Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola1987

Grudzień niech będzie szczęśliwy

Polecane posty

Gość Pola1987

Staram się o dzieciątką grudzień to ostni mój cykl w tym roku wierze, że będzie szczęśliwy może jest jakaś kobieta która tak jak ja stara się ten ostatni cykl w tym roku :)

Gość gość
ja rodze w styczniu, ale zycze Ci aby bylo tsk jak chcesz i spokojnej ciazy :)

My staramy się o drugiego dzieciaczka od września i mam cichą nadzieję, że teraz Nam się uda i na Święta będzie prezent:-)

Gość gość
Ja też bym chciała.. Staram się już trzy lata.. Przez ten czas dwa poronienia i jedna pozamaciczna z wycięciem jajowodu.. :( Teraz czekam na 3-4 grudzień (może @ nie przyjdzie?) i uda się w pierwszym cyklu starań po ciąży pozamacicznej..chociaż wątpie..bo w 20 dc starania przerwane ze względu na wyjazd męża.. :( Może w grudniu się uda.. Oby! Tobie życzę tego samego..

Gość Pola1987
Ja stram się od konca sierpnia/ początek wrzesnia 2 cykle to rozczarowanie teraz czekam na okres 26dc jestem i cos czuje ze przyjdzie bo jak bylam u ginekologa powiedzial ze ten cykl bezowulacyjny troche mnie to zmartwila ale moze to tez wina tego ze bralam talebtki antykocepcyjne pare lat postanowilam ze sprobujemy ostatni raz w tym roku a pozniej pojde na wizyte do jednego lekarza slyszalam ze dosc skuteczny zobaczmy..........