Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość pytanie nr 1
A później w kwietniu dowali śniegiem i temperaturą -10 ;) Mnie w zimie najbardziej stresuje jazda samochodem, drogowcy zwykle przez sporą część sezonu są " zaskoczeni" więc wiadomo jak to wygląda. Z innej beczki - nie masz wrażenia, że tematy na forum są coraz durniejsze? Jakiś urodzaj... mi się już nawet tytułów nie chce czytać... dziś moim ulubionym był: jak często się myjecie? :D :D

Gość d666a
Wybacz, w ostatnim czasie nie czytam forum :) Tylko odświeżam ten temat.

Gość pytanie nr 1
W sumie ja też dość rzadko, dziś się skusiłam:) I żałuję hahahaha Garnek zryty na 2 dni ;)

Gość d666a
no,jest dużo pierdół i nawet dziś nie chce mi się czytać tego :) a niech sobie piszą co chcą

Gość pytanie nr 1
Wolność wypowiedzi - zdobycz socjalizmu, Wolność po wypowiedzi- zdobycz demokracji :D A Ty chory to może sobie ciśnienia nie podnoś czytaniem topików ...

Gość d666a
mi ciśnienie nie skacze od takich głupot :D

Gość pytanie nr 1
To od czego Ci Skacze? :)

Gość d666a
jak mnie ktoś w****i

Gość pytanie nr 1
To się rozumie samo przez się :p I nie ryzykuję już dzisiaj dalszych pytań w trosce o Twoje ciśnienie ;) Śpij dobrze! Cholera jak mnie teraz kuszą chipsy...nie dam się...nie dam...nie...

Gość d666a
a co Ty masz z tym strachem przed chipsami? :D

Gość pytanie nr 1
Czipsofobia- nowa jednostka chorobowa :D Wiesz, chodzi o to, że źle się czuję jak coś zjem przed snem, i tak kiepsko u mnie ze spaniem więc po co sobie jeszcze utrudniać. Choć czasami ulegam :) "gupia" :p

Gość d666a
tak? A ja słyszałem,że "jama brzuszna przed snem MUSI być szczelnie wypełniona. I jest to naukowo udowodnione" :D :D haha A tak na poważnie,jak się to objawia? Serio źle później śpisz?

Gość pytanie nr 1
Serio,serio. Zle sie czuje, jak cos zjem bezposrednio przed snem tzn. wiesz...z chipsami to sie nie ograniczam do kilku sztuk tylko schodzi mi tak pol duzej paczki ;) organizm zajmuje sie trawieniem i ma ciezko ze snem. To co napisales o szczelnym wypelnieniu jamy brzusznej to znowu ja pierwszy raz slysze, zawsze bylo- ostatni posilek 2-3h przed snem. Moze ta Twoja zasada to sie tylko pakerosow tyczy? A gdzie Ty to w ogole czytales/slyszales? Moja jama brzuszna jest szczelnie wypelniona mna ;) ;)

Gość d666a
ja to napisałem na jaja, a autorem tych słów jest Arnold Boczek :D A ja jak sobie dobrze pojem to czasami zbiera mnie na sen. Nie mam takich problemów jak Ty :D

Gość pytanie nr 1
Ejjj,to nie fair! podpuscileś mnie i przegralam w nierównej walce- nie znam cytatów Boczka na pamięć :p w ogóle ich prawie nie znam....

Gość d666a
bo nie oglądasz tv :)

Gość pytanie nr 1
I dobrze mi z tym, nie zamierzam tego zmieniać :p Już wyzdrowialeś?

Gość d666a
tak,jeszcze wczoraj wieczorem wyszedłem z kolegami,czułem się źle. Później obudziłem się rano i zaskakująco dobrze. Już tylko niewielki katar został :p

Gość pytanie nr 1
Acha,czyli wyjścia działają na Ciebie ozdrawiająco :) szkoda,że to na mnie nie działa, wręcz przeciwnie... szwędanie mi nie służy:) Pochwalę się - jadę niedługo ma koncert do "stolycy"...nie mogę się doczekać!!!

Gość d666a
substancje na tym spotkaniu mnie uleczyły ;) :p O szczegóły koncertu nie pytam,na stówe to nie rap,więc się nie znam :D

Gość pytanie nr 1
Ja z kolei nie będę pytać o substancje- nie chce być świadkiem w sprawie :p :p hahahaha

Gość d666a
tyle,że nie ma i nie będzie żadnej sprawy :p

Gość pytanie nr 1
Całe szczęście...ufff...nie będę świadkiem :) Chciałam Cię o coś zapytać ale kompletnie nie pamiętam co to było. Normalnie czarna dziura... ehhh, czasami tak mam, jak mi się przypomni to napiszę, nawet w środku nocy ;)

Gość d666a
Ja nie lubię jak mi się coś tak zapomina. Póżniej mnie to dręczy i ciągle próbuję sobie to przypomnieć :D wkurzające jest jak coś tak wyleci z głowy :P

Gość pytanie nr 1
Ale nie odswiezaj strony calą noc,bo pewnie mi się nie przypomni, w każdym razie nie liczę na to... i mnie jak coś przepada to prawie na zawsze, myśli też. I nie zadane pytania :D

Gość d666a
Nie miałem tak dziwnych planów na dzisiejszą noc :D

Gość pytanie nr 1
A to robisz sobie plany na noc? No nieźle... i to w środku tygodnia... i nagle zateskniłam za czasami studenckim :(

Gość d666a
moim planem jest sen :p A co takiego fajnego było na tych studiach? :D

Gość pytanie nr 1
Tego sie nie da pokrotce opisac, to trzeba przezyc :D Ale moze skroce cala historie do zdania: " Mieszkalam w akademiku" :D :D A tak powaznie to studia mialam dosyc ciezkie, sama sie utrzymywalam, na zycie studenckie juz nie zostawalo duzo czasu ale i tak bylo...ciekawie :)

Gość d666a
to brzmi tak jakbyś ciągle tam imprezowała i się *******,wszyscy na kupe,każdy z każdym :D haha.