiaj mialam 150g piersi z kurczaka zmazonego na łyżce oleju z przyprawa do gyrosa plus surowka 15.30 chleb typu wasa z dzemem niskoslodzonym. a na kolacje ok 18.30 dzisiaj mam sałatke z jajka gotowanego plus pomidor i ogórek :) no i ok 1.5l wody :)

Gość gość
a nie lepiej na sn zjesc chleb a potem jogurt?

Gość kjcbrkjhc buhdu
zapomniałam napisc o 10.30 2 skibki . o 15.30 4 x wasa i na kolacje 2x wasa :)

Gość kjcbrkjhc buhdu
no własnie nie :) ja mialam tak podane od kolezanki ktora byla na diecie :)

Gość gość
a ja mialam od lekarza diete inaczej wlasnie rano chleb a potem jogurt

Gość gość
każdy pewnie ma inaczej pod siebie. ja i moja kolezanka choryjemy na tarczyce .... no i pod wyniki krwi. roznie to bywa. no i zależy kto co lubi. i ile ma do zrzucenia :) wazne ze sa efekty

Gość gość
To teraz jak jesteś gruba to się nie śmieją i zaczną dopiero jak się wreszcie za siebie weźmiesz? Zresztą jak schudniesz, to przecież i tak wszyscy zauważą.

Gość gość
Nie no w sumie nie ma takiej tragedii ze mna... jeszcze 1,5 roku temu bylam szczupla...chcialabym do konca szkoly schudnac te 20 kg... a z dieta nie chce sie obnosic bo to raczej indywiduanlna sprawa kazdej z nas...

Gość kjcbrkjhc buhdu
no powiem ci ze moje kolezanki od kiedy schudłam sa do mnie sceptycznie nastawione. i nawet za bardzo ze mna nie gadaja. ale troche wydaje mi sie ze to z zazdrosci.... choc nie jestesmy nastolatkami bo ja mm 25lat a one wiecej

Gość gość
Sama widzisz, że skoro to indywidualna sprawa, to trzeba robić swoje i głupimi komentarzami się nie przejmować. Jak ktoś wyśmiewa dążenie do poprawy sylwetki i zdrowia, to źle świadczy o nim, a nie o odchudzającym się.

Gość kjcbrkjhc buhdu
dlatego ja sie tym nie przejmuje :) nie zalezy mi na fałszywych koleżankach , mam męża i dobrze że on mnie wspiera :) ale zyczę powodzenia. dzisiaj wychodzę ale moge ci napisac co mniej wiecej jeszcze jest w mojej diecie :)

Gość gość
Jeju dziwczyny dziekuje Wam bardzo za te slowa... zaczynam wierzyc ze wytrwam w tym ;)

Gość gość
Pewnie, ze chce...pisz wszystko co moze mi pomoc ;))

Gość gość
najwazniejsze z e chcesz schudnac a innymi zazdrosnikami sie nie przejmiuj , powodzenia :) dasz rade

Gość kjcbrkjhc buhdu
powiem wam tylko tyle - myslałam ze bedzie gorzej wytrzymac ale jest ok :)

Gość kjcbrkjhc buhdu
jutro jem tak 8 owsianka na mleku .5% z jadłkiem i cynamonem 10.30 2 skibki chleba razowego z salata i pomodorem plus galat :0 13- rybka smażona na 1 łyżce oleju z kapustą kiszona ryby tak ok 150 g a kapusty do 300g 15.30 miseczka galaretki z truskawkami 18.30 -4 szt pieczywa wasa z pomidorem i ogorkiem i serek wiejski całe opakowanie

Gość kjcbrkjhc buhdu
chodze 3x na zumbe na 1 h a raz w tyg na aerobik :) no i duzo pic niegazowanego :)

Gość kjcbrkjhc buhdu
mleko 0.5% :)

Gość gość
i jak wam idzie?

Gość gość
Cześć ;)) no ja dzięki dziewczynom ktore wypowiedzialy sie wyzej postanowilam juz na serio sie za siebie wziac i to bez zadnego wstydu przed kolezankami. Mam to gdzies. Bede robic swoje. Juz od jutra. Tak tak tak !!!!

Gość gość
masz racje - tak trzymaj :)

Gość gość
Dziękuję, dziękuję. Będę na bieżąco zadwać relacje ;)

Gość gość
ja mam 5 kg i cos mi nie wychodzi brak mi silnej woli boje sie ze jak tego nie zrzuce to do konca roku bede miala 10 kg , wiec od jutra zaczynam mz