Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZACHOWUJĄ SIĘ KOCHANKI

Polecane posty

Gość gość

jak funkcjonują tego typu układy napiszcie proszę na czym to polega u was

Gość gość
top secret :P

Gość gość
tzn jak czesto sie widujecie co o nim wiecie jak spedzacie cza gdzie sie spotykacie itd itp czy liczycie na rozwod z zona

Gość gość
Byłam kochanką i się świetnie bawiłam, aż się nie znudziłam. Widywaliśmy się 3-4 razy w tygodniu. Spędzaliśmy czas różnie. Zazwyczaj jadaliśmy razem obiady lub kolacje, robiliśmy zakupy. Wyjeżdżaliśmy co jakiś czas na ''wakacje'' lub na weekendy, często do jego znajomych z okazji np. ich imienin. Spotykaliśmy się głównie u mnie. Znałam jego dziec, rodzeństwo i rodziców, partnerów w interesach oraz przyjaciół. On poznał moich. Rozwód mnie nie interesował, bo i tak bym z nim nie została i nie związała się na poważnie. Było mi dobrze i wygodnie, jednak nie chciałam mieć z nim dzieciaka.

Gość gość
piszcie dalej:)

Gość gość
Ale co jeszcze chcesz wiedzieć? Napisałam ogólnie, ot tak. Nie wiem czym się interesujesz konkretnie. Jeżeli sama masz zamiar zostać kochanką to unikaj gołodvpców.

Gość gość
dziekuje Ci za twoj opis:) czemu unikac golodupcow?

Gość gość
gdybym sie zdecydowala to tylko sex, kase itp mam

Gość gość
No bo nic z tego nie będziesz miała, proste. Biedak i nieudacznik nie będzie się starał, nie zabierze na 'wakacje' kilka razy w roku, nie kupi biżuterii, futerek, sprzętu, nie opłaci rachunków, kursów i nie ma odpowiednich kontaktów, aby potem sobie radzić samej, w razie różnych przypadków/wypadków.

Gość gość
ja mam obecnie prawie kochanka jeszcze do niczego ostatecznie nie doszło ale było blisko najgorsze jest to że za bardzo się wkręcam

Gość gość
Wkręcać to się można, baa, nawet należy się skumać z rodziną i przyjaciółmi, ale absolutnie nie wolno się zakochiwać.

Gość gość
'Byłam kochanką i się świetnie bawiłam, aż się nie znudziłam. Widywaliśmy się 3-4 razy w tygodniu. Spędzaliśmy czas różnie. Zazwyczaj jadaliśmy razem obiady lub kolacje, robiliśmy zakupy. Wyjeżdżaliśmy co jakiś czas na ''wakacje'' lub na weekendy, często do jego znajomych z okazji np. ich imienin. Spotykaliśmy się głównie u mnie. Znałam jego dziec, rodzeństwo i rodziców, partnerów w interesach oraz przyjaciół. On poznał moich. Rozwód mnie nie interesował, bo i tak bym z nim nie została i nie związała się na poważnie. Było mi dobrze i wygodnie, jednak nie chciałam mieć z nim dzieciaka.' x i bajka się skończyła jak tylko żona coś wywęszyła a teraz z pomocą męża szykuje pozw do sądu o odszkodowanie za szkody moralne i finansowe. oddasz niebawem wszystko co wyłudziłas.. tak wyłudziłaś przez szantaż tak właśnie będzie zeznawał twój były kochaś żeby tylko uratować swoje małżeństwo. a jak nie oddasz to i tak wszystko stracisz i wylądujesz w rynsztoku tam gdzie twoje miejsce. przekonasz się niebawem.

Gość gość
bywa że widujemy sie 2 x w mcu ,ale niekiedy codziennie, mamy wspolne mieszkanie, podczas Jego nieobecności waruję nad ważną instytucją :) szczegolnie gabinetem :).

Gość gość
-> 2013-11-24 17:04:38 gość i bajka się skończyła jak tylko żona coś wywęszyła a teraz z pomocą męża szykuje pozw do sądu o odszkodowanie za szkody moralne i finansowe. oddasz niebawem wszystko co wyłudziłas.. tak wyłudziłaś przez szantaż tak właśnie będzie zeznawał twój były kochaś żeby tylko uratować swoje małżeństwo. a jak nie oddasz to i tak wszystko stracisz i wylądujesz w rynsztoku tam gdzie twoje miejsce. przekonasz się niebawem. ********************************************** Co za bajki piszesz??? Żonka o mnie doskonale wiedziała, tak samo jak o poprzednich kochankach, z resztą sama miała własnych ''przyjaciół''. Niczego nie wyłudzałam, większość to były zwykłe darowizny, a niektóre poświadczone notarialnie. Możesz sobie nadal pluć. Twój mężuś 'wspólne' pieniążki przehulał?? My potrafiliśmy przepuścić w kasynach w Venezi, Monaco czy innych, po kilkanaście tysięcy ojraków, to była zabawa. Do dziś potrafi skomleć, abym do niego wróciła, heh.

Gość gość
a podatek od darowizny odprowadziłaś, ty kochanka? tak się w sadzie bedziesz tłumaczyła? to szubciutko US będziesz miala na pustym łbie i faktycznie stracisz wszystko co masz. ale te kochanki sa głupie.

Gość gość
Oczywiście, że kochanek dał mi na podatki, aby wszystko poszło z mojego kąta i aby się nikt nie doliczył co i jak, proste, nawet ''pracę'' miałam, aby udokumentować to i owo. Za ubrania i biżuta nie musiałam się rozliczać.

Gość gość
Jest tu taka szurnieta co sadami straszy. Ona nic nie ukradla bo on sam jej stawial

Gość gość
Nie lubie sexsu za pieniadze .To tak jakbym platna d****a byla :)

Gość gość
kochanki nie piszcie tutaj , ponieważ widac ewidentnie zemstę staruchów nad wszystkimi kobietami :D

Gość gość
Jakas zonka nie moze sie pogodzic ze facet prezenty kupoeal, ze kochanka cos dla niego znaczyla

Gość gość
Co za bajki piszesz??? Żonka o mnie doskonale wiedziała, tak samo jak o poprzednich kochankach, z resztą sama miała własnych ''przyjaciół''. Niczego nie wyłudzałam, większość to były zwykłe darowizny, a niektóre poświadczone notarialnie. Możesz sobie nadal pluć. Twój mężuś 'wspólne' pieniążki przehulał?? My potrafiliśmy przepuścić w kasynach w Venezi, Monaco czy innych, po kilkanaście tysięcy ojraków, to była zabawa. Do dziś potrafi skomleć, abym do niego wróciła, heh. x a co takiego miałas poświadczone notarialnie? te wspólne zakupy i wakacje? :D musiałbym mieć nierowno pod sufitem żeby przepuszczać wspólne pieniądze i to jeszcze na chętne babay które mogę mieć za darmo i kiedy tylko będę chciał. wspólne pieniądze przeznaczyłem razem z żoną na mieszkania dla dzieci a za tymi chętnymi nie mam zamiaru skomleć bo to są odrzuty społeczne których żaden facet nie traktuje poważnie.

Gość gość
niegdy w zyciu bym nic nie wziela oprocz kwiatow, czulaby msie jak ... tylko kwiaty, kawa to ok

Gość gość
kochanki nie piszcie tutaj , ponieważ widac ewidentnie zemstę staruchów nad wszystkimi kobietami ################ nie nad kobietami tylko nad korfami, które trzeba tępić jak szczury, żeby zarazy nie roznosiły :D:D:D

Gość gość
To jedna i ta sama, raz jest facetem, tez baba ,mieszka na drugim pietrze i wylewa pomyje

Gość gość
Idź weź leki, bo i na ciebie kotoś pomyje wyleje, a ty będziesz myślała, że to kochanek spermą tak tryska :D:D:D:D:D

Gość gość
Oj, przepraszam za błędy, ale tak to jest jak się kliknie za szybko w słownik-poprawiacza. Widzę, że nie ma sensu tutaj się wypowiadać, bo zawiść zieje. Mój eks nawet nie wie co to kafe, więc wiem, że takie bzdury wypisuje jakaś popierdółka. Nadal mogę na niego liczyć, a takie romanse jak nasz to się nawet w filmach nie trafiają, wiec pluj nadal zawistna istotko. W prawdziwym życiu nie ma niczego ''za darmo'' i większość o tym wie. dziwne, żeby nie brać jak dobrowolnie dają i dbają. Lepiej by mi pewnie było skończyć na klepaniu biedy z bękartem na ręku, niż podróżować, bawić się i mieć pełną szafę i lodówkę.

Gość gość
Mój eks nawet nie wie co to kafe, x najwidoczniej jakiś nieobyty x Lepiej by mi pewnie było skończyć na klepaniu biedy z bękartem na ręku, niż podróżować, bawić się i mieć pełną szafę i lodówkę. x no jeśli bida z nędż piszczała i z głodu się puszczałas...

Gość gość
Po co plujesz na dziewczynę? Jesteś zazdrosną i zdradzaną?? Wyobraź sobie, że obyci ludzie mają zazwyczaj tyle pieniędzy i mało czasu, aby nie marnować czasu tutaj. Pieniądze wola wydać na piękne kobiety i się zabawić, niż oglądać krzywe mordki grubych żonek przy kolacji.

Gość gość
W takim razie musisz być tak paskudna, ze nawet na kochankę nikt cię nie chce, żeby kilka razy przelecieć w ciemnym kacie i pozostaje ci tylko wycie na kafe, co doskonale czynisz w każdy weekend, a ja mam ubaw po pachy w wolnych chwilach. :D

Gość gość
Jasne, bo za bzykanie w weekend dostaje się to i owo. Niektóre po 20 latach małżeństwa nie otrzymają tyle co dobra kochanka w pół roku, heh.